Lista de produse de la JOHNSON&JOHNSON

Johnson & Johnson cuprinde peste 250 de companii, localizate în 60 de țări.

Johnson & Johnson cuprinde peste 250 de companii, localizate în 60 de țări. Familia noastră de companii este structurată în mai multe segmente de bussiness, cuprinzând mai multe francize și categorii terapeutice.

Grija pentru lume, pentru fiecare om în parte... e ceea ce inspiră și unește la Johnson & Johnson.

Sprijinim știința și cercetarea – aducem idei inovatoare, produse și servicii menite să avanseze progresul sănătății și bunăstarea oamenilor. Angajații familiei de companii Johnson & Johnson colaborează cu parteneri din medicină pentru a atinge viețile a peste un milard de oameni din întreaga lume, în fiecare zi.

Familia noastră de companii cuprinde:

A șasea cea mai mare companie producătoare de produse de sănătate a consumatorului.

Cea mai cuprinzătoare afacere de dispozitive medicale

A șasea cea mai mare companie de medicamente biotice

A cincea cea mai mare companie farmaceutică din lume

Avem peste 265 de companii în peste 60 de țări și aproximativ 126.500 de angajați. Sediul nostru mondial se află în New Brunswick, New Jersey, SUA 

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.