• La reducere!
  • -15%
Sirop Vizual Junior 125ml CosmoPharm, SIROPURI
Sirop Vizual Junior 125ml CosmoPharm, SIROPURI

Sirop Vizual Junior 125ml CosmoPharm

Sirop Vizual Junior 125ml CosmoPharm
Asociere unica de ingrediente active cu gust natural de afine, atat pentru copii cat si pentru adulti, Vizual Junior este destinat sanatatii ochilor si urechilor, actioneaza sinergic la buna functionare a vederii si auzului.
3691
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
48,70 lei 57,29 lei -15%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 48 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 48 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,96 lei.


 
Sirop Vizual Junior 125ml CosmoPharm
Asociere unica de ingrediente active cu gust natural de afine, atat pentru copii cat si pentru adulti, Vizual Junior este destinat sanatatii ochilor si urechilor, actioneaza sinergic la buna functionare a vederii si auzului.
Beneficii:
-Sanatate vizuala inca de la primii pasi
-De la cele mai incipiente varste, tinerii si adultii deopotriva petrec din ce in ce mai mult timp folosind diferite dispozitive electronice cu ecran, fapt care determina specialistii sa ia in calcul efectele pe termen lung ale expunerii ochilor la lumina albastra.
-Ecranele computerelor, ale tabletelor, telefoanelor mobile si alte altor dispozitive digitale emana o cantitate foarte mare de lumina albastra, extrem de periculoasa pentru sanatatea vizuala.
-Spre deosebire de razele ultraviolete, toata lumina albastra vizibila trece prin cornee si cristalin si ajunge la retina. Pe de o parte, lumina albastră inhiba producţia de melatonina, hormonul care regleaza somnul, inducand oboseala cronica, pe de alta parte, este afectata sanatatea ochilor.
-Mai mult, ochii copiilor de pana in 14 ani, filtrele lor naturale, corneea si cristalinul sunt extrem de transparente, comparativ cu cele ale adultilor.
-Asociere unica de ingrediente active cu gust natural de afine, atat pentru copii cat si pentru adulti, Vizual Junior este destinat sanatatii ochilor si urechilor, actioneaza sinergic la buna functionare a vederii si auzului.
-Protejeaza retina impotriva luminii albastre, generata de ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor si telefoanelor inteligente (smartphone), din ce in ce mai folosite de catre cei mici dar si de catre cei mari.
-Sustine sanatatea ochilor si urechilor;
-Ajuta la imbunatatirea acuitatii vizuale si auditive;
-Sustine integritatea structurala si functionala a retinei si a urechii interne;
-Contribuie la imbunatatirea circulatiei periferice,inclusiv la nivelul ochilor, urechilor si a creierului;
-Ginkgo Biloba contribuie la sanatatea sistemului circulator, sustine activitatea creierului si ajuta la detoxifierea organismului;
-Silurul- “Iarba-de-ochi” stimuleaza si intareste vederea;
-Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele, cu un continut ridicat de Vitamina C, incetinesc pierderea vederii;
-Vitamina E contribuie la protejarea celulelor organismului impotriva stresului oxidativ;
-Luteina si zeaxantina intra in constitutia pigmentului macular care protejeaza retina impotriva radiatiilor luminoase nocive;
-Vitamina A, B2 si zincul contribuie la mentinerea vederii normale in timpul zilei si al noptii;
-Indicat in tulburari de vedere si de acuitate vizuala, afectiuni ale retinei, expunere frecventa si/sau indelungata la ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor, telefoanelor inteligente (smartphone), tulburari ale auzului
-Ajuta la protejarea functiei ochilor in cazul unor afectiuni tumorale.
Compozitie:
Suc de concentrat de afine 350 mg
Extract 25:1 din părți aeriene de Silur/Iarba-de-ochi 6500 mg
Extract 25:1 din frunze de Ginkgo 6500 mg
Vitamina E 8 mg
Zinc 1.5 mg
Luteina 1 mg
Zeaxantina 0.75 mg
Vitamina B2 0.70 mg
Vitamina A 488 mcg
Administrare:
de la 6 luni la 5 ani – 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata, dupa masa;
peste 5 ani – 10ml (2 lingurite) pe zi, dimineata, dupa masa.
Atentionari:
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
Solicitati avizul medicului in caz de sarcina sau alaptare.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Rolul componentelor:
Afinul a fost utilizat in tratarea afectiunilor oculare: cataracta, retinopatie diabetica, retinita pigmentara, glaucom, degenerescenţă maculară; pentru îmbunătăţirea vederii nocturne şi datorită acţiunii vasoprotectoare.
De asemenea, fitoterapeuţii recomandau afinele şi pentru tratarea diareei, infecţiilor urinare şi diabetului zaharat.
Fructele de afin erau utilizate pentru tratarea şi prevenirea scorbutului. Unii chirurgi din Europa întrebuinţau afinele pentru vindecarea rănilor.
Potrivit unor surse secundare, taninul din compoziţia afinului este substanţa activă responsabilă de eficienţa terapeutică în tratamentul diareei, ulcerelor orale și durerilor de gât, fapt care a permis utilizarea plantei din cele mai vechi timpuri.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Luteina este un pigment galben care se găseşte în galbenuşul de ou, în unele alge şi plante şi în celulele folosensibile din fundul ochiului. Ajută la menţinerea unei vederi sănătoase. Consumul crescut de luteină scade riscul degerescenţei maculare, cauza principală a orbirii vârstnicilor
Luteina (şi izomerul său chimic zeaxantina) este un membru al familiei carotenoidelor. Conferă culoare galbenă fructelor şi legumelor, cum ar fi mango, papaya, porumbul dulce şi roşiile. Cu toate acestea, cantităţile cele mai mari de luteinase găsesc în legumele verzi, precum varza, spanacul şi napii, broccoli, varza de Bruxelles, fasolea, prazul, şi anumite tipuri de lăptuci şi salate, mai cu seama , sunt şi ele surse dietetice bune. Cu cât leguma este mai verde, cu atât conţine mai multă luteină. Iar legumele crude sunt o sursă mai bună decât cele fierte.
Luteina este un antioxidant. Asta înseamnă că are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi nocivi (substanţe produse de poluare, radiaţii, mâncare prăjită şi arsă, lumina soarelui şi combustie) care pot intra în corp. Aceşti radicali liberi pot deteriora celulele şi accelera îmbătrânirea. La un moment dat, se credea că toţi antioxidanţii slujesc aceluiaşi scop, dar s-a demonstrat că ei au funcţii specifice.
Se consideră că aceasta joacă un rol important în menţinerea unei vederi sănătoase, pentru că este pigmentul principal care se găseşte în zona de sensibilitate vizuală maximă. Pe măsură ce îmbatrânim, celule cu pigment retinal devin mai puţin eficiente, retina degenerează şi vederea centrală se pierde treptat. Acest proces este cunoscut ca degenerescenta maculară legată de vărstă (DMLV).
Una dintre cauzele degenerescenţei maculare este deteriorarea produsă de radicalii liberi în lumina soarelui. Luteina poate proteja macula, actionand ca un filtru optic pentru lumina soarelui şi ca un antioxidant pentru a absorbi radicalii liberi. Luteina poate juca un rol şi în menţinerea imunităţii.Studiile ştiinţifice au constatat în general un risc crescut de degenerescenţă maculară la un nivel scăzut de luteină în dieta sau în sânge, însa nu avem înca la dispoziţie dovezi concludente ca un consum mai ridicat ar reduce incidenţa DMLV sau ar ajuta la tratarea ei. Câteva studii mici au furnizat nişte rezultate încurajatoare. Un studiu american recent a stabilit că suplimentarea cu luteină şi alţi antioxidanţi la persoanele cu o DMLV incipienţă a avut un efect benefic asupra funcţiei maculare. Iar un alt experiment publicat în Optometry arătat că o doză zilnică de 10 mg de luteină, luată singură sau cu alte suplimente antioxidante, a îmbunătăţit funcţia vizuala la 90 de pacienţi cu DMLV atrope într-un interval de 12 luni.
Cercetările referitoare la rolul luteinei în prevenirea cataractei nu au fost până acum încurajatoare. Suplimentele cu luteină au îmbunătăţit însă acuitatea vizuală şi sensibilitatea la lumină puternică (fotofobia) la persoanele cu cataractă.
În aşteptarea rezultatelor unor viitoare cercetări, este important de respectat o dietă bogată în legume cu frunze verzi, care ar trebui să ofere cantităţi mari de luteină. Dacă nu vă plac legumele crude, s-ar putea ca dieta dvs. să fie deficitară în acest nutrient.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
125 ml
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare