• La reducere!
  • -10%
Sirop de Agave Ecologic 250 ml Longevita, Terapia Diabetului
Sirop de Agave Ecologic 250 ml Longevita, Terapia Diabetului

Sirop de Agave Ecologic 250 ml Longevita

Sirop de Agave Ecologic 250 ml Longevita

Siropul se obtine prin presarea miezului plantei de agave. Din suc se evapora o parte din apa, devenind mai concentrat.

1637
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
29,38 lei 32,64 lei -10%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,58 lei.


 

Sirop de Agave Ecologic 250 ml Longevita

Siropul se obtine prin presarea miezului plantei de agave. Din suc se evapora o parte din apa, devenind mai concentrat.

Avantaje:

Poate contine urme de planta. Are un continut ridicat de fructoza, un gust mai pronuntat decat al zaharului si un indice glicemic mai mic.

Este folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului si poate inlocui zaharul in deserturile pregatite in bucataria ta.

Rolul componentelor:
Agave este o plantă originară din Mexic, de dimensiuni destul de mari, depășind 7 m înălțime împreună cu floarea. Există peste 300 de specii, unele sunt potrivite ca plante ornamentale în case, însă nu acesta este motivul pentru care sunt cunoscute. Celebritatea și-au câștigat-o datorită siropului de agave folosit foarte mult ca îndulcitor natural pentru a putea evita zahărul procesat.
Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. De exemplu, aztecii amestecau siropul de agave cu sare pentru a vindeca rănile și pentru a trata bolile de piele.
Datorită popularității câștigate în ultima perioadă, siropul sau nectarul de agave a fost atent studiat pentru a se vedea dacă într-adevăr este benefic organismului, mai ales că este recomandat tot mai frecvent ca îndulcitor natural.
Siropul de agave merită încercat datorită vitaminelor și mineralelor conținute, și anume vitamina B, C, vitamina D, vitamina E, dar este bogat și în calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom și magneziu. Un alt aspect important este acela că plantele de agave sunt crescute natural.
Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic. Față de alți înlocuitori ai zahărului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal ca înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
250 ml
Forma de prezentare
Sticla
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare