Reducere! Gel de duș "Bebe Drag" cu Aloe și Unt de shea 500ml Viva Natura

Gel de dus Bebe Drag 500 ml

44,01 Lei

48,90 Lei

Reducere: 10%

Nelimitat

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,88 Lei.


Stoc: In Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare

1202

Produs nou

Gel de duș "Bebe Drag" cu Aloe și Unt de shea  

Gelul de dus natural Bebe Drag este special creat pentru a proteja pielea bebelusului sustinand stratul protector natural al pielii.

Mai multe detalii

Produse

Gel de duș "Bebe Drag" cu Aloe și Unt de shea  

Indicații:

Pielea copilului este delicata si sensibila, se poate deshidrata foarte repede deoarece pelicula hidrolipidica nu este dezvoltata suficient. Gelul de dus natural Bebe Drag este special creat pentru a proteja pielea bebelusului sustinand stratul protector natural al pielii. Textura sa usoara curata delicat, iar ingredientele active asigura la nivelul pielii senzatie de emoliere si hidratare. Toleranta cutanata si oculara excelenta.

Proprietăți:

Squalane are lipide asemanatoare pielii ceea ce ii confera o absorbtie imediata la nivel cutanat cu proprietati emoliente fara a crea un strat unsuros sau lipicios.

Coco-glucozida este un surfactant natural, bland, actioneaza ca un agent de spumare excelent, creand o spuma neteda, de lux, conceput special pentru pielea sensibila.

Untul de shea catifeleaza si calmeaza pielea, ii intareste bariera de protectie.

Extractul concentrat din galbenele, patlagina si musetel, calmeaza pielea bebelusului.

Aloe vera contribuie la mentinerea echilibrului hidric al pielii.

Mod de folosire:

Se toarna o cantitate mica de produs in palma si se maseaza corpul copilului dupa umezire pentru a face spuma, apoi clatim abundent.

Descriere detaliata a ingredientelor din compozitia produsului:

Lauryl glucoside (din cocos):

• este un surfactant de origine 100% vegetala naturala, non-iritant, bland, biodegradabil, prietenos cu pielea si cu parul

• inlocuitor al sapunului de cocos, ce a permis evitarea agenţilor de chelare (acidul citric si fitic)

• nu contine parabeni in structura sa, este folosit in sampoanele pentru copii, fiind un produs sigur

• sampoanele pe baza de lauryl glucozida se clatesc mai usor, sunt mai blande si spumeaza mai mult, fara a irita pielea

Coco glucoside (din cocos):

• Este un surfactant natural, bland, actioneaza ca un agent de spumare excelent, creand o spuma neteda, conceput special pentru pielea sensibila. Sodium surfactin (natural origin):
• Surfactant natural din cocos. Glyceryl oleate (din cocos):
• Surfactant utilizat in curatare (hranitor al stratului lipidic). Confera o textura delicata asupra pielii capului si a parului, pastreaza umiditatea.
• Ofera protectie pielii si parului in formularile cu surfactanti.

Ulei squalane:

• Are lipide asemanatoare pielii ceea ce ii confera o absortie imediata la nivel cutanat cu proprietati emoliente fara a crea un strat unsuros sau lipicios. • Sursa extrem de pura si durabila provenita din plante zaharoase si drojdie de fermentatie.

• Derivata prin biotehnologie, este un emolient, stabil la oxidare, la caldura si temperaturi reci.
• In mod traditional este considerat unul dintre cele mai bune emoliente de pe piata.

• Ofera naturalete straturilor lipide ale pielii si previne pierderea de apa prin transpiratie (Trans Epidermal Water Loss – TEWL) in timp ce-i restabileste supletea si flexibilitatea.

• Ofera pielii o textura matasoasa si eleganta, fara grasime, (heavy after feel).

