Lista de produse de la Apicolscience

Acest nume este legat de menținerea și recăpătarea sănătății. Multe dintre produse, prin complexitatea lor, constituie o fascinată călătorie în lumea aromelor plantelor, a gusturilor produselor stupului, a culorilor florilor și fructelor de pădure. 

Dedicat așa-numitelor produse apifitoterapeutice. Echipa noastră a creat rețete din extracte de plante și produse ale stupului pentru sănătatea întregii familii. ApicolScience propune mai mult decât simple produse ale stupului ori preparate fitoterapeutice.

Acest nume este legat de menținerea și recăpătarea sănătății. Multe dintre produsele noastre, prin complexitatea lor, constituie o fascinată călătorie în lumea aromelor plantelor, a gusturilor produselor stupului, a culorilor florilor și fructelor de pădure. Vă invităm să ne însoțiți în această călătorie!

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.