Reducere! Miere de Manuka TA25+ Bio 250gr SONNENTOR

Miere Manuka Bio SONNENTOR

157,41 Lei

174,90 Lei

Reducere: 10%

Stoc: In Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare

45

Produs nou

Miere de Manuka TA25+ Bio 250gr SONNENTOR

Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka, care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente.

Mai multe detalii

Miere de Manuka TA25+ Bio 250gr SONNENTOR

Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.
E bine să stiți... (principii, valori etice și de conduită, reglementări și legi, fapte și teorii, ADEVĂR și REALITATE) ... despre MIEREA MANUKA !!!
-Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR: Apicultură etică și creșterea bună a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpădurire și proiecte de plantare ca parte a inițiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru organic SONNENTOR ține varroa departe de stupi!
Singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare!
Mătcile se pot deplasa liber și pot zbura din stup după voia lor. Nu închidem mătcile, și nici nu le tăiem aripile. Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice și DEMETER.
IMPORTANT: FĂRĂ hrănire sau adaos de zahăr! Albinele fac miere pentru a mânca miere, așa că întotdeauna lăsăm suficientă miere în stupi ca albinele să aibă destul să mănânce în timpul iernii.
Mierea noastră organică Manuka se extrage la rece, și toate procedurile s-au făcut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatură al stupului. Nu utilizăm filtrare fină, iar indicele de polen, precum și puritatea mierii Manuka monofloră este întotdeauna cu mult peste 80% (până la 94%) de polen Manuka autentic.

* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE din 20 decembrie 2001 cu privire la miere] Aderăm cu strictețe la cerințele Codex Alimentarius – miere 
* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN 12-19811 Umplerea se face cu un dispozitiv automat de umplere pe bază de energie solară fotovoltaică, fabricat în Germania. Aderăm cu strictețe la cerințele BSCI Business Social Compliance Initiative.
* Ref.: Copyright © 2006 by FTA – Foreign Trade Association, Brussels Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament al guvernului NZ. Nr. înreg.: # 0348 - IFOAM MIEREA MANUKA - ce este? MANUKA – bot.; Leptospermum Scoparium Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelandă. Este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine.
Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis. Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka. Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato. Cererea pentru mierea Manuka și produsele cu conținut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp. În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.

TA – ACTIVITATE TOTALĂ  Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime. 

*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST T30064  Activitatea Totală se măsoară prin „metoda difuzimetrică cu godeuri în agar”, unde o soluție de fenol cu caracteristici antibacteriene asemănătoare se compară cu rezultatele obținute pe urma mierii, apoi enumerată în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+. În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus. După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA. Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă. Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mană și mierea de rapiță. Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste. Însă există și mieri Manuka care au un TA de doar 10+ și TA nedetectabil de <8,2. SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+ Tara de origine: Noua Zeelenda.

Rolul componentelor:
Proprietăţile unice ale mierii de Manuka i-au mirat până şi pe cercetători, care încep să vadă în acest produs o soluţie naturală pentru a lupta contra bacteriilor care devin din ce în ce mai rezistente la antibiotice.
Manuka este o varietate de Tea Tree sau arbore australian de ceai. Este vorba de un arbust cu frunze perene. Cercetări recente au evidenţiat mierea de Manuka, ce conţine peroxid de oxigen, un antiseptic eficace foarte cunoscut, în proporţii excepţionale, în comparaţie cu alte tipuri de miere.
Există numeroase produse în care poate fi regăsită mierea de Manuka, precum dropsuri de gât, gel antibacterian pentru răni, oţet de mere cu miere de Manuka, dar şi balsam de buze sau cremă hidratantă cu miere antibacteriană, şi bineînţeles, miere la borcan.
Utilizată în mod traditionat de către populaţia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolată de o putere miraculoasă. O echipă de cercetători de la Universitatea Waikato, din Noua Zeelandă, a studiat această miere şi a descoperit că are o acţiune bactericidă superioară anumitor tratamente antibiotice, de pildă poate acţiona asupra stafilococului auriu.
Motivul: conţine un component suplimentar original, denumit UMF (Unique Manuka Factor), termen care, în acelaşi timp a devenit şi sigla folosită de către asociaţia UMFHA pentru a desemna conţinutul în această substanţă şi pentru a garanta autenticitatea produsului.
Mai multe cercetări au fost făcute de atunci, mai ales de către Society for General Microbiology din Edinbourg, Scoţia, şi Universitatea tehnică din Dresda, Germania.
Rezultatele au arătat că mierea de Manuka are o acţiune excepţională asupra rănilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, ulcerelor de stomac, aftelor, sinuzitei, durerilor de gât, ca şi asupra circulaţiei sanguine şi a sistemului imunitar. Cu un atu suplimentar, şi anume acela că poate fi conservată şi îşi păstrează proprietăţile ani întregi.
Proprietăţile antioxidante ale mierii de Manuka protejează împotriva radicalilor liberi, care  sunt responsabili pentru o serie de probleme de sănătate, deteriorarea celulelor şi îmbătrânirea accelerată.
Anti-infecţioasă bacteriană şi virală, anti-fungică puternică, antiseptică, expectorantă. Uleiul esenţial de Manuka este un puternic ulei aromatic, anti-infecţios, împotriva tuturor germenilor patogeni.
Putem deci să-l utilizăm ca să combatem infecţiile respiratorii (prevenţie şi tratament), infecţiile urinare şi vaginale, infecţiile cutanate, deoarece este foarte plăcut şi foarte bine tolerat.
Putem trata abcese, băşici, ulcere, herpes, mici răni. Contribuie de asemenea eficace la evacuarea mucozitatilor din gât, bronhii, sinus.
Poate fi folosit şi pentru a trata numeroase afecţiuni buco-dentare, infecţii şi inflamaţii gingivale.
Uleiul esenţial de  Manuka poate uşura simptomele alergice, alergia la polen, la blana de animale, dermatitele.
Tonic al sistemului imunitar, tonic circulator uleiul de Manuka se poate folosi în uz extern, se poate pune pe herpes, pe răni mici sau arsuri, iritaţii, micoze, negi, înţepături de insecte şi gingii inflamate.
Forma de prezentareBorcan
StocIn Stoc Magazin - Livrare in 1-2 zile lucratoare
Cantitate250g

Scrie o recenzie

Miere Manuka Bio SONNENTOR

Miere Manuka Bio SONNENTOR

Miere de Manuka TA25+ Bio 250gr SONNENTOR

Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka, care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente.

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.