• Nu produce iritatii ori sensibilitate. Are proprietati umectante ceea ce sporeste capacitatea retentiei de apa a pielii, ajuta la protectia pielii sensibile, prevenind uscarea, pentru a imbunatati tonusul si textura pielii.

Rolul componentelor:
Grasimea obtinuta din nucile unui copac african numit shea, este sursa untului de shea. In mod traditional untul de shea este folosit pentru reducerea ridurilor fine, cicatricilor si vergeturilor, pentru ameliorarea iritatiilor pielii cum ar fi cele intalnite in psoriazis, eczeme si arsuri solare.
Producatorii de cosmetice amesteca aceasta substanta naturala cu alte ingrediente naturale. Untul de shea este ideal pentru aplicarea locala a produselor cosmetice si medicinale, pentru ca se topeste in contact cu pielea si este usor de absorbit de aceasta, fara a lasa tenul gras.
Exista mai multe metode, diferite, de extractie prin care untul de shea poate fi obtinut din nuci si exista mai multe varietati de unt de shea.
Brut sau nerafinat - In acest caz untul de shea se va extrage folosind doar apa. Culoarea sa va varia in functie de tipul nucilor utilizate. Culoarea sa ar ptuea fi de la crem sau alb, spre gri sau galben. Aceasta este formula naturala a untului de shea care va avea de obicei o aroma distincta asemanatoare cu gustul nucii.
Rafinat - In acest caz, untul de shea este inalt procesat. Poate fi filtrat si deodorizat, dar componentele sale naturale nu vor fi afectate. In unele situatii, culoarea naturala si aroma untului de shea ar putea fi eliminate.
Inalt rafinat sau procesat - In acest caz folosti alte substante decat apa, pentru a creste cantitatea de unt, cum ar fi de exemplu, solventul numit hexan. Culoarea acestui produs va fi de un alb pur.
Cel mai bine ar fi sa utilizati doar untul de shea nerafinat sau brut, pentru a beneficia din plin de efectele sale pozitive asupra sanatatii si sa evitati mai ales untul de shea extras cu ajutorul solventilor.
Untul de shea in stare naturala are o aroma pe care majoritatea oamenilor o considera placuta. Pe masura ce se invecheste, aroma acestuia se va estompa. Untul de shea este destul de stabil atunci cand este pastrat in mod corespunzator, in caz contrar poate rancezi.
Untul de shea nu ar trebui sa aiba miros mucegait sau putred, indiferent de vechime. Daca vi se pare ca aroma sa naturala dispare prea repede, puteti incerca unt inalt rafinat de shea, care a fot filtrat prin argila pentru a se elimina aroma sa naturala.
Calitatile curative ale untului de shea se datoreza prezentei a multipli acizi grasi si steroli, anume acid oleic, acid stearic, palmitic si linoleic. Aceste componente liposolubile sunt nonsaponifiabile, ceea ce inseamna ca nu pot fi supuse saponificarii sau convertite in sapun atunci cand sunt introduse in mediul alcalin. Gratie acestei proprietati untul de shea are o actiune vindecatoare accentuata a pielii.
Untul de shea contine mai multe derivate de acid cinamic, un compus frecvent intalnit in scortisoara. Untul de shea are efecte antiinflamatorii, iar in plus unul din compusii sai impiedica dezvotlarea tumorilor.
Untul de shea contine vitaminele A si E, precum si catechine, antioxidanti din plante care se regasesc si in ceaiul verde. Desi nu este clar cat de bine sunt absorbite in piele vitaminele A si E din untul de shea, exista dovezi care demonstreaza ca esterii acidului cinamic din untul de shea ajuta la prevenirea deteriorarii pielii de catre radiatiile ultraviolete.
Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în fomă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
În scopuri teraputice se folosesc atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, şi anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul.
În acelaşi timp, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.
Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Forma de prezentareFlacon cu pompita dozatoare
StocIn Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare
Cantitate500 ml

Scrie o recenzie

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.