Afomill Afine Fortifiant 10 ml AF United Spa, Sanatatea ochilor
Afomill Afine Fortifiant 10 ml AF United Spa, Sanatatea ochilor

Afomill Afine Fortifiant 10 ml AF United Spa

Afomill Afine Fortifiant 10 ml AF United Spa

Afomill Fortifiant este un distilat vegetal pentru ochi pe baza de afine, ginkgo biloba si musetel, indicat pentru ochii obositi si stresati.

1666
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
35,90 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,70 lei.


 

Afomill Afine Fortifiant 10 ml AF United Spa

Afomill Fortifiant este un distilat vegetal pentru ochi pe baza de afine, ginkgo biloba si musetel, indicat pentru ochii obositi si stresati.

Beneficii:
-Are proprietati protectoare, calmante si normalizante in caz de suprasolicitare prelungita a vederii prin excesiva expunere la lumina razelor solare sau prin studiu si lucru intensiv.
-Are pH, izotonicitate si osmolaritate perfect compatibile cu tesutul ocular si cu lichidul lacrimal.

Administrare:
Instilati o picatura in fiecare ochi exercitand o usoara presiune pe corpul flaconului.
Dupa utilizare inchideti bine capacul.
Afomill poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.


Compozitie:
-distilat vegetal din musetel,
-afine si ginkgo biloba,
-clorura de sodiu,
-fosfat de sodiu monobazic monohidrat,
-fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat,
-sodiu edetat,
-clorura de benzalconiu,
-apa q.s.100 ml.


Atentionari:
Produsul este indicat numai pentru uz oftalmic.
Nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat si nici dupa data de expirare mentionata pe ambalaj.
Nu atingeti ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei.
Evitati contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafetele care le-ar putea contamina.
Nu utilizati produsul in caz de incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului.
Flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat in cel mult 30 zile de la deschidere.
Continutul fiolei trebuie sa fie utilizat in intregime dupa deschidere
Pastrati produsul ferit de lumina si sursa de caldura.
Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Rolul componentelor:

Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
10 ml
Forma de prezentare
Flacon

Unul dintre brandurile cu care subt prezenti pe Plantilia.ro este brandul Afomil, unul dintre cele mai de incredere tratamente naturiste pentru afectiuni ale ochilor disponibile pe piata din Romania.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare