Biscuiti Granulati Biaglut 340g, REMEDII NATURISTE
Biscuiti Granulati Biaglut 340g, REMEDII NATURISTE

Biscuiti Granulati Biaglut 340g

Biscuiti Granulati Biaglut 340g
Biscutiti intregi dietetici, fara gluten, lactoza, oua si proteina animala.
3102
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
57,10 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 57 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 57 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,14 lei.


 
Biscuiti Granulati Biaglut 340g
Biscutiti intregi dietetici, fara gluten, lactoza, oua si proteina animala.
Beneficii:
-produs bio
-fara gluten
-fara lactoza
-produs dietetic
-BiAglut este cel mai important producator de alimente exclusiv fara gluten din Italia, inca din 1964.
Compozitie:
-Amidon de tapioca, zahar, faina de orez, faina de orez diastasata, malai, ulei vegetal (ulei de palmier), proteina de orez, agenți de afanare: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, tartrat monopotasic; saruri minerale arome (calciu și fier), vitamine (B1, B2, B6, PP).
Poate contine urme de lupin (planta medicinala mediteraneana).
Valori Nutritive medii/100g:
Energie 414kcal,
grasi 9g, din care saturati 3,8g,
carbohidrati 76,2g, din care zaharuri 17,5g, fibre
2,4g, proteine 7,1g,
sare 0,3g,
Vitamina B1 0,5mg,
vit B2 0,8mg,
vit PP 9 mg,
vit B6 0,7mg,
calciu 327mg,
fier 5,2mg.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
340 g

Plasmon s-a născut în Italia, sub numele de Plasmon Syndicate italian, in anul 1902. În cursul acestui an începe importul și comercializarea plasmonului pur. Acest ingredient este, de asemenea, utilizat pentru a produce și comercializa faimoasele cookie Plasmon, paste și cacao.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare