Biscuti cu Cacao copii peste 12 luni Plasmon, REMEDII NATURISTE
Biscuti cu Cacao copii peste 12 luni Plasmon, REMEDII NATURISTE

Biscuti cu Cacao copii peste 12 luni Plasmon

Biscuti cu Cacao copii peste 12 luni 240g Plasmon
Cu o cantitate mica de cacao(3%), si lapte cu ciocolata, acesti biscuiti sunt ideali pentru diversificarea gusturilor copilului.
3100
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
23,90 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.


 
Biscuti cu Cacao copii peste 12 luni 240g Plasmon
Cu o cantitate mica de cacao(3%), si lapte cu ciocolata, acesti biscuiti sunt ideali pentru diversificarea gusturilor copilului.
Beneficii:
-Are adaugati nutrienti speciali pentru cresterea armonioasa a copilului
-calciul contribuie la cresterea corecta a oaselor si dintilor;
-fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva;
-vitaminele sunt pentru un raport echilibrat de acizi grasi 9%.
-Produsul este obtinut din faini bine selectionate si controlate, produse din grau cultivat dupa regulile OasiPlasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri strict monitorizate, departe de surse de poluare.
-Biscuitii sunt recomandati in orice moment al zilei.
-Pentru mic dejun inmuiati in lapte sau cu diferite piureuri de fructe. Contin gluten.
Compozitie:
-faina de grau, zahar, ulei vegetal, ciocolata cu lapte ( zahar, unt de cacao, lapte praf, pasta de cacao, ser de lapte praf, lactoza, emulsificaor, lecitina de soia, extract de vanilie), cacao fina 3%, lapte degresat praf, fibre alimentare (insulina), orez de malt, agenti de afanare (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat disodic), arome naturale, saruri minerale, vitamina.
Informatii alergenice - contine gluten, lapte, lecitina de soia. Pot contine urme de nuci.
Rolul componentelor:
Arborele de cacao este o plantă originară din America de Sud, cu înălţimea de cca. 8 m, cu frunze simple, întregi, cu flori mici, care apar direct pe trunchi şi ramuri, cu fructe baciforme, mari, cărnoase, colorate în roşu, cu pulpa albă, cu numeroase seminţe.
Cacao a fost cunoscută în locurile de origine de mai bine de 2000 de ani, având un important rol în viaţa economică, rituală şi politică a mayaşilor pre-hispanici şi a continuat să fie astfel multă vreme. Istoria sa a fost mult studiată în site-urile arheologice din zonele centro-americane examinând cultura Maya clasică, în special din perioada dintre anii 500 şi 800 D.Hr., şi unde există o abundenţă de artefacte ceramice care cuprind referiri la cacao prin texte şi picturi ce evocă utilizarea acesteia. Analizele chimice ale reziduurilor de pe fundul vaselor din perioada maya clasică au revelat faptul că planta a constituit un ingredient în mai multe feluri de băuturi şi terciuri şi că era servită în variate tipuri de veselă. Diversele băuturi şi alimente care conţineau cacao sunt descrise în textele hieroglifice centr-americane, cea mai comună fiind o băutură spumoasă consumată de către cuplurile proaspăt căsătorite şi care este descrisă în scene care arată viaţa la curţile regale. În timpul regilor azteci, micile seminţe de cacao au fost utilizate ca şi monede, acestea fiind necesare anumitor tranzacţii. Metoda este încă folosită în unele părţi ale Mexicului de astăzi.
Planta a fost denumită Theobroma de către Linnaeus, cuvântul însemnând „alimentul zeilor”, datorită savorii seminţelor sale. Mexicanii au denumit seminţele pisate „Chocolate”.
În cărţile medicinale din secolele XIX-XX apare utilizată sub formă de ciocolată şi de unt de cacao. Ciocolata, transformată într-o pulbere grosieră şi fiartă în lapte sau lapte şi apă, era mult folosită ca substituent ocazional pentru cafea, sau ca băutură la mese. Era considerată un articol de dietă foarte nutritiv pentru invalizi, persoane în perioada de convalescenţă şi cei cărora nu le plăceau substanţele grase precum persoanele cu dispepsie.
Uleiul sau untul de cacao este o substanţă solidă alb-gălbuie cu aromă uşoară de cacao, cu gust blând şi plăcut, foarte nutritiv. A fost folosit ca şi alternativă la uleiul de cod sau ca articol de dietă în timpul ultimelor zile de sarcină; are excelente proprietăţi emoliente şi a fost folosit, de asemenea, la prepararea supozitoarelor, ovulelor, şi în unguentele preparate pentru piele sensibilă sau aspră, buze crăpate, numeroase cosmetice, pomade şi săpunuri de lux.
Teobromina, un alcaloid conţinut în seminţele de cacao, şi descoperit de către Woskresensky în 1841, este asemănătoare cu cafeina în acţiunea sa, dar efectul său este mai puţin puternic. Acţiunea sa este mai pronunţată asupra musculaturii, a rinichilor şi a inimii, având efect diuretic datorită stimulării epiteliului renal, excitant nervos, dilată vasele sangvine fiind folosită în caz de hipertensiune arterială.
Pudra de cacao se foloseşte, de asemenea, în industria farmaceutică pentru condiţionarea unor specialităţi farmaceutice şi corectarea gustului.
Întrebuinţarea medicinală a produselor de cacao este menţionată şi în medicina ştiinţifică din România în secolului trecut, acestea fiind utilizate mai ales ca tonifiante generale ale organismului şi pentru acţiunea diuretică a teobrominei în hidropizii cardiace, scleroză cardiacă şi scleroză renală; apoi pentru mascarea gustului unor pastile.
În ultimii ani s-a descoperit din ce în ce mai mult capacitatea antioxidantă a seminţelor de cacao datorită conţinutului bogat în polifenoli. Studiile clinice au sugerat efecte benefice ale ciocolatei negre asupra tensiunii arteriale, lipidelor şi inflamaţiilor, propunând un mecanism de acţiune ce include îmbunătăţirea biodisponibilităţii oxidului de azot şi a funcţionării mitocondriilor.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
240 g
Forma de prezentare
Pachet

Plasmon s-a născut în Italia, sub numele de Plasmon Syndicate italian, in anul 1902. În cursul acestui an începe importul și comercializarea plasmonului pur. Acest ingredient este, de asemenea, utilizat pentru a produce și comercializa faimoasele cookie Plasmon, paste și cacao.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare