Lista de produse de la ZANE HELLAS

Fondată în 2013, Zane Hellas și-a început călătoria ca o companie de familie și rămâne în continuare la acest model. 

Suntem situați în micul oraș Kilkis, în nordul Greciei, unde cultivăm și recoltăm oregano de cea mai bună calitate din propriile noastre câmpuri și din fermieri locali selectați.

Mediterana este sinonimul Greciei, iar Grecia este sinonimă cu Mediterana. Condițiile climatice ale Greciei: soarele, briza mării și subsolul bogat în urme minerale servesc pentru a face oregano grecesc unic.

Acest oregano grec de înaltă calitate, împreună cu interesul crescând pentru vindecarea naturală, ne-au determinat să profităm de ceea ce natura noastră greacă avea de oferit. Am combinat cunoștințele și abilitățile științifice cu pasiunea noastră pentru produse de calitate pentru a produce primul nostru ulei pur de oregano. Astăzi, echipa noastră de cercetători a dezvoltat o colecție de produse naturale care valorifică puterea uleiului de oregano și care sunt special concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.