Reducere! Pachet Promotional Ulei Argan 100ml+Ulei de Migdale dulci 100 ml Transvital

Ulei Argan 100ml+Ulei de Migdale dulci 100 ml Transvital

63,07 Lei

-29,75 Lei

92,82 Lei

Nelimitat

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 63 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 63 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,26 Lei.


Stoc: In Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare

290

Produs nou

Pachet Promotional Ulei Argan 100ml+Ulei de Migdale dulci 100 ml Transvital
Special pentru tine si pentru persoanele dragi tie!

Mai multe detalii

Produse

Pachet Promotional Ulei Argan 100ml+Ulei de Migdale dulci 100 ml Transvital
Special pentru tine si pentru persoanele dragi tie!

Ulei de argan virgin
Mod de prezentare: sticla de 100 ml

Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume și crește doar în sudul Marocului lângă
orașul Essaouira. Berberii din zonă îl denumesc „copacul vieții”.
Uleiul de Argan, obținut prin presarea la rece a semințelor, conține substanțe deosebit de valoroase pentru organismul uman.
Prețul acestui ulei este cotat la fel ca și aurul, pe piața marocană.
Se folosește în stare pură sau în tratamente cosmetice, în compoziția unor creme, în tratarea unghiilor exfoliate cât și în tratamentul părului degradat sau vopsit.
Proprietăți:
• revitalizează tenul obosit
• hrănește pielea uscată
• bun remediu pentru un păr degradat și uscat
• întărește unghiile casante
• recomandat femeilor însărcinate pentru elasticizarea pielii.
Recomandări:
pentru ten se masează bine pe ten, în zonele unde se formează riduri, până la absorbție; se pot turna câteva picături și în crema de noapte; pentru păr se aplică o cantitate mică, pe toată lungimea părului, cu 20 de minute înainte de spălare; pentru unghii se masează unghiile pentru
hrănirea și întărirea acestora.

Ingrediente (INCI):
Argania spinosa kernel oil, Tocopherol.

Ulei de migdale dulci
Mod de prezentare: sticla de 100 ml

Utilizat încă din antichitate de către egiptenii antici din înalta societate, fiind considerat unul din ingredientele frumuseții Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj în combinație cu vin, scorțișoară și miere, uleiul de migdale este utilizat în prezent la scară largă în industria
cosmetică, datorită proprietăților sale emoliente și curative.
Datorită conținutului ridicat de acizi linoleici și acizi grași, îl fac deosebit de valoros în îngrijirea pielii.
În tratamentele de înfrumusețare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curăţă, exfoliază, hidratează și hrănesc orice tip de piele.
Uleiul de migdale reprezintă o bună bază de masaj și purtător de principii active din uleiurile esențiale și diverse ingrediente cosmetice.
Proprietăți:
• emolient, excelent pentru pielea crăpată și uscată
• previne vergeturile, îmbătrânirea pielii și netezește ridurile
• calmează iritațiile
• bun fortifiant pentru păr degradat și uscat
• ajută la eliminarea mătreții
• bun pentru cuticule și unghii casante.
Recomandări:
pentru ten și corp se masează bine pe ten și corp, în special în zonele unde se formează riduri, vergeturi, până la absorbție;
pentru păr se aplică o cantitate mică, se masează bine scalpul și se întinde pe toată lungimea părului, cu 30 de minute înainte de spălare;
pentru unghii se masează unghiile pentru hrănirea și întărirea acestora.

Ingrediente (INCI):
Prunus amygdalus dulcis oil, Tocopherol.

Rolul componentelor:
Moroccan Oil, denumit în mod uzual ulei de argan, este un ulei vegetal obţinut din seminţe de arbust de argan, care conţine o cantitate impresionantă de acizi graşi esenţiali şi are valoare nutritivă deosebită, beneficiile acestuia acoperind domeniul frumuseţii, cât şi al sănătăţii deopotrivă.
Uleiul de argan are efect antiinflamator, hidratează în profunzime pielea şi părul şi are efect energizant. De asemenea, contribuie la buna circulaţie sangvină, protejează sistemul imunitar şi are efecte pozitive asupra performanţelor sexuale. Acestea sunt doar câteva dintre proprietăţile acestui lichid de aur, cum este supranumit acest elixir al tinereţii veşnice - uleiul de argan.
Uleiul de argan conţine în principal acizi graşi, dintre care în proporţie mai mare enumerăm: acidul oleic, acidul alfa-linoleic, acidul palmitic, acidul stearidonic, acidul linoleic şi acidul miristic. Se spune că uleiul de argan are printre cele mai mari concentraţii de vitamina E dintre toate alimentele existente.
De tip oleo-linoleic, uleiul de argan conţine acizi graşi nesaturaţi (Omega 3, Omega 6 şi Omega 9), asemenea uleiului de măsline. Însă, faţă de acesta din urmă, uleiul de argan este mai bogat în acid linoleic şi în tocoferoli (varietăţi de vitamina E), substanţe cu efect antioxidant puternic, care elimină radicalii liberi şi neutralizează procesul de oxidare celulară. Uleiul de argan conţine de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline.
Uleiul de argan este folosit îndeosebi în industria cosmetică, dar are beneficii preţioase şi asupra stării de sănătate. Acesta are o mare cantitate de vitamina E, antioxidanţi puternici care pot preveni apariţia diferitelor tipuri de cancer şi proprietăţi antiinflamatoare, ameliorând simptomele dureroase asociate cu artrita şi reumatismul.
De asemenea, efectul antiinflamator este tocmai cel care grăbeşte procesul de vindecare al ţesuturilor, cum ar fi în cazurile de vărsat de vânt, zgârieturi sau arsuri ale pielii.
Un alt plus al uleiului de argan constă în faptul că poate creşte concentraţia de sucuri gastrice şi pepsină din stomac, îmbunătăţind astfel digestia şi grăbind procesul de ardere al grăsimilor.
Uleiul de argan contribuie la un flux sangvin în limite normale, reducând astfel nivelul de colesterol din organism şi întărind sistemul imunitar. Un beneficiu care nu trebuie uitat este cel privind creşterea nivelului de energie din corp, care se traduce în mărirea libidoului şi prelungirea actului sexual.
Uleiul de argan regenerează, hrăneşte şi hidratează pielea, reface bariera hidrolipidică, combate îmbătrânirea cutanată şi contribuie la reducerea celulitei.
Numeroase studii ştiinţifice au demonstrat, de asemenea, acţiunea antirid puternică a uleiului de argan. Uleiul de argan este remarcabil şi pentru că ne ajută să ne prelungim bronzul, şi, în acelaşi timp, calmează eventualele iritaţii după expunerea la soare.
Uleiul de argan poate fi folosit ca dressing  în salate de crudităţi proaspete de primăvară, oferind un uşor miros de nucă legumelor, însă poate fi adăugat şi la diverse mâncăruri gătite, cum sunt: peştele, cartofii dulci, supele şi chiar deserturile.

Migdalul este un arbore care poate atinge peste 10 metri înălţime şi este cultivat în ţara noastră în zonele cu climă blândă, în Oltenia, Banat şi Dobrogea.
Florile au culoare de la roz deschis până la alb, fructele de migdal cresc în ciorchini, au mărimea unei piersici, gust dulce sau amar, forma ovală, culoare galben-maronie, iar sâmburele  este acoperit cu o coajă catifelată. Migdalul înfloreşte în lunile martie sau aprilie.
În scop fitoterapeutic se utilizează frunzele şi cojile de la seminţe.  Migdalele sunt utilizate în gastronomie (patiserie) dar şi în industria cosmetică sau a parfumeriei.
Migdalul conţine mucilagii, gliceride, proteine, colină, enzime, asparagină, vitamina C, tocoferol, riboflavină, acid pantotenic, acid folic, tiamină, minerale (fosfor, potasiu, calciu, magneziu, fier), steroli, aminoacizi.
Migdalele constituie un bun echilibrant nervos, au rol energetic, remineralizant,  reconstruiesc masa musculară, 100 gr de migdale acoperă jumătate din necesarul zilnic de vitamina E, asigură o buna parte din necesarul de magneziu (important pentru reconstructia muşchilor ), o sursă deloc de neglijat de calciu, reduc senzaţia de foame, au rol emolient, laxativ, hemostatic şi antiseptic intestinal, eficient în tratarea ulcerului si a gastritei hiperacide, deoarece formează o peliculă protectoare la nivelul mucoasei gastrice, iar proteinele neutralizează parţial sucul gastric, în inflamatii şi spasme ale stomacului şi intestinelor, precum şi în cazuri de fermentatii şi putrefacţii intestinale.
Consumul de migdale este recomandat în anemii, insomnii, astm bronşic (fructe coapte amestecate cu miere), atrofii musculare, HTA, boli de inimă, fructul necopt este bun pentru eliminarea sărurilor metalelor grele din organism.
Laptele de migdale dulci este deosebit de hrănitor, poate chiar să înlocuiască laptele matern şi  este indicat copiilor şi convalescenţilor.
Preparare:   50 gr miez de migdale, 50 gr miere de albine, 1 litru de apă plată -  se înmoaie în apă migdalele pentru a se putea îndepărta pieliţele, apoi se pisează bine, se amestecă mereu cu puţină apă până se formează o pastă, după care se amestecă cu restul de apă, se strecoară şi se amestecă cu miere.
Poate fi folosit contra spasmelor, inflamaţiilor stomacului şi intestinelor, căilor urinare, respiratorii, acceselor de tuse, palpitaţiilor.
Uleiul de migdale dulci are un gust de o mare fineţe, fiind bogat în vitamine şi acizi graşi. Datorită conţinutului bogat în vitamine de grup B, este recomandat în stimularea funcţiilor intelectuale, în special memoriei şi tulburărilor sistemului nervos. Are efecte uşor purgative.
În uz extern poate fi un emolient în iritaţiile la nivelul epidermei, dermatozelor, psoriazisului sau pielii uscate.
Uleiul de migdale dulci este folosit în cosmetică încă de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astăzi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.
Pentru că are o formulă apropiată de cea a sebumului produs de pielea noastră, uleiul de migdale poate fi folosit pentru demachierea feţei, inclusiv a zonei din jurul ochilor, şi chiar pentru hidratarea tenului deoarece după utilizare nu lasă pielea îmbibată în grăsime.
Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel cu tendinţă de îngrăşare tocmai pentru că seamănă la textură cu sebumul produs în mod natural de piele. Totusi, pentru persoanele cu ten gras, este indicată doar demachierea cu acest ulei.
Uleiul de migdale poate fi folosit şi pentru hidratarea şi revigorarea părului, făcându-l mai strălucitor, mai rezistent şi prevenind căderea acestuia. Este suficient să puneţi câteva picături pe vârful degetelor şi să vă masaţi scalpul iar firul de păr se va întări şi va deveni mai puternic. Ajută de asemenea la eliminarea mătreţii.
Acest ulei miraculos este perfect şi pentru tratarea cearcănelor sau hidratarea buzelor.

Forma de prezentareSticla
StocIn Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare
Cantitate100ml+100ml

Scrie o recenzie

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.