- La reducere!
- -5%
SAPUN EXFOLIANT MIERE & POLEN 200GR Apidava
SAPUN EXFOLIANT MIERE & POLEN 200GR Apidava
Săpunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante şi flori uscate acţionează ca un peeling natural, ajutând la regenerarea epidermei.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,50 lei.
SAPUN EXFOLIANT MIERE & POLEN 200GR Apidava
Săpunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante şi flori uscate acţionează ca un peeling natural, ajutând la regenerarea epidermei.
Ingrediente:
- miere,
- polen.
Săpunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante şi flori uscate acţionează ca un peeling natural, ajutând la regenerarea epidermei. Sunt ideale şi pentru persoanele cu probleme de ten şi în general pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii din ingrediente naturale.
Polenul conține cel puțin 18 aminoacizi, vitaminele A,E,D și C, acid pantotenic, biotină, enzime și oligoelemente cum ar fi potasiu, magneziu, calciu, cupru, fier.
Polenul este vital pentru regenerarea și întinerirea pielii.
Rolul componentelor:
Mierea este un aliment dulce, lichid siropos produs natural de catre albine ca hrana pentru ele insele. Culoarea aurie si gustul delicios sunt inconfundabile. Dupa ce albinele culeg nectarul de la o floare, il amesteca cu produse chimice din saliva lor pentru a rezulta mierea.
Albinele zboara inapoi in stup si-l pastreaza in celulele fagurilor. Excesul de umiditate este inlaturat din miere cu ajutorul aripilor albinelor, pentru ca mierea sa fie gata pentru consum. Rolul si actiunea naturala a albinelor este cu adevarat uimitoare, iar rezultatul este un produs alimentar deosebit: mierea.
Mirea poate fi din soiuri diferite. Gustul si textura depind de tipul florilor din care provine nectarul cules de catre albine. Probabil cel mai des este intalnita mierea de trifoi, dar si aceasta poate avea diverse arome si culori.
Culoarea obisnuita a mierii este aurie, dar poate varia de la alb la rosu inchis si chiar negru. Combinatia dintre miere si laptele de capra a fost folosita pentru tratarea infectiilor bronsice.
Mierea contine numerosi antioxidanti - caracteristica importanta pentru oameni. In plus, aceasta are o component antiinfectioasa si este folosita pentru vindecarea tusei, bolilor intestinale si ranilor pielii.
Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina moderna redescopera proprietatile de vindecare ale mierii. Cercetatorii considera ca mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere si caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindeca ranile.
- Sursa de energie - mierea de albine pura este o sursa de carbohidrati, atat fructoza cat si glucoza pe care organismul le transforma in energie. Glucoza ofera instant energie in timp ce fructoza este mai lent absorbita si furnizeaza energie in mod constant.
Sportivii si copiii activi ar trebui sa consume miere intrucat aceasta le va oferi energia de care acestia au nevoie. Mierea pura de albine este o sursa naturala de minerale cum ar fi calciu, fier si potasiu dar si vitamine din complexul B.
- Prevenirea alergiilor sezoniere - mirea pura de albine poate fi benefica pentru persoanele care sufera de unele tipuri de alergii. Pentru ca albinele aduna polenul de la plantele native si il transforma in miere, consumul de miere produsa la nivel local poate preveni aparitia alergiilor sezoniere.
Alte beneficii ale mierii includ:
- este antifungica si hranitoare
- ajuta la asimilarea calciului in organism
- are efect antibacterian atat in diverse probleme interne cat si externe ale organismului
- poate stimula sistemul imunitar
Mierea poate fi folosita in diverse scopuri
- ca pansament pentru accelerarea vindecarii cauzata de leziuni tisulare
- amestecul in cantitati egale de suc de ghimbir si miere este un bun expectorant
- mirea ajuta la tratarea racelilor, tusei, durerilor in gat si secretilor nazale
- pentru tratarea astmului bronsic, se amesteca o jumatate de gram de praf de piper negru cu un amestec de miere si suc de ghimbir. Se va bea de cateva ori pe zi.
- mierea poate calma si incuraja vindecarea ranilor din gura sau vagin
- un bol de ovaz sau terci de ovaz cu o lingura de miere poate calma nervii
- este ideala pentru calmarea emotiilor si a stresului pre-examen
- are efect hidratant si poate fi folosita pentru sanatate pielii ca masca naturala revitalizanta
- consumul unor cantitati mici de miere, va va face imuni la alergiile sezoniere la polen
- pentru imbunatatirea vederii se amesteca miere cu suc de morcovi. Se va consuma cu o ora inainte de masa, dimineata.
- pentru purificarea sangelui, se va amesteca un pahar de apa calda cu una sau doua lingurite de miere si o lingurita de suc de lamaie. Preparatul se va bea zilnic, inainte de a merge la toaleta. Va reduce cantitatea de grasimi din organism si va curata intestinele
- mierea naturala determina o crestere mai mica a valorilor de zahar din sange decat zaharurile rafinate, mai ales in cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip II. Putina miere neprelucrata poate fi adaugata in bauturile bolnavilor de diabet zaharat de tip II, atunci cand apare pofta de alimente sau bauturi dulci.
Polenul este un amestec polifloral care imbina calitatile plantelor de la care a fost extras, fiind recomandat in: anemii, carente proteice, boli hepatice (datorita continutului ridicat de proteine si aminoacizi are actiune regeneranta la nivelul celulelor hepatice), carente de vitamine si minerale, astenie, neurastenii, devitalizare, stari de oboseala si slabiciune, surmenaj, efort fizic si intelectual, convalescenta, boli degenerative, imbatranire prematura si in geriatrie. De asemenea, polenul este un bun remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios si cu recurente infectioase respiratorii.
Polenul de albine este un remediu holistic folosit în întreaga lume. Fiind un aliment alcalin, polenul de albine aduce numeroase beneficii și echilibrează PH-ul organismului. Consumat într-o cură de minim 2 săptămâni, polenul poate corecta multe dezechilibre nutriționale din organism.
Polenul de albine este produs de albinele de miere și reprezintă hrana albinelor tinere. Este considerat unul din cele mai hrănitoare produse ale naturii și conține aproape toți nutrienții de care un om are nevoie. Polenul cules de albine este bogat în proteine (aproximativ 40% proteine), aminoacizi liberi și vitamine (inclusiv complexul de vitamine B și acid folic).
Polenul de albine este un aliment complet și conține multe elemente pe care produsele de origine animală nu le conțin. Acesta este mai bogat în proteine decât multe surse animale. În jur de jumătate din proteinele conținute de polen sunt sub formă de aminoacizi liberi care sunt gata să fie folosiți în mod direct de organism.
Este important de știut că o linguriță de polen este adunată de o albină lucrătoare în decursul unei întregi luni dacă lucrează timp de 8 ore pe zi. Fiecare peletă de polen conține peste două milioane de granule de polen iar o linguriță plină conține peste 2,5 miliarde de granule de polen de floare.
Polenul de albine poate fi consumat ca atare sau amestecat cu aproape orice fel de mâncare sau băutură. Poate fi presărat peste cereale sau mâncare de ovăz, amestecat într-un shake proteic / smoothie sau dizolvat într-un pahar de apă sau ceai care deja s-a răcit. Polenul își pierde proprietățile dacă este tratat termic și de aceea nu este recomandat în băuturi fierbinți. Unii cecetători sunt de părere că, dacă suplimentele de polen sunt luate doar cu apă, se oferă corpului posibilitatea de a începe digerarea învelișului exterior al suplimentului și se obține o mai eficientă eliberare a nutrienților.
Polenul de albine este un super-aliment natural și funcționează mult mai eficient dacă este consumat în timpul mesei, în special împreună cu fructe, care permit o ușoară purificare a florei intestinale. Se recomandă o lingură de polen la micul dejun, preferabil administrată cu un fruct căci fibrele fructelor (hemiceluloză crudă) întăresc activitatea polenului proaspăt.
Apidava poate fi considerată azi, cetatea mierii, locul unde producem de 25 ani, doar miere de calitate superioară, un produs 100% pur, obţinut doar pe cale naturală, preponderent din flora variata a Podişului Transilvaniei dar si a altor zone melifere din Romania, şi cu o calitate garantată.