Lista de produse dupa marca International Health

Compania International Health, înfiinţată în anul 2002, cu filiale în 12 ţări din Europa, se ghidează după sloganul “sănătate şi frumuseţe în fiecare casă”.

Compania are ca activitate principală comerţul şi distribuţia produsului ANTIOXIDANT GE132, care este înregistrat ca supliment alimentar, unul cu cele mai puternice elemente, care întăreşte sistemul imunitar. Formula acestui complex de antioxidanţi vine din Japonia şi este rezultatul cercetărilor unui colectiv de cercetători japonezi condus de doctorul Kazuhiko Asai.GE132 este considerat cel mai puternic antioxidant natural. GE132 măreşte eficienţa oxigenului la nivel celular. Extractul din ciupercă Reishi reface funcţia normală o limfocitelor T şi B, care stimulează în mod direct producerea de interferon. Dubla putere antioxidantă are în compoziţia sa 6 elemente naturale şi esenţe din plante fără conservanţi, agenţi chimici, metale grele şi proteine animale. Se elimină din organism complet în mai puţin de 48 de ore de la absorbţie. Cutia conţine 60 de capsule de 500 mg. Fiecare capsulă conţine extract din ciupercă Reishi (Ganoderma lucidum), extract de ceai verde, extract de lăptişor de matcă, extras din ficat şi cartilaj de rechin, extract din seminţe de struguri roşii, extract de muguri de trandafir (măceşe).Acest supliment biologic activ are toată documentaţia, certificatele şi atestatele necesare în fiecare ţară în care firma există. Avem o cooperare de succes cu organizaţii medicale, cu medici, cu mass-media, în ţările în care produsul există deja pe piaţă.

Less
Antioxidant GE132+ Natural 60cps International Health Antioxidant GE132+ Natural 60cps International Health 2
  • La reducere!
  • -13%
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
Antitumorale

Antioxidant GE132+ Natural 60cps International Health

389,93 lei 448,20 lei
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.