• La reducere!
  • -6%
Sleep Duo AM/PM 120 + 120 capsule Herbagetica, Stres
Sleep Duo AM/PM 120 + 120 capsule Herbagetica, Stres

Sleep Duo AM/PM 120 + 120 capsule Herbagetica

Sleep Duo AM/PM 120 + 120 capsule Herbagetica

Rețeta Sleep DUO AM ajută la menținerea echilibrului psiho-emotional și la diminuarea efectelor stresului.
Sleep DUO PM este conceput astfel încât să combat insomnia și să inducă starea de relaxare ce precede obținerea unui somn liniștit de calitate.

1455
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
176,54 lei 187,81 lei -6%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 176 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 176 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,52 lei.


 

Sleep Duo AM/PM 120 + 120 capsule Herbagetica

Rețeta Sleep DUO AM ajută la menținerea echilibrului psiho-emotional și la diminuarea efectelor stresului.
Sleep DUO PM este conceput astfel încât să combat insomnia și să inducă starea de relaxare ce precede obținerea unui somn liniștit de calitate.

Adjuvante în tratarea insomniei, sunt remediile naturale care utilizează proprietățile anumitor plante  sau ale unor săruri minerale. De-a lungul anilor s-au cercetat și dovedit efectele benefice ale mai multor plante, care, administrate în cantități echilibrate, pot aduce un somn linistitor. Sleep DUO vine în ajutorul tău cu 2 formulări puternice destinate în a trata atât cauza cât și efectul, cu varianta AM adaptogenică și PM care contribuie la un somn liniștitor.

Sