Lista de produse dupa marca Vitabiotics

Vitabiotics este o companie britanică nutraceutică specializată în suplimente alimentare pe bază de vitamine și minerale.

Vitabiotics este o companie britanic─â nutraceutic─â specializat─â ├«n suplimente alimentare pe baz─â de vitamine ╚Öi minerale, axate pe diferite categorii de s─ân─âtate, cu multe, inclusiv vitamine bazate pe orient─ârile na╚Ťionale pentru sugari, copii ╚Öi ├«n timpul sarcinii pentru a sprijini contribu╚Ťia lor la s─ân─âtatea cuiva. ├Än iulie 2013, Vitabiotics a devenit cea mai mare companie de vitamine din Marea Britanie dup─â valoarea v├ónz─ârilor.

Compania a fost fondată în 1971 de Kartar Lalvani, care este președinte. Mai târziu i s-a alăturat fostul său tutore, profesorul Arnold Beckett, iar compania este condusă acum de fiul său Tej Lalvani, care este CEO.

Vitabiotics branduri includ suplimente în diferite categorii de sănătate, cum ar fi Perfectil (supliment pentru piele, păr, și unghii), Pregnacare, Menopace, Wellkid, Wellbaby, Wellman, și Wellwoman. În 2013 Vitabiotics a primit premiul Queen's Award for Innovation in vitamin research.

Less
Ultra Vitamina C + D Fizz 1000mg, 20 tablete efervescente, Vitabiotics, VITAMINE SI MINERALE
  • La reducere!
  • -20%
Verific─â disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
VITAMINE SI MINERALE

Ultra Vitamina C + D Fizz 1000mg, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

32,80 lei 41,00 lei
Ultra Vitamina C Fizz 1000mg, 20 tablete efervescente, Vitabiotics, VITAMINE SI MINERALE
  • La reducere!
  • -20%
Verific─â disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
VITAMINE SI MINERALE

Ultra Vitamina C Fizz 1000mg, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

32,80 lei 41,00 lei
Produs ad─âugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clien╚Ťilor ╚Öi protejarea datelor cu caracter personal reprezint─â un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale ├«n siguran╚Ť─â. Fii la curent cu regulile pe care le aplic─âm ╚Öi parcurge: Termeni ╚Öi Condi╚Ťii,┬áPolitica de confiden╚Ťialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi Politica de utilizare cookie-uri.