- La reducere!
- -7%
Lipotropic 1000 Plus 100 cps Solaray
Lipotropic 1000 Plus 100 cps Solaray
Ajuta la reducerea acumularii si depozitarii de grasimi in ficat si la nivelul sistemului cardiovascular.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 109 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 109 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,18 lei.
Lipotropic 1000 Pplus 100 cps Solaray
Efecte si beneficii
-imbunatatirea metabolismului lipidic
-furnizarea catre organism a substantelor care stimuleaza sinteza factorilor lipotropici (care descompun grasimile):»» reducerea nivelului homocisteinei: stimuleaza conversia homocisteinei in metionina»» favorizeaza legarea acizilor grasi liberi si solubilizarea grasimilor
-imbunatatirea functiilor hepatice:»» reducerea acumularii hepatice a lipoproteinelor de foarte joasa densitate – VLDL: stimularea sintezei hepatice a fosfolipidelor»» reducerea acumularii si eliminarea substantelor toxice din organism (factorii lipotropici participa la sinteza cisteinei, a glutationului si a taurinei cu rol in detoxifierea organismului)
-cresterea performantelor mentale, imbunatatirea starii de spirit, reducerea riscului pierderilor de memorie asociate imbatranirii:»» mentinerea structurii membranei celulei nervoase si a tecii de mielina»» cresterea nivelului neurotransmitatorului acetilcolina, reglarea echilibrului cupru/zinc la nivel cerebral»» stimularea sintezei serotoninei si inducerea starii de bine»» imbunatatirea vederii (cristalinul, retina si lacrimile contin o cantitate mare de inozitol)»» echilibrarea sistemului imunitar (imbunatateste functia glandei timus)
Compozitie (Per 1 capsula)
Vitamina B6 16.67 mg
Colina 166.67 mg
Inozitol 166.67 mg
L-Metionina 83.33 mg
Betaina HCl 8.33 mg
Aloe vera 2 mg
(Aloe barbadensis)(gel concentrat 200x, echivalent a 2400mg gel proaspat)
Mod de administrare
Cate 1 capsula/zi* la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
*Conform reglementarilor europene vitamina B6 se administreaza in doza de 25mg/zi, modul de administrare prezentat fiind adaptat in consecinta.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Rolul componentelor:
Vitamina B6, cunoscută şi sub numele de piridoxină, face parte din complexul de vitamine B şi are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular; are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere.
djuvant in SOPC: una dintre cauzele valide ale sindromului ovarelor polichistice este rezistenta la insulina. Mioinozitolul contribuie la cresterea sensibilitatii la insulina si la imbunatatirea activitatii receptorilor la insulina. Contribuie la: modificarea raportului FSH/LH, scaderea nivelului de testosteron si restabilirea ciclicitatii menstruale normale.
Inozitolul este disponibil in diverse forme (capsule moi, tablete, pudra), singur sau alaturi de alte substante active, alaturi de care isi completeaza reciproc activitatea.
Inozitolul prezinta un profil de siguranta ridicat pentru majoritatea adultilor. Printre posibilele reactii adverse ce pot aparea la administrarea sa, se numara: stari de greata si ameteli, oboseala sau cefalee.
Metionina poate fi consumat din diverse surse de alimentare, şi este de asemenea disponibil sub formă de supliment.
Metionin asigura suport pentru sanatatea ficatului, efecte antioxidante, sinteza colagenului îmbunătăţită, sprijin sistemului imunitar.
Acest supliment poate fi folosit pentru o varietate de scopuri diferite, variind de la schizofrenie la probleme hepatice.
L-metionina este, de asemenea, utilizat ca un chelator pentru detoxifiere şi este luată de culturisti pentru a sprijini performantele atletice si cresterea masei musculare.
În organismul uman, L-metionina este responsabil pentru construirea diferitelor molecule de proteine, precum şi sinteza de L-Cisteina, un alt aminoacid.
Acesta joacă un rol în traducere de ARN-m, a fost dovedit a creste nivelul de glutation, homocisteina, şi taurina, sprijinind, in acelasi timp, absorbtia de seleniu si zinc.
L-metionină, de asemenea, actioneaza ca un antioxidant, ajutand la protejarea împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.
Studiile de cercetare au arătat că metionina poate avea mai multe efecte benefice asupra organismului.
De exemplu, unele studii au indicat că metionina poate reduce riscul de cancer pancreatic.
În scopuri teraputice se folosesc atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, şi anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul.
În acelaşi timp, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.
Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.