Indulcitor Green Sugar Pulbere 300 g Remedia, Terapia Diabetului
Indulcitor Green Sugar Pulbere 300 g Remedia, Terapia Diabetului

Indulcitor Green Sugar Pulbere 300 g Remedia

Indulcitor Green Sugar Pulbere 300 g Remedia

Green Sugar Pudra este recomandat persoanelor diabetice în cadrul unei alimentaţii echilibrate.

1432
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
54,57 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 54 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 54 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,08 lei.


 

Indulcitor Green Sugar Pulbere 300 g Remedia

Green Sugar Pudra este recomandat persoanelor diabetice în cadrul unei alimentaţii echilibrate.

Mod de utilizare:
Înlocuiește zahărul la prepararea dulciurilor prin: coacere, fierbere sau înghețare.


Avantaje:
-Recomandat persoanelor diabetice în cadrul unei alimentaţii echilibrate.
-Se utilizează la prepararea prăjiturilor, torturilor, oricăror aluaturi, compoturilor, dulceţurilor, îngheţatelor, sucurilor sau pentru îndulcirea băuturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.
-Este stabil la coacere, fierbere sau congelare.
-Nu fermentează.
-Are valoare energetică zero şi putere de îndulcire egală cu a zahărului.

Ingrediente:
Îndulcitor pe bază de Rebaudiozida A din extract uscat de frunze
de Stevia ( Stevia rebaudiana) şi eritritol.  Fără materii prime modificate genetic.


Beneficii:
-Stevia rebaudiana este o plantă originară din America de Sud, utilizată din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile de îndulcire.
-Studiile efectuate au permis descoperirea Rebaudiozidei A, care este
un compus natural al plantei, ce îi conferă puterea de îndulcire fără calorii.
-Rebaudiozida A şi ingredientul de origine naturală eritritol conferă produsului Green Sugar un gust unic şi o textură apropiată de cea a zahărului.

Rolul componentelor:
Stevia rebaudiana este o plantă cu proprietăţi multiple, bogată în vitamina C și A, precum şi minerale: zinc, fosfor, magneziu, fier etc. folosită de secole atât ca îndulcitor natural cât şi pentru tratarea diferitelor afecţiuni. Înlocuieşte cu succes zahărul, fiind de 300 de ori mai dulce dar cu zero calorii. În comerţ se găseşte sub formă de pulbere, tablete sau lichid. Rezistă la temperaturi de 200°C  fără a-şi pierde din proprietăţi, doar gustul devenind uşor amărui.
În alimentaţie se foloseşte în prepararea: îngheţatei, a prăjiturilor, a deserturilor, salatelor de fructe, în gumele de mestecat, la îndulcirea băuturilor răcoritoare, a ceaiului sau al cafelei.
În tratamente naturiste stevia se foloseşte sub formă de infuzie sau pulbere uscată ca supliment alimentar care ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, a ficatului şi a pancreasului reglând în acelaşi timp nivelul glicemiei din sânge. Printre proprietăţile steviei se enumeră: antiinflamator, antimicotic, antifungic, adjuvant în afecţiuni dermatologice (acnee, ciuperca piciorului etc.), candidoză, cure de slăbire (are zero calorii, reduce pofta pe dulce şi controlează pofta de mâncare), hipertensiune (reglează presiunea sângelui), diabet, infecţii urinare, previne gingivitele şi cariile dentare, înlătură dorinţa de a fuma sau de a consuma alcool şi este cardiotonic, antidepresiv, uşor sedativ fiind util în insomnii.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
300 g
Forma de prezentare
Punga resigilabila
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare