- La reducere!
- -5%
Polen Crud de Trandafir de Stanca 250 g Apicola Georgescu
Polen Crud de Trandafir de Stanca 250 g Apicola Georgescu
Polenul crud de trandafir de stanca are un continut ridicat de vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice si bifidobacterii care ne ajuta sa mentinem sanatatea organismului, sa ridicam gradul de imunitate si sa reglam tranzitul intestinal.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.
Polen Crud de Trandafir de Stanca 250 g Apicola Georgescu
Polenul crud de trandafir de stanca are un continut ridicat de vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice si bifidobacterii care ne ajuta sa mentinem sanatatea organismului, sa ridicam gradul de imunitate si sa reglam tranzitul intestinal.
Beneficii:
-protejeaza colonul impotriva inflamatiilor;
-ajuta la restructurarea florei intestinale;
-favorizeaza absorbtia calciului;
-sustine sistemul imunitar si regenereaza celulele impotriva stresului oxidativ;
Ingrediente: polen crud de trandafir de stanca (Cistus lavandier) 100 %.
Valori nutritionale medii/100 g produs:
-valoare energetica 1345 KJ/320 kcal,
-grasimi 7.1 g din care saturate 1 g,
-glucide 46g din care zaharuri 32g,
-proteine 12g,
-fibre 12g,
-sare-urme.
Administrare:
-2-3 linguri (20-30 g) pentru adulti- cate una dupa mesele principale;
-1 lingurita (5 g) pentru copii (3-10 ani) - dupa micul dejun.
Polenul crud poate fi administrat ca atare sau in combinatie cu suc de fructe sau o salata de fructe.
Se recomanda cure de 7 saptamani, cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitatea scazuta, si toamna pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.
Pastrare:
Se pastreaza in mod OBLIGATORIU la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 C si -18 C.
Polenul crud rezista 5-6 zile in afara congelatorului, in ambalajul original (in atmosfera protectiva) si 2-3 zile in frigider dupa desigilare.
Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud.
Desi se pastreaza la congelator, NU INGHEATA datorita continutului scazut de apa din interiorul granulei de polen (8-10 %).
Polenul crud de albine este un remediu holistic folosit în întreaga lume. Fiind un aliment alcalin, polenul de albine aduce numeroase beneficii și echilibrează PH-ul organismului. Consumat într-o cură de minim 2 săptămâni, polenul poate corecta multe dezechilibre nutriționale din organism.
Polenul de albine este produs de albinele de miere și reprezintă hrana albinelor tinere. Este considerat unul din cele mai hrănitoare produse ale naturii și conține aproape toți nutrienții de care un om are nevoie. Polenul cules de albine este bogat în proteine (aproximativ 40% proteine), aminoacizi liberi și vitamine (inclusiv complexul de vitamine B și acid folic).
Polenul de albine este un aliment complet și conține multe elemente pe care produsele de origine animală nu le conțin. Acesta este mai bogat în proteine decât multe surse animale. În jur de jumătate din proteinele conținute de polen sunt sub formă de aminoacizi liberi care sunt gata să fie folosiți în mod direct de organism.
Este important de știut că o linguriță de polen este adunată de o albină lucrătoare în decursul unei întregi luni dacă lucrează timp de 8 ore pe zi. Fiecare peletă de polen conține peste două milioane de granule de polen iar o linguriță plină conține peste 2,5 miliarde de granule de polen de floare.
Polenul de albine poate fi consumat ca atare sau amestecat cu aproape orice fel de mâncare sau băutură. Poate fi presărat peste cereale sau mâncare de ovăz, amestecat într-un shake proteic / smoothie sau dizolvat într-un pahar de apă sau ceai care deja s-a răcit. Polenul își pierde proprietățile dacă este tratat termic și de aceea nu este recomandat în băuturi fierbinți. Unii cecetători sunt de părere că, dacă suplimentele de polen sunt luate doar cu apă, se oferă corpului posibilitatea de a începe digerarea învelișului exterior al suplimentului și se obține o mai eficientă eliberare a nutrienților.