Lista de produse de la Vitabiotics

Vitabiotics este o companie britanică nutraceutică specializată în suplimente alimentare pe bază de vitamine și minerale.

Vitabiotics este o companie britanică nutraceutică specializată în suplimente alimentare pe bază de vitamine și minerale, axate pe diferite categorii de sănătate, cu multe, inclusiv vitamine bazate pe orientările naționale pentru sugari, copii și în timpul sarcinii pentru a sprijini contribuția lor la sănătatea cuiva. În iulie 2013, Vitabiotics a devenit cea mai mare companie de vitamine din Marea Britanie după valoarea vânzărilor.

Compania a fost fondată în 1971 de Kartar Lalvani, care este președinte. Mai târziu i s-a alăturat fostul său tutore, profesorul Arnold Beckett, iar compania este condusă acum de fiul său Tej Lalvani, care este CEO.

Vitabiotics branduri includ suplimente în diferite categorii de sănătate, cum ar fi Perfectil (supliment pentru piele, păr, și unghii), Pregnacare, Menopace, Wellkid, Wellbaby, Wellman, și Wellwoman. În 2013 Vitabiotics a primit premiul Queen's Award for Innovation in vitamin research.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.