Polen crud de Salcie 250 g Apicola Georgescu
Polen crud de Salcie 250 g Apicola Georgescu
Polenul crud este un aliment VIU (deorece contine probiotice, lactofermenti si bifidobacterii) si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra. Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant pentru unghii si par.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,98 lei.
Polen crud de Salcie 250 g Apicola Georgescu
Polenul crud este un aliment VIU (deorece contine probiotice, lactofermenti si bifidobacterii) si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra. Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant pentru unghii si par.
Beneficii:
-contribuie la functionarea normala a articulatiilor si protejeaza vederea normala prin intermediul bioflavonoidelor Luteina si Zeaxantina;
-ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar;
-datorita vitaminelor continute (B1, B5, B9) ajuta la functionarea normala a sistemului nervos;
-ajuta la intarzierea proceselor de imbatranire.
Ingrediente: polen crud de salcie 100 %.
Valori nutritionale medii/100 g produs:
-valoare energetica 1338 KJ/318 kcal,
-grasimi 7.3 g din care saturate 2.2 g,
-glucide 38g din care zaharuri 30g,
-proteine 19.5g,
-fibre 11g,
-sare-urme.
Administrare:
-2-3 linguri (30 g) pentru adulti - cate una dupa mesele principale;
-1 lingurita (5 g) pentru copii (3-10 ani) - dupa micul dejun.
Polenul crud poate fi administrat ca atare, sau in combinatie cu suc de fructe, salata de fructe.
Se recomanda cure de 7 saptamani, cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitatea scazuta, si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.
Pastrare:
Se pastreaza in mod OBLIGATORIU la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 C si -18 C.
Polenul crud rezista doar 5-6 zile in afara congelatorului, in ambalajul original (in atmosfera protectiva) si 2-3 zile in frigider dupa desigilare.
Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud.
Polenul crud de albine este un remediu holistic folosit în întreaga lume. Fiind un aliment alcalin, polenul de albine aduce numeroase beneficii și echilibrează PH-ul organismului. Consumat într-o cură de minim 2 săptămâni, polenul poate corecta multe dezechilibre nutriționale din organism.
Polenul de albine este produs de albinele de miere și reprezintă hrana albinelor tinere. Este considerat unul din cele mai hrănitoare produse ale naturii și conține aproape toți nutrienții de care un om are nevoie. Polenul cules de albine este bogat în proteine (aproximativ 40% proteine), aminoacizi liberi și vitamine (inclusiv complexul de vitamine B și acid folic).
Polenul de albine este un aliment complet și conține multe elemente pe care produsele de origine animală nu le conțin. Acesta este mai bogat în proteine decât multe surse animale. În jur de jumătate din proteinele conținute de polen sunt sub formă de aminoacizi liberi care sunt gata să fie folosiți în mod direct de organism.
Este important de știut că o linguriță de polen este adunată de o albină lucrătoare în decursul unei întregi luni dacă lucrează timp de 8 ore pe zi. Fiecare peletă de polen conține peste două milioane de granule de polen iar o linguriță plină conține peste 2,5 miliarde de granule de polen de floare.
Polenul de albine poate fi consumat ca atare sau amestecat cu aproape orice fel de mâncare sau băutură. Poate fi presărat peste cereale sau mâncare de ovăz, amestecat într-un shake proteic / smoothie sau dizolvat într-un pahar de apă sau ceai care deja s-a răcit. Polenul își pierde proprietățile dacă este tratat termic și de aceea nu este recomandat în băuturi fierbinți. Unii cecetători sunt de părere că, dacă suplimentele de polen sunt luate doar cu apă, se oferă corpului posibilitatea de a începe digerarea învelișului exterior al suplimentului și se obține o mai eficientă eliberare a nutrienților.
Compania a luat nastere in anul 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si preocuparea pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.
De 25 de ani promoveaza produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant, vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.
Traditie
Albina Carpatina ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitea acumulata in urma experientei celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada au consolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara, care ofera garantia unor produse de inalta calitate.
Calitate
Echipa Albina Carpatina este animata de grija permanenta de a oferi clientilor sai produse de calitate superioara in conformitate cu standardele in vigoare, astfel incat in anul 2006 au obtinut certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9000:2008 si al sigurantei alimentului ISO 22000.
Deoarece compania respecta toate conditiile de calitate si siguranta alimentara impuse de legislatia europeana, in anul 2007 au devenit prima companie din Romania autorizata de catre ANSVSA pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole cu numar de autorizare H-1 (Honey -1).