• La reducere!
  • -8%
Male Multiple 60 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Male Multiple 60 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Male Multiple 60 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE
Male Multiple 60 tb Solgar, VITAMINE SI MINERALE

Male Multiple 60 tb Solgar

Male Multiple 60 tb Solgar
Formulă avansată ce vizează optimizarea sănătății bărbaților. În mod specific, Complexul pentru bărbați, pe lângă alte substanțe nutritive, asigură zinc și licopen organismului, substanțe ce pot contribui la sănătatea prostatei.
3490
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
125,04 lei 135,92 lei -8%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 125 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 125 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,50 lei.


 
Male Multiple 60 tb Solgar
Formulă avansată ce vizează optimizarea sănătății bărbaților. În mod specific, Complexul pentru bărbați, pe lângă alte substanțe nutritive, asigură zinc și licopen organismului, substanțe ce pot contribui la sănătatea prostatei.
Beneficii:
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
-Formulă avansată ce vizează optimizarea sănătății bărbaților.
-În mod specific, Complexul pentru bărbați, pe lângă alte substanțe nutritive, asigură zinc și licopen organismului, substanțe ce pot contribui la sănătatea prostatei.
-Poate reprezenta un adjuvant al sistemului reproducător și poate întări sistemul cardiovascular.
-Complexul pentru bărbați asigură energie și contribuie la absorbția micronutrienților din alimentație.
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
-Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj.
Compozitie:
-mestec de minerale (carbonat, bisglicinat și citrat de calciu; oxid, citrat și bisglicinat de magneziu; bisglicinat de fier; bisglicinat de zinc, bisglicinat de cupru; bisglicinat de mangan);
-Vitamina C/L-acid ascorbic; Vitamina E/d-alfa succinat de tocoferil; -agent de încărcare (celuloză microcristalină);
-bitartrat de colină;
-agenți de glazurare hidroxipropilmetilceluloză,
-glicerină vegetală (din ulei de palmier si de cocotier),
-clorofilină,
-dioxid de titan;
-agent de îngroșare: gumă de celuloză;
-agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal;
-inozitol (polivinilpirolidonă);
-D-pantotenat de calciu;
-vitamina B6/clorhidrat de piridoxină;
-bioflavonoide din pericarp de citrice (Citrus sp.);
-beta-caroten natural (alginat, gumă arabică, amidon din mazăre); -Vitamina B1/mononitrat de tiamină;
-nicotinamidă;
-Vitamina B12/ciancobalamină (manitol);
-vitamina B2/riboflavină, riboflavin-5 '-fosfat de sodiu;
-L-selenometionină;
-D-biotină 1 % (fosfat dicalcic);
-licopen 5%, Vitamina D2/ergocalciferol (maltodextrină, tocoferol, etilceluloză);
-acid boric,
-acid folic (fosfat dicalcic),
-amestec de carotenoide din algă Dunaliella salina;
-iodură de potasiu;
-picolinat de crom.
Nu conține zahăr, sare, gluten de grâu, drojdie, lapte, conservanți, arome artificiale.
Potrivit pentru vegani.
Administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, un  (1) comprimat filmat pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Atentionari:
Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Rolul componentelor:
Vitamina B6, cunoscută şi sub numele de piridoxină, face parte din complexul de vitamine B şi are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular; are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere.
De asemenea, piridoxina poate ajută în tratamentul afecţiunilor cardiovasculare, ameliorează simptomele sindromului premenstrual, depresiei, artritei, elimină senzaţia de greţuri matinale în cazul femeilor însărcinate şi previne instalarea afecţiunilor oculare cauzate de înaintarea în vârstă.
Deficitul de vitamina B6 se manifestă prin: slăbiciune musculară, anemie, insomnie, căderea părului, oboseală, piele uscată., pierdere în greutate, tulburări neurologice, inflamaţii ale limbii.
Excesul de vitamina B6 este extrem de rar, însă poate apărea în cazul administrării unor doze ridicate, peste limita recomandată, pe o perioadă îndelungată de timp, caz în care persoana se poate confrunta cu fotosensibilitate, arsuri stomacale, greaţă, tulburări sensitive şi motorii.
Doza zilnică recomandată de vitamina B6 este de 0,1 mg la sugarii între 0-6 luni, 0,3 mg la sugarii între 7-12 luni, 0,5 mg la copiii între 1-3 ani, 0,6 mg la copiii într 4-8 ani, 1 mg la copiii între 9-13 ani, 1,2-1,3 mg la adolescenţii între 14-18 ani, 1,3 mg la adultii între 19-65 ani, 1,5-1,7 mg la adulţii peste 65 de ani, 1,9 mg la femeile gravide şi 2 mg pentru femeile care alăptează.
Cele mai bune surse naturale de vitamina B6 sunt: drojdia de bere, cerealele integrale, bananele, somonul, spanacul, gălbenuşul de ou crud, seminţele de floarea-soarelui, avocado.
Inozitolul reprezinta un cumul de molecule cu structura similara, care numara noua stereoizomeri. De obicei, termenul inozitol se foloseste pentru stereoizomerul mio-inozitol. Considerat un compus pseudovitaminic, inozitolul face parte (in mod eronat, conform unor specialisti), din familia complexului B si se gaseste in multe alimente, in concentratii mari in cereale integrale si in citrice.
Cu o structura similara glucozei, inozitolul este implicat in transmiterea semnalului celular.
djuvant in SOPC: una dintre cauzele valide ale sindromului ovarelor polichistice este rezistenta la insulina. Mioinozitolul contribuie la cresterea sensibilitatii la insulina si la imbunatatirea activitatii receptorilor la insulina. Contribuie la: modificarea raportului FSH/LH, scaderea nivelului de testosteron si restabilirea ciclicitatii menstruale normale.
Ameliorarea tulburarilor de panica: desi dovezile nu sunt suficiente, studiile actuale sugereaza rolul inozitolului in controlul atacurilor de panica. Acesta poate contribui la reducerea sentimentului de teama fata de locuri publice sau spatii deschise (agorafobie).
Adjuvant in tulburarea obsesiv-compulsiva: exista cateva sugestii ale oamenilor de stiinta care indica faptul ca administrarea de inozitol persoanelor cu TOC pentru o perioada de sase saptamani poate contribui la imbunatatirea simptomatologiei.
Sarcina: la femeile insarcinate purtatoare de fat cu defecte de tub neural, s-a observat un nivel scazut de inozitol, in comparatie cu femeile a caror sarcina se desfasoara normal. Inozitolul poate preveni o gama larga a defectelor de tub neural, rezistente la suplimentarea de acid folic.
Alte efecte: adjuvant la medicatia pacientilor cu stari depresive; inozitolul se administreaza intravenos la nascutii prematur cu probleme respiratorii.
Inozitolul este disponibil in diverse forme (capsule moi, tablete, pudra), singur sau alaturi de alte substante active, alaturi de care isi completeaza reciproc activitatea.
Inozitolul prezinta un profil de siguranta ridicat pentru majoritatea adultilor. Printre posibilele reactii adverse ce pot aparea la administrarea sa, se numara: stari de greata si ameteli, oboseala sau cefalee.
Inozitolul este considerat sigur pentru a fi administrat in spital, copiilor nascuti prematur, cu SDRA (sindrom de detresa respiratorie acuta).
In cazul tulburarilor afective bipolare, se recomanda evitarea administrarii de inozitol, deoarece poate declansa inrautatirea simptomatologiei.
Nu se cunosc pana in prezent interactiuni cu alte medicamente.
Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iar absența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat la vârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul “bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.
Zincul este un element esential care ofera multe beneficii terapeutice, adesea trecute cu vederea.
Organismul uman contine aproximativ 2 pana la 3 grame de zinc, care poate fi intalnit in oase, dinti, piele, ficat, muschi, leucocite etc.
Din cauza ca niciuna dintre acestea nu poate constitui o rezerva constanta de zinc, pentru a-si putea asigura cantitatea zilnica optima din acest mineral, organismul depinde de asimilarea sa pe cale alimentara. Peste 300 de enzime diferite cu functii vitale in organism depind de aportul de zinc pentru a functiona la parametri inalti. Unele dintre aceste metaloenzime au ca si componenta principala de baza ionul de zinc.
Printre enzimele care au roluri vitale in organism se afla anhidraza carbonica, care ajuta la excretia de CO2; fosfataza alcalina, care elibereaza fosfati anorganici necesari in metabolismul oaselor; superoxid dismutaza (SOD), care ajuta la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi; alcool-dehidrogenaza (ADH) , care ajuta ficatul in detoxifierea de alcool; carboxipeptidaza, necesara pentru digestia proteinelor alimentare. Mai mult decat atat, diviziunea celulara corecta nu poate avea loc fara o cantitate adecvata de zinc, necesara sintezei AND, ARN si a proteinelor. Zincul este o componenta structurala necesara unirii proteinelor AND si protejeaza de asemenea membrana celulara impotriva lizei.
Vitamina A depinde de actiunea zincului pentru a-si desfasura activitatea normala. Zincul regleaza nivelurile de vitamina A si cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat. Acest mineral influenteaza de asemenea cresterea si dezvoltarea si in alte moduri. Atat hormonul stimulator folicular hipofizar (FSH), cat si hormonul luteinizant hipofizar (LH), ambele influentate de actiunea zincului, sunt importante pentru functionarea normala a testiculelor si pentru spermatogeneza. Zincul ajuta la mentinerea in buna stare a prostatei si previne hipertrofiile benigne ale prostatei.
Pancreasul este o alta glanda care utilizeaza zincul. Acesta intra in compozitia insulinei si este excretat in secretiile pancreatice. Metabolismul este de asemenea partial dependent de prezenta zincului care ajuta la transformarea tiroxinei (T4) in triiodotironina (T3). In plus, trei dintre cei cinci analizatori nu ar functiona in lipsa unei cantitati adecvate de zinc in organism – analizatorii gustativ, olfactiv si vizual.
Unele studii sustin teoria conform careia ar exista o legatura intre integritatea sistemului imunitar si cantitatea de zinc din organism. Acest mineral ajuta la reglarea nivelului de limfocite T, limfocitelelor T CD4 si interleukinei-2. Acest rol in cadrul sistemului imunitar ii ofera zincului capacitatea de a facilita vindecarea ranilor. Alte studii au aratat ca modificarile nivelului de zinc din organism pot modifica apoptoza, in prezent cunoscuta ca “moartea celulara programata”. De asemenea, s-a demonstrat ca zincul poseda proprietati antiinflamatoare. Totusi, pentru a defini rolul zincului in cadrul sistemului imunitar, sunt necesare studii in plus, pe viitor.
Apoptoza este un proces innascut, conservat din punct de vedere evolutiv, prin care celulele, in mod sistematic, isi inactiveaza, dezasambleaza si degradeaza propriile componente structurale si functionale pentru desavarsirea propriului lor deces. Acest proces poate fi activat intracelular printr-un program de dezvoltare definit fie genetic, fie extracelular, prin intermediul proteinelor endogene, citokinelor si hormonilor, ca si de componente xenobiotice, radiatii, stresul oxidativ si hipoxia.
Abilitatea unei celule de a intra in apoptoza, ca raspuns la un semnal de “moarte”, depinde de statusul ei proliferativ, pozitia ciclului celular si de expresia controlata a genelor care promoveaza, inhiba si afecteaza programul de moarte. Reglarea stricta a acestor parametri modulatori ai mortii trebuie mentinuta, pentru asigurarea contextului fiziologic propice aparitiei apoptozei. Disfunctiile, care apar in oricare dintre punctele caii de moarte programata, pot duce la un proces apoptotic eronat, determinand astfel exprimarea unor conditii fiziopatologice.
Sus
Asigurarea cantitatii zilnice necesare de zinc ajuta la prevenirea a numeroase complicatii. Unui adult ii sunt necesare aproximativ 0.2 mg/kg corp de zinc pe zi; nu este permisa depasirea acestei cantitati. Conform recomandarilor oferite de DRI (Dietary Reference Intakes), cantitatea recomandata de zinc si tolerabilitatea organismului fata de limita superioara a acesui aport variaza in functie de varsta, sex, stari fiziologice speciale – sarcina sau lactatie.
Specialiatii DRI au rolul de a stabili limitele prin care oamenii sa se poata ghida in ceea ce priveste aporturile nutritionale si de aceea nu este necesar sa fie urmate intocmai. Activitatea fizica excesiva, regimul vegetarian, prezenta unei boli pot modifica limitele stabilite de DRI. In plus, in cazul unor afectiuni, poate fi chiar necesara depasirea limitei superioare de aport a zincului.
Sus
Aproximativ 70% din zincul obtinut din alimentatie provine din produsele de origine animala. Carnea macra, ficatul, ouale, cerealele imbogatite si fructele de mare (in special stridiile) sunt adevarate resurse de zinc. Deoarece din multe diete vegetariene lipsesc aceste alimente, la vegetarieni, absorbtia zincului se produce in general lent. Se apreciaza ca vegetarienilor le este necesar un aport de doua ori mai mare decat celor care consuma alimente nonvegetariene.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 tablete
Forma de prezentare
Flacon
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare