Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt
Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt
Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE

Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de Salcie.

2638
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
47,73 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 47 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 47 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,94 lei.


 

Polygemma 14 Articulaţii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de Salcie.

Beneficii:
-Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor.
-Pentru a menţine flexibile articulaţiile până la vârste înaintate, trebuie păstrată sau redobândită sănătatea ţesuturilor conjunctive, îmbunătăţind funcţia articulaţiei, evitând sau atenuând durerea şi inflamaţia.
-Acţiune principală: antiinflamatoare, depurativă - o mai bună eliminare a acidului uric şi ureei, a căror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor.

Administrare:
Se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere la nivel articular şi renal.

Rolul componentelor:
Arbore din familia măslinului, înalt de până la 35 m, cu tulpina dreaptă şi ramuri îndreptate în sus. Scoarţa tânără cenuşiu-verzuie, la bază se transformă într-un ritidom negricios; muguri negrii, opuşi. Frunze opuse, imparipenat compuse, de 30-40 cm cu 7-15 perechi de foliole. Florile sunt dispuse în panicule, apar înaintea frunzelor; fructele monosamare liniar-lanceolate. În scopuri medicinale se utilizează frunzele (foliolele desprinse de pe peţiolul principal) recoltate din mai până în august.
În mitologia nordică a existat credinţa că primul bărbat a fost creat din ramurile şi „carnea” frasinului şi a stejarului, iar prima femeie din ulm. Şi astăzi există un obicei tradiţional în nord, unde în seara de Crăciun se ard ramuri de frasin pentru a aduce bunăstarea familiei.
În perioada antică, frasinul a fost considerat de o mare valoare datorită lemnului său şi a creşterii rapide. Scoarţa sa, conţinând componente amare a fost utilizată pentru tăbăcire şi ca şi colorant.
Ca plantă medicinală, frasinul a fost de asemenea cunoscut din antichitate.
Frunzele de frasin erau recomandate ca diuretic şi ca remediu pentru reumatism din vremea lui Hipocrate.
Seva de frasin a fost considerată în vechime cel mai eficient antidot pentru muşcăturile de şarpe.
Scoarţa de frasin pulverizată s-a întrebuinţat odinioară şi la nevoie se poate întrebuinţa şi astăzi ca şi chinina, având efecte tonice şi febrifuge. Scoarţa conţine glucozidul fraxină şi taninuri.
Frunzele, în doza mare au proprietăţi purgative, iar în doze normale sunt antigutoase şi antireumatismale. Mai demult serveau adesea la falsificarea ceaiului chinezesc (rusesc).
De la începutul secolului XX frunzele de frasin sunt recomandate în special ca tratament naturist pentru febră şi reumatism. Frunzele de frasin sunt pe piaţă în Spania înregistrate cadrul produselor cu utilizare tradiţională încă din 1975. În prezent, Fraxini folium reprezintă un produs vegetal medicinal în mai multe farmacopee, incluzând Farmacopeea Europeană 7.
Frunzele de frasin conţin iridoide, secoiridoide, flavonoide, triterpene, acizi fenolici simplu, cumarine în cantităţi mai reduse (fraxina), manitol, tanin principii active care le imprimă acţiune diuretică, diaforetică, laxativă.
În produsele naturiste în prezent găsim frunzele de frasin individual sau în combinaţie recomandate pentru reumatism, gută, uremie, de asemenea şi pentru constipaţie, acnee, dermatoze, furunculoză şi extern în hemoroizi, leucoree, răni greu vindecabile.

Jneapănul este arbust conifer întâlnit în zona subalpină sau alpină.
În scop terapeutic se folosesc mugurii tineri sub formă uscată sau gemoderivate.
n compoziţia mugurilor de jneapăn există uleiuri volatile (pinen, felandren, caren), aldehide şi cetone sescviterpenice, aldehidă anisică, caproică.
Preparatele fitoteraputice pe bază de jneapăn au acţiune antiinflamatorie cu tropism asupra sistemului osteoarticular (indicat in decalcifieri ale persoanelor după 40 de ani), uleiurile volatile au acţiune decongestivă, antiinflamatorie a căilor respiratorii, diuretică.
Jneapănul este indicat în cazurile de reumatism, artrite, coxartroză, gonartroză, pentru consolidarea  fracturilor, osteoporoză,  traheite, bronşite, laringite, cistite, uretrite, litiaza renală.
Decoctul se obţine din 2 linguriţe de cetină mărunţită la o cană de apă fiartă, se fierbe 10 minute, apoi se strecoară, se consumă 2 cani pe zi. În uz extern se pot face inhalaţii cu abur.
Gemoderivat, extract de muguri de jneapăn, are tropism specific asupra aparatului osteoarticular (artrite, artroze, reumatism articular degeneraytiv, osteoporoza).

În gândirea creştină, simbolismul salciei este întâlnit pentru prima dată în scrierile Pastorului Hermas. Aici martirii sunt numiţi „ramuri de salcie purtătoare de rod” ale copacului divin, care este Hristos. Cu alte cuvinte cei ce şi-au dăruit viaţa lui Hristos, nu au ramas în moarte, ci au biruit-o prin Hristos.
Salcia, este primul copac de la noi care înfrunzeşte primăvara şi care se adaptează uşor la orice tip de schimbări de temperatură, creşte în locuri umede, pe malul apelor, în lunci, la câmpie şi deal, dar şi în parcurile din oraşe. Este un arbore foios, cu rădăcina trasantă, puternică. Florile sunt galben verzui și apar odată cu frunzele. Salcia înflorește în martie-aprilie şi are o longevitate de 80-100 de ani.
De la salcie, în scop terapeutic se foloseşte scoarţa de pe ramurile tinere, de doi, trei ani. Folosită de mii de ani pentru tratarea bolilor reumatismale, a hemoragiilor, dezinteriei şi febrei, scoarţa de salcie albă a devenit importantă în urmă cu peste o sută de ani, când i-au fost descoperite şi au fost izolate principalele substanţe active care îi conferă calitatea de medicament naturist, şi anume salicina, nimic altceva decât aspirina naturală. Aceasta are efecte tonice, antiseptice şi antiinflamatoare, sedative, astringente şi antireumatismale şi poate fi folosită cu succes în tratarea artritei, artozei şi puseelor reumatismale, în tendinită, gută şi sciatică.
Leacurile pe baza de salcie sunt contraindicate in boli renale, dermatite de contact, astm bronsic. Supradozajul poate, de asemenea, provoca toxiinfectii.
Frumoasa, romantica, visatoare, tremuratoare, salcia este unul din copacii folositi cu suces in silvoterapie, terapia cu copaci.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 ml
Forma de prezentare
Flacon

Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare