- La reducere!
- -10%
Pachet Ingrijire Intima
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 76 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 76 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,52 lei.
-Prin plantele din compoziţie, se formează un strat protector pe mucoasa vaginală, care împiedică colonizarea cu patogeni.
-Astfel, produsul ajută la reducerea disconfortului şi accelerarea refacerii mucoasei vaginale afectate, evitându-se infecţiile cauzate de microorganismele potenţial patogene care provoacă inflamaţii genitale, leucoree, candidoză.
-Protejează natural sănătatea intimă. Ovulele Ginosept au în compoziție plante medicinale, uleiuri esențiale și propolis. Produs 100% natural.
-Luptă împotriva infecțiilor intime. Compoziția unică a ovulelor formează un strat protector pe mucoasa vaginală și împiedică înmulțirea bacteriilor ce cauzează infecții. Acționează asupra candidozei, leucoreei și a inflamațiilor genitale.
-Reduce disconfortul cauzat de problemele intime.
-Accelerează refacerea mucoasei vaginale afectate.
-Eficiență confirmată clinic în 80% dintre cazuri.
–Gliceride solide
–Extract de flori de gălbenele (Calendulae flos)
–Ceară de albine
–Extract de mlădiţe de tuia (Thuja occidentalis)
–Tinctură de propolis
–Extract de muguri de plop (Populi gemma)
–Glicerină
–Ulei esenţial de eucalipt (Eucalypti aetheroleum)
–Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum)
-Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum)
–Ulei esenţial de coada şoricelului (Millefolii aetheroleum).
Doza recomandată este de 1 ovul /zi, timp de 6-12 zile consecutiv.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor;
A nu se folosi în sarcină datorită faptului că pe perioada administrării e posibil să se stimuleze contracţiile uterine;
A nu se folosi pe perioada menstrei şi în caz de hipersensibilitate la unul dintre componenţi.
Produsul este bine tolerat.
A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperaturi sub 25°C.
Dacă este necesar, păstraţi la frigider ovulele înainte de utilizare.
Cercetătorii au arătat că extractul de tuia are activitate antibacteriană pe bacteriile Gram-negative şi Gram-pozitive, datorită conţinutului mai mare de carotenoide, cu efect antibacterian. De asemenea, α-, β-tuiona şi fencona imprimă plantei acţiuni antibacteriene şi antifungice. Pe lângă aceste acţiuni, tuia calmează iritaţiile şi contractă vasele de sânge dilatate în cazurile însoţite de inflamaţii, are proprietăţi tonice şi restabileşte vitalitatea ţesuturilor atrofiate.
Studiile realizate pe mugurii de plop, aplicaţi local au confirmat activitatea antiinflamatoare similară cu a antiinflamatoarele nesteroidiene (diclofenac) şi lipsa reacţiilor adverse ale acestora. Activitatea antiinflamatoare a extractului este atribuită cantităţii mari de compuşi flavonoidici: cvercetina, acizi fenolici, pinocembrina şi derivaţilor saligenolului din compoziţia sa. Acest efect se realizează prin inhibarea mediatorilor care produc inflamaţia (histamină, serotonină, bradikinină şi prostaglandine).
Uleiul esenţial de eucalipt conţine eucaliptol cu numeroase activităţi, printre care antibacteriană, antifungică şi antiinflamatoare. La nivel vaginal are acţiune benefică în tratarea cistitei, leucoreei, vaginitei, de diferite cauze, datorită efectelor antiinflamatoare, antimicrobiene.
La activitatea antibacteriană şi antifungică participă şi uleiul esenţial de cimbru, datorită conţinutului de timol şi carvacrol. Mecanismul de acţiune antibacterian se bazează pe eliberarea lipopolizaharidelor din bacterii, care are ca şi consecinţă creşterea permeabilităţii membranei, iar cel antifungic are loc prin inducerea unor modificări morfologice la nivelul învelişului fungic al Candidei şi la nivelul metabolismului, afectând sinteza de enzime.
Conţine şi ulei esenţial de cuişoare bogat în eugenol, care are acţiune antibacteriană cu spectru larg, incluzând tulpinile multirezistente, asemănătoare cu cea a antibioticului neomicin. De asemenea, eugenolul determină şi acţiune analgezică şi antiinflamatoare, bazate pe inhibarea substanţelor endogene care generează durerea şi inflamaţia.
Studiile realizate pe uleiul esenţial de coada-şoricelului (bogat în 1,8-cineol, camfor, borneol) au demonstrat că acesta are acţiune cicatrizantă datorită stimulării contracţiei zonei afectate, stimulării ţesutului de granulaţie şi scăderii contaminării microbiene. Astfel, este benefic în refacerea mucoasei vaginale lezate, decontaminarea microbiană şi pentru reducerea inflamaţiilor vaginale.
Denumirea ştiinţifică se datorează faptului că înfloreşte aproape tot anul, adică, în vechiul calendar roman, la toate calendele. În franceză, acestea poartă numele de „souci”, cu referire la culoarea plantei, derivat de la „floarea soarelui”. Potrivit unei legende engleze, Fecioarei Maria îi plăcea să-şi împletească în păr gălbenele; de aceea, în limba engleză, aceasta floare este numită „marigold”, însemnând „aurul Mariei”. Practicienii din secolul al XVII-lea o recomandă pentru „întărirea inimii” şi în tratarea variolei şi rujeolei.
Ceai Ginosept G70 50 g Fares
Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene de la nivel genito-urinar şi la reducerea dezvoltării şi înmulţirii acestora.
Beneficii:
-ajută la menţinerea microflorei vaginale normale
-contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene de la nivel genito-urinar şi la reducerea dezvoltării şi înmulţirii acestora
-ajută la curăţarea şi purificarea zonei vaginale, la calmarea pruritului local, la menţinerea sănătăţii mucoaselor la acest nivel
-ajută la menţinerea unei microflore vaginale normale
-ajută la calmarea iritaţiilor mucoasei vaginale.
Compozitie:
-sunătoare (Hyperici herba),
-flori de gălbenele (Calendulae flos) 20%,
-flori de muşeţel (Matricariae flos) 20%,
-urzică moartă albă (Lamii albi herba) 20%,
-conuri de hamei (Lupuli strobuli).
Administrare:
Uz intern: peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Uz extern: peste 2 linguri amestec de plante se toarnă un litru de apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Uz intern: se beau 1 - 2 căni cu ceai pe zi.
Uz extern: băi locale şi spălături o dată pe zi.
Durata unei cure este de 7 - 10 zile. Se poate repeta după o pauză de 10 - 14 zile.
Atenţionări
Acest ceai nu este indicat în timpul menstruaţiei şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Femeile însărcinate pot folosi acest ceai la recomandarea medicului.
Mamele care alăptează pot folosi ceaiul doar în uz extern.
La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.
Rolul componentelor:
-DermoXEN folosește formulări inovatoare
-Cu agenți tensioactivi extrem de blanzi.
-Curata zona intima, pe care o protejeaza de atacurile externe bacteriene si fungice
-Cu extract de ulei Neem si extract de propolis cu actiune prote toare, calmanta si hidratanta
-Cu tribulus Terestris - actiune antibacteriana
-Agenții activi de suprafață, cum ar fi sulfatul de lauril, sulfat de sodiu (SLS) și sulfatul de lauree de sodiu (SLES), care sunt in general utilizați in formule cosmetice, datorită costului lor scăzut, au fost excluși din formulele DermoXEN, deoarece sunt foarte iritante.
-Cu parfumuri fără alergen.
-Cu un procent ridicat de ingrediente active inovatoare de origine naturală.
-Fără conservanți sensibilizanți, utilizați in alte produse de curățare intimă, cum ar fi Parabens, Tiazolinone și eliberatoare de formaldehidă.
-Fără siliconi, care sunt ocluzivi și nu biodegradabili.
-Respectă pH-ul fiziologic al zonei intime, deoarece acestea satisfac nevoile specifice ale femeilor in fiecare etapă a vieții lor.
-Conceput pentru a minimiza riscul de alergii. Toate produsele DermoXEN au fost supuse unor teste de siguranță stricte și s-au dovedit a fi non-alergice pentru piele.
-Mai mult de 95% din ingrediente de origine naturală.
-FARA Parabeni, SLS și SLES
-Nichel, crom, cobalt, mercur și paladiu
-Testat dermatologic.
-Bine tolerat pe piele și pe epiteliul vaginal.
-Cu surfactanți derivați natural.
-Mai mult de 95% din ingrediente naturale.
-Extract de ulei Neem
-Extract de propolis cu actiune protectoare, calmanta si hidratanta
-Cu tribulus Terestris - actiune antibacteriana.
Utilizare zilnica.
Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. De altfel, cuvântul propolis vine din greacă şi înseamnă „partea dinaintea cetăţii”.
El a fost denumit aşa de către învăţaţii greci care, observând cum îşi construiesc albinele stupul, au ajuns la concluzia că această substanţă joacă rolul de pavăză împotriva agresorilor externi, propolisul făcând din stup o adevărată cetate.
Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.
Iar proprietăţile sale terapeutice nu se opresc aici, eficienţa sa fiind demonstrată în nu mai puţin de 200 de afecţiuni. Iată de ce ne-am hotărât să cunoaştem mai bine acest produs al stupului, una din cele mai puternice arme din arsenalul terapiei naturale.
Propolisul este un „cocteil” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.
O enigmă este şi cum au putut medicii antici, cum ar fi Galen sau Pliniu, să identifice, fără a beneficia de mijloacele moderne, proprietăţile sale terapeutice. Un lucru este cert: primăvara, albinele culeg un medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.
Există două metode prin care apicultorii recoltează acest medicament: răzuindu-l direct de pe pereţii stupului de albine sau pentru o mai mare eficienţă, construind un colector special, ce preia progresiv producţia albinelor, care astfel sunt stimulate să culeagă cantităţi tot mai mari de propolis.
Remediu de tradiţie în medicina naturistă din România, propolisul se găseşte uşor la apicultori, fie brut, sub forma unor bulgăraşi maronii, fie lichid, ca tinctură alcoolizată. Propolisul brut de bună calitate se recunoaşte printr-un miros specific (dulceag-amărui) foarte puternic, precum şi prin lipsa de luciu (propolisul lucios are foarte multă ceară în el şi ca atare, proprietăţile sale sunt mult diminuate).
Un studiu realizat de către cercetătorii germani a arătat că la pacienţii care iau 50 de picături de tinctură de propolis de patru ori pe zi, probabilitatea de a face o infecţie cu virusul gripal scade cu până la 40%. De asemenea, la majoritatea pacienţilor trataţi astfel cu propolis, timpul de vindecare se reduce la 3-4 zile, faţă de 6-7 zile.
Propolisul este un excelent antibiotic, care acţionează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii. Astfel, este eficient în ameliorarea bolilor respiratorii cu secreţii abundente şi a bronşitelor.
În acelaşi timp, tinctura de propolis, în combinaţie cu o linguriţă de miere, administrată dimineaţa pe stomacul gol, poate elimina simptomele deranjante ale colitei de fermentaţie şi de putrefacţie.
Substanţele antioxidante din compoziţia propolisului au efecte excepţionale în tratarea asteniei de primăvară. Acestea au efecte tonice nervoase, împiedică degradarea unor vitamine esenţiale pentru organism (vitamina C) şi echilibrează nivelul hormonal.
Tribulus reprezintă o plantă cu un efect prosexual potențial care a avut o mare contribuție în ceea ce privește popularitatea sa, și anume, aceasta crește performanța sexuală la bărbați și stimulează libidoul la ambele sexe. Recent, aceasta a intrat în categoria agenților care îmbunătățesc performanța, deoarece crește nivelul natural de testosteron și, prin urmare, devine tot mai populară în rândul atleților, al halterofililor și al persoanelor în vârstă.
Tribulus a devenit populară în rândul atleților după ce consumul de steroizi a devenit ilegal la competițiile olimpice şi cele internaționale și, astfel, nivelul de testosteron trebuia crescut fără a stimula în mod artificial nivelul de hormoni.
Deși diverse studii referitoare la „efectul său asupra dezvoltării musculaturii și a întăririi acesteia” se desfăşoară destul de lent, tribulus încă se consideră că determină indirect creșterea nivelului de testosteron; rezultatul este creșterea masei musculare fără grăsimi și, prin urmare, această plantă rămâne în fruntea suplimentelor folosite de atleți.
Tribulus are un efect important asupra funcției sexuale; studiile clinice au demonstrat clar influența acesteia asupra creșterii libidoului și a stimulării activității sexuale și, astfel, creșterea performanței sexuale atât la bărbați, cât și la femei. Adevărul este că, de-a lungul timpului, această plantă s-a utilizat pentru creșterea performanței sexuale, iar mai multe studii au demonstrat că reduce cazurile de sterilitate la femei și impotența la bărbați, precum și numărul de cazuri de libido scăzut la ambele sexe. Un studiu a demonstrat o creștere a nivelului de testosteron, iar în cazul libidoului și al reflexelor sexuale, o creștere cu 71%, atunci când s-a folosit această plantă pentru cazurile în care libidoul a scăzut.
S-a observat o reducere semnificativă a efectelor secundare după stimularea artificială a hormonilor sexuali. Potrivit unor cercetători, consumul de tribulus are un rezultat mai promițător, deoarece aceasta menține echilibrul hormonal.
Formule cu ingrediente active de origine naturală, fara SLS , paraben şi thiazolinone.
Ele curăţă în profunzime şi sunt certificate de eficacitate şi teste de siguranţă, în scopul de a garanta toleranţa maximă, de asemenea, pe cele mai delicate piei.