Suc de Goji+10 Superfructe 946ml Rotta Natura
Suc de Goji+10 Superfructe
Vitalitate si energie din surse naturale
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 98 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 98 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,96 lei.
Suc de Goji+10 Superfructe
Caracteristici
Fructele de Goji, utilizate si pretuite de secole de catre populatiile din Himalaya, au un continut bogat in vitamina C, contin mai mult betacaroten decat morcovii, sunt foarte bogate in minerale (zinc, calciu, seleniu, fosfor, cupru si fier), aminoacizi, fitosteroli, polizaharide si acizi grasi nesaturati (precum Omega 6). Complexitatea acestui elixir delicios rezida in adaugarea a inca 10 superfructe, pentru un aport bogat de antioxidanti, vitamine si minerale.
Cele zece fructe adaugate sucului fortifica beneficiile fructelor de Goji. Ele contribuie la obtinerea unui organism puternic, sustinand functionarea corecta a tuturor mecanismelor. In mod traditional, fructele continute in acest suc sunt utilizate pentru multitudinea beneficiilor aduse organismului.
Efecte
-sustine imunitatea organismului
-reprezinta o sursa naturala de energie si vitalitate datorita continutului bogat de vitamine, minerale, aminoacizi
-ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali
-ajuta la mentinerea unui nivel optim de colesterol, trigliceride si glucoza in sange
-asigura suportul mecanismelor de reglare a acidului uric la nivel sangvin
-antioxidant
-asigura suportul sanatatii ficatului si a intestinului gros
-sustine sanatatea ochiului si a proceselor vizuale prin continutul mare de beta-caroten
Recomandat:
-persoanelor cu un nivel scazut de energie
-pentru cresterea imunitatii
-persoanelor cu un nivel crescut al colesterolului
-in situatii de activitate fizica intensa
-celor care doresc sa se protejeze de efectele nocive ale mediului inconjurator
Compozitie
Suc organic din fructe de Goji-Lycium barbarum: 11450 mg;
Suc concentrat din fructe de par ornamental-Pyrus calleryana:4290 mg;
Suc concentrat din mere-Malus domestica: 4290 mg;
Suc concentrat din fructe de cires negru-Prunus serotina:2290 mg;
Pudra din fructe de rodiu-Punica granatum:1430 mg;
Pudra din fructe de afin-Vaccinum mortinia: 1430 mg;
Pudra din fructe de zmeur-Rubus idaeus: 650 mg;
Pudra din fructe de cires negru-Prunus serotina: 570 mg;
Pudra din fructe de Maqui-Aristotelia chilensis : 570 mg;
Pudra din fructe de afin american-Vaccinum macrocarpon: 570 mg;
Pudra din fructe de soc-Sambucus nigra: 570 mg;
Extract din samburi de struguri-Vitis vinifera: 140 mg.
Administrare
2-6 linguri (30-90 ml)/zi, dimineata, pe stomacul gol.
Rolul componentelor:
Goji este un arbust cu frunze căzătoare din familia Solanaceae, ce creşte până la 2,4-4m înălţime, înfloreşte în iunie-august, fructele roşiatice apărând în perioada august-octombrie. Unii autori consideră că specia Lycium barbarum reprezintă goji original tibetan, iar specia Lycium chinensis reprezintă goji chinezesc. În medicina tradiţională chineză este considerat un promotor al longevităţii, povestiri de 2000 de ani referindu-se la abilitatea sa miraculoasă de a prelungi şi îmbunătăţi viaţa. Un mit spune că a fost alimentul de bază al marelui înţelept şi tămăduitor Li Ch’ing Yuen care se spune că avea peste 250 de ani atunci când a murit în 1930. Fructele speciei Lycium au fost declarate comoară naţională de către Comisia Statală de Ştiinţă şi Tehnologie a Chinei. În China are de asemenea o lungă tradiţie ca remediu pentru infertilitatea masculină.
Sistemul de medicină tradiţională chineză este parte a unui sistem antic complex care analizează efectele tratamentelor în termenii efectelor acestora asupra „energiei” anumitor organe. În cadrul acestui sistem se consideră că fructele de goji au următoarele efecte: tonifică ficatul şi rinichii, fluidifică secreţiile de la nivelul plămânilor şi suplimentează energia yin. Utilizările tipice bazate pe aceste efecte sunt în tratamentul pielii uscate, vertijului, a dorinţei sexuale diminuate, durerilor de spate şi tusei cronice uscate.
Această plantă în trecut obscură în îndepărtata Asie, a renăscut recent în lumea modernă din Europa şi America de Nord, dar oficialităţile din Uniunea Europeană, considerând că nu există dovezi semnificative ale utilizării ei aici înainte de 1997, au stabilit că fructele de goji vor fi reglementate ca „aliment nou”. Polizaharidele sunt unele dintre constituenţii importanţi din fructele de goji, acestea având un rol major pentru îmbunătăţirea imunităţii. Fructele de goji au un potenţial nutriţional ridicat, fiind bogate în aminoacizi, până la 21 minerale precum germaniu, zinc, calciu, fier, cupru, seleniu etc., de asemenea vitamine – beta-caroten şi vitamina C, B1, B2, B6 şi E; mai conţin şi acid linoleic, sescviterpenoide, tetraterpenoide, beta-sisterol, şi betaină.
În general se pot folosi fructele uscate, sau se pot rehidrata în apă. Un decoct dulce tonic din fructe este util pentru reducerea tensiunii sangvine şi a colesterolului. Fructele de goji sunt examinate în prezent pentru potenţialul lor de a reduce incidenţa cancerului şi de asemenea de a inversa dezvoltarea tumorilor.