Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina, Tulburari Hormonale
Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina, Tulburari Hormonale
Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina, Tulburari Hormonale
Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina, Tulburari Hormonale

Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina

Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina

Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid 10-HDA- prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, care ofera efecte antibacteriene, antifungice si antivirale, contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar.

1389
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
49,23 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,98 lei.


 

Laptisor de matca pur 25 g Albina Carpatina

Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid 10-HDA- prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, care ofera efecte antibacteriene, antifungice si antivirale, contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar.

Beneficii:
-vitalizant,
-imunomodulator,
-contribuie la buna functionare a sistemului imunitar,
-tonic in perioadele de epuizare fizica si psihica.

Actiuni:
Uz intern:
-vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar;
-are efect antioxidant si intarzie procesele de imbatranire;
-tonic in perioadele de oboseala fizica si psihica, tulburari de memorie;
-mentine valorile normale ale tensiunii arteriale si colesterolului.

Uz extern:
-stimuleaza producerea colagenului natural;
-diminueaza acneea si hidrateaza tenul;
-diminueaza ridurile existente si previne aparitia altora noi;
-mentine elasticitatea si fermitatea tenului.

Compozitie:
-100 % laptisor de matca pur, neprelucrat, recoltat direct din stup.

Administrare:

Intern :
-copii: 1 lingurita de dozare rasa (0.5g/zi);
-adulti: 2 lingurite de dozare rase (1g/zi).

In amestec, omogenizat in miere(2%):
-copii: 2 lingurite/zi (10g);
-adulti: 2 linguri/zi (20g).

Extern: este folosit in prepararea cremelor si mastilor de fata.

Atentionari:
Nu se administreaza persoanelor alergice la produse apicole, femeilor insarcinate si copiilor sub 3 ani.

Rolul componentelor:
Unul dintre remediile naturale care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului este lăptişorul de matcă.
Numit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi, studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.
Lăptişorul de matcă este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!
Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, toată paleta de aminoacizi esenţiali, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este considerat un supliment alimentar esenţial!
Conţine şi acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să ne întărească sistemul imunitar. Ne scapă de răceli, de gripe, de tot felul de infecţii şi face ca rănile să ni se vindece mult mai repede.
Nu trebuie să uităm însă că lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să îmbunătăţească memoria, să crească puterea de concentrare şi randamentul intelectual. Este excelent în perioada de creştere a copiilor, în perioadele de examene, dar şi atunci când încep să apară primele semne de degradare neuronală.
Este considerat un stimulent natural al imunităţii organismului, dar ajută şi la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică şi psihică, stress, afecţiuni endocrine şi ale ficatului, îmbunătăţeşte memoria şi somnul, încetineşte procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruaţie sau de menopauză. Lăptişorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.
Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.
Dacă însă nu vă place gustul lăptişorului de matcă pur, care este - ce-i drept - un pic cam acrişor, puteţi încerca produse apicole combinate, precum lăptişor de matcă dizolvat în miere, alături de polen şi propolis, sau lăptişor de matcă dizolvat în miere alături de ginseng, pe care orientalii îl numesc rădăcina vieţii şi care, ca şi lăptişorul de matcă, are darul de a întârzia procesul de îmbătrânire. Oricare din aceste variante nu numai că sunt sănătoase, dar au şi un gust foarte plăcut şi sunt foarte simplu de administrat
Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
25 grame
Forma de prezentare
Cutie izoterma

Compania a luat nastere in anul 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si preocuparea pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

De 25 de ani promoveaza produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

Traditie

Albina Carpatina ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitea acumulata in urma experientei celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada au consolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara, care ofera garantia unor produse de inalta calitate.

Calitate

Echipa Albina Carpatina este animata de grija permanenta de a oferi clientilor sai produse de calitate superioara in conformitate cu standardele in vigoare, astfel incat in anul 2006 au obtinut certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9000:2008 si al sigurantei alimentului ISO 22000.

Deoarece compania respecta toate conditiile de calitate si siguranta alimentara impuse de legislatia europeana, in anul 2007 au devenit prima companie din Romania autorizata de catre ANSVSA pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole cu numar de autorizare H-1 (Honey -1).

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare