Reducere! Ulei de Cocos Virgin Ecologic (BIO) 565ML/450GR

Ulei de Cocos BIO 250 GR NIAVIS

24,72 Lei

27,47 Lei

Reducere: 10%

Nelimitat

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,48 Lei.


Stoc: In Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare

813

Produs nou

Ulei de Cocos Virgin Ecologic (BIO) 250 GR NIAVIS

Din compozitia uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

Acizii grasi saturati: majoritatea sunt trigliceride cu lanturi medii, care sunt usor asimilat ede organism. Uleiul de cocos este bogat in vitamina E, vitamina K si minerale (fier).

Mai multe detalii

Produse

Ulei de Cocos Virgin Ecologic (BIO) 250 GR NIAVIS

Din compozitia uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

Acizii grasi saturati: majoritatea sunt trigliceride cu lanturi medii, care sunt usor asimilat de organism. Uleiul de cocos este bogat in vitamina E, vitamina K si minerale (fier).

ISTORIC
Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos.

INDICATII:
Adjuvant în:
- îngrijirea părului (deteriorat datorită vopsirilor)
- tratarea mătreţii
- îngrijirea pielii (previne uscăciunea, asprimea, ridurile)
- astenie (masaj al pielii capului)
- deodorant (împreună cu un ulei volatil adecvat)
- lubrifiant sexual (a nu se folosi în acelaşi timp cu prezervativul)


CUM ACTIONEAZA
Vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara.
Specialistii confirma ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rau, al trigliceridelor si al lipoproteinelor.
Uleiul de nuca de cocos ajuta la incetinirea efectelor imbatranirii datorita continutul bogat in antioxidanti.

RECOMANDARI
Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, a pielii, inlaturarea stresului, reducerea nivelului de colesterol.
Inlaturarea stresului: uleiul de nuca de cocos este foarte linistitor si prin urmare, ajuta la eliminarea stresului.
Aplicarea uleiului sub forma de masaj ajuta la eliminarea oboselii.
Motivul este, din nou, cantitatea mare de acizi grasi saturati cu molecula medie.
Ei sunt convertiti imediat in energie si nu sunt stocati de organism ca grasimi.

CUM SE CONSUMA
Ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire. Este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane. Uleiul de nuca de cocos este in mod normal aplicat local.

Ingrijirea pielii: uleiul de nuca de cocos este excelent pentru masaj. Acesta actioneaza ca o crema hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii. Prin urmare, ulei de cocos formeaza ingredientul de baza in diverse produse de ingrijire a corpului, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme. uleiul de cocos era folosit pe scara larga la produsele de patiserie, dulciuri, pop-corn, prajituri raw vegan.
Uleiul de cocos presat la rece este recomandat celor care tin o dieta raw deoarece este un produs 100% raw.

Beneficii:
Uleiul de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile.
La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Bucatarie - ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, caramele sanatoase pentru copii.


Sanatate - ajutor pentru mamicile care alapteaza, indepartare celulita, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, antimicotic unghii, indeparteaza paduchii, grasimi esentiale pentru dezvoltarea fatului in sarcina, cresterea starii de alerta mentala, cresterea producerii de hormoni, evitarea alergiilor, remineralizarea dintilor,


Home made - ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, Pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, lotiune anti-iritatii de scutec


Ingrijire externa - scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, antielectrizare par si descalcire, baza de dilutie uleiuri esentiale,  remediu calcaie crapate, remediu antitantari, evitarea expunerii la clorul din piscine, accelereaza procesul de bronzare, Decolorarea petelor solare, reface pielea, ulei de barba


Uz casnic - intretinere parchet si mobila, luciu incaltari din piele, luciu pentru ouale de Paste, curatarea argintariei

ADMINISTRARE:
Intern:
- adulţi: câte 3 linguriţe de 1-2 ori pe zi cu 30 min înainte de masă.
- copii: câte 1 linguriţă de 1-2 ori pe zi cu 30 min înainte de masă.
Poate fi folosit la salate sau prăjituri.

Extern:
- îngrijirea părului (deteriorat datorită vopsirilor)
- tratarea mătreţii
- îngrijirea pielii (previne uscăciunea, asprimea, ridurile)
- astenie (masaj al pielii capului)
- deodorant (împreună cu un ulei volatil adecvat)
- lubrifiant sexual (a nu se folosi în acelaşi timp cu prezervativul)

COMPOZITIE: ulei ecologic din nucă de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece.
100% Natural

CONTRAINDICATII: alergie la nucă de cocos.

Rolul componentelor:
Cocosul (Cocos Nucifera) face parte din familia palmierului. Numele se referă la copacul al cărui fruct este nuca de cocos. Considerată în culturile unde crește un aliment fundamental, nuca de cocos oferă beneficii dincolo de valoarea nutritivă, capabile să vindece orice boală.
Din punct de vedere botanic nu este o nucă, fiind clasificată ca o sămânță (cea mai mare din lume), fie ca o drupă, alături de cireșe și prune.
Nuca de cocos ne oferă pulpa albă, apa de cocos, lapte și ulei. Acest aliment complet a hrănit popoare întregi de multe generații. În multe insule unde crește asigură aproape în totalitate alimentația localnicilor. Pentru aceștia este atât un aliment, cât și leac foarte apreciat cu o lungă istorie, fiindu-i atribuite multe beneficii.
Recent, și medicina modernă a început să îi exploreze potențialul, descoperindu-i secretele și proprietățile tămăduitoare.
O nucă de cocos în stare matură poate ajunge până la 1,5 kilograme. Se poate utiliza în totalitate: conținutul apos, miezul, dar și partea fibroasă (coaja), în diverse industrii.
Când este încă tânără, nuca are un înveliș verde iar partea din interior este mai gelatinoasă. Când ajunge la maturitate, coaja devine maro iar apa dinăuntru ușor amară.
Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii.
Multă vreme uleiul de cocos a fost neglijat din cauza conținutul mare de grăsimi și de aceea a fost trimis la raftul cu uleiuri rele pentru organism.
Cercetările ulterioare arată că, de fapt, grăsimile saturate conținute de aceste uleiuri sunt chiar binefăcătoare pentru organism, ajutând la scăderea colesterolului rău și la scăderea greutății corporale.
Alte efecte benefice ale uleiului de cocos:
– este foarte stabil la căldură, deci potrivit la procesare termică;
– oxidează greu, rezistând la râncezeală.
Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos acționează altfel decât cele existente în alte plante sau produse de origine animală. Aceasta se datorează conținutul majoritar de acizi grași cu moleculă medie (MCFA), în comparație cu celelalte uleiuri în a căror compoziție găsim acizi grași cu moleculă lungă (LCFA). Aceștia din urmă sunt mai greu de procesat de către organism și sunt acele grăsimi care tind să se instaleze pe șolduri, coapse, etc. Evident, pentru copilul dumneavoastră, aceasta nu este un aspect demn de luat în calcul deocamdată, dar pe termen lung e bine să limitați consumul lor.
Se crede că organismul metabolizează acizii grași cu moleculă medie (MCFA), găsiți în laptele de mamă și în uleiul de cocos, astfel încat grăsimile sunt utilizate într-un mod eficient. Spre deosebire de acizii grași cu moleculă lungă (LCFA) care blochează arterele și se depozitează în zonele cu probleme, cei cu moleculă medie ajută organismul să absoarbă vitamine și minerale din alte alimente, jucând un rol important în prevenirea și tratarea diabetului. Totodată sunt ușor de procesat și pot oferi o cantitate importantă de energie copilului. Se găsesc în formule date copiilor în spitale și chiar adulților.

Forma de prezentareBorcan
StocIn Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare
Cantitate250 g

Scrie o recenzie

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.