Lista de produse de la Bes Romania

BES ROMÂNIA S.R.L. este o societate cu capital privat român și italian, constituită în anul 1998, care are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor cosmetice destinate îngrijirii părului.

BES ROMÂNIA S.R.L. este o societate cu capital privat român și italian, constituită în anul 1998, care are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor cosmetice destinate îngrijirii părului.

Marca BES BEAUTY & SCIENCE este prezentă azi în peste 80 de țări din întreaga lume.

Primul an a fost un fel de școală reciprocă, un parteneriat egal și corect, în care afacerea învăța să existe datorită seriozității, încrederii și prieteniei care se legase între cei patru antreprenori implicați.

BES ROMÂNIA S.R.L. s-a dorit de la început o societate puternică și bine poziționată pe piața de profil. Societatea dispunea de un management matur, cu experiență în domeniul de activitate, dar care trebuia să investească în dotarea logistică adecvată activității de import, distribuție și comerț, ținând cont că se afla pe o piață foarte concurențiala în care erau deja consacrate societăți cu renume, precum L’Oreal, Garnier, Londa sau Wella.

Piața produselor cosmetice este caracterizată de supraaglomerare, fapt ce derutează consumatorul final prin natura ofertei variate. În lipsa informațiilor specializate, diferențierea la nivel de calitate și necesitate a produsului devine greu de realizat, principiile de selecție fiind influențate de aspectul ambalajului, plasare, preț sau notorietatea producătorului.

Astfel, produsele comercializate de BES ROMÂNIA S.R.L. au ca principal obiectiv sănătatea și frumusețea părului. Toate produsele sunt realizate în laboratoarele COSMEC din Italia, proprietate a mărcii BES BEAUTY & SCIENCE.

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.