• La reducere!
  • -20%
Silivit F 90cps Vitacare, REMEDII NATURISTE
Silivit F 90cps Vitacare, REMEDII NATURISTE

Silivit F 90cps Vitacare

Silivit F 90cps Vitacare
Este benefic in cazul hepatitelor acute si cronice, cirozelor si steatozelor hepatice. De asemenea, Silivit F ajuta la refacerea organismului dupa diverse intoxicatii, inclusiv dupa consumul excesiv de alcool.
4089
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
87,91 lei 109,89 lei -20%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 87 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 87 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,74 lei.


 
Silivit F 90cps Vitacare
Silivit F are actiune hepatoprotectoare evidentiata prin refacerea structurii celulei hepatice si poate impiedica patrunderea substantelor toxice in celula. Este benefic in cazul hepatitelor acute si cronice, cirozelor si steatozelor hepatice. De asemenea, Silivit F ajuta la refacerea organismului dupa diverse intoxicatii, inclusiv dupa consumul excesiv de alcool.
Beneficii:
-Extractul uscat din semintele de Silybum marianum (Armurariu) are ca principiu activ silimarina, care este un complex de flavonoide format in principal de silibina, silidianina si silicristina. Silimarina stimuleaza refacerea celulei hepatice lezate si apariţia de noi celule, prin favorizarea sintezei de proteine.
-Protejeaza integritatea membranei celulare la nivelul structurilor hepatice, impiedicand patrunderea in celule a unor substante cu risc hepatic (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente, toxine) prin marirea rezistentei membranei exterioare.
-Reduce riscul aparitiei calculilor biliari si favorizeaza digestia, prin fluidificarea si eliminarea bilei.
-Protejează ficatul impotriva agentilor nocivi : medicamente, alcool, tutun, poluare. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice. Stimuleaza sinteza enzimelor antioxidante, inhiband formarea radicalilor liberi. Stimuleaza sinteza hepatocitelor, marind capacitatea lor de regenerare. Imbunatateste digestia.
-Eficacitatea terapeutica a silimarinei se bazeaza pe doua mecanisme de actiune: in primul rand, silimarina protejeaza structura externa a membranei celulei hepatice , astfel incat substantele hepatotoxice nu patrund in celula; in al doilea rand, silimarina stimuleaza activitatea polimerazei A cu efect in cresterea sintezei proteice ribozomale. Aceasta determina cresterea capacitatii de regenerare hepatica si stimularea neogenezei hepatocitelor.
-Silivit F prin concentratia mare de silimarina este recomandat ca ajuvant in afectiuni hepatice si in perioadele de recuperare dupa afectţiuni hepatice. De asemenea, se recomanda persoanelor care lucreaza sau traiesc intr-un mediu foarte poluat, precum si celor care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice. Este, de asemenea, adjuvant in tratamentul afectiunilor ficatului: hepatite virale, toxice, alcoolice, cronice, ciroze, insuficienta hepatica.
-Silimarina are si efecte antioxidante evidente, impiedicand atacul radicalilor liberi asupra celulelor, previne aparitia bolilor datorate civilizatiei, cum ar fi ateroscleroza sau oboseala cronica.
-Silivit F nu are efecte secundare nici in cazul unei administrari mai îndelungate si poate fi folosita si preventiv.
-Silivit F este un produs natural foarte bine tolerat de organism iar concentraţia sa ii confera eficienta maxima.
-Concentratie 1000 mg silimarina.
-Stimuleaza refacerea celulei hepatice.
-Reduce riscul aparitiei calculilor biliari.
-Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi.
Compozitie:
-Silimarina (extract de Armurariu/Milk Thistle/Silybum marianum): 1000 mg
-Excipienţi : glicerina, ulei de soia, lecitina din soia, gelatina, ceara de albine, colorant caramel, dioxid de titan, apa purificata.
Administrare:
1 capsula /zi, in timpul mesei.
Atentionari:
Contraindicat copiilor si tinerilor sub 18 ani, persoanelor alergice la plante din Fam .Asteraceae/Compositae, femeilor cu chist ovarian sau endometrita. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele diabetice sau care urmează un tratament medicamentos. Acestea trebuie sa consulte medicul inainte de administrare. A nu se administra concomitent cu anticonceptionale sau cu produse cu efect antiinfectios.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.
Rolul componentelor:
Specie anuală sau bienală de cultură, cu tulpina erectă, înaltă de 0,5-1,5 m, ghimpoasă; frunze alterne, alungit-ovate, cu pete albicioase, cu nervurile prelungite cu ghimpi; florile tubulare grupate în antodii mari (4-5 cm diametru), având foliolele involucrale terminate cu ghimpi ascuţiţi; fructele achene, brun deschise. Se recoltează fructele, coapte, în perioada iunie-septembrie.
Plantă medicinală consacrată, armurariu a fost folosit ca remediu natural, tradiţional, de foarte multă vreme, cu referinţe bibliografice datând din secolul I. Naturalistul roman Pliniu cel Bătrân a notat că sucul plantei „transportă bila”. Medicul militar roman Dioscorides a folosit seminţele ca remediu pentru copii şi pentru cei muşcaţi de şerpi.
Alţi naturalişti, de-a lungul secolelor următoare, au recomandat utilizarea sa în tratamentul afecţiunilor ficatului şi splinei, pentru stimularea diurezei, eliminarea calculilor şi pentru tratamentul hidropiziei.
Din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului. Rademacher, medic german de la începutul secolului XIX, a dat pacienţilor săi tinctură din seminţe de armurariu, care s-a dovedit a fi un succes, aceasta găsindu-se şi astăzi în unele farmacopee sub denumirea de „Tinctura Cardui Mariae Rademacher”.
Mai recent, studiile asupra fructului de armurariu au relevat efectul său de protecţie asupra ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că acesta pare să protejeze ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat, precum tetraclorura de carbon.
S-au realizat cercetări şi asupra compoziţiei chimice, şi s-a descoperit că fructele de armurariu conţin silymarina (un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor), complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxicebine atât de cunoscute (protecţie faţă de cei mai puternici toxici hepatici precum amanitina şi faloidina). Niciun alt component chimic al plantei nu a fost atât de studiat în perioada recentă la fel ca silymarina, iar mai multe studii au arătat eficacitatea sa în tratarea a numeroase afecţiuni hepatice. Ciroza, intoxicaţia cu ciuperci, toate tipurile de hepatite, calculii biliari, expunerea profesională la substanţe toxice şi boli ale pielii, toate au arătat rezultate pozitive în studiile cu fructe de armurariu.
Se poate astfel înţelege de ce, în prezent, fructele de armurariu sunt frecvent regăsite în produsele naturiste recomandate pentru afecţiunile hepatice.

 

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
90 capsule
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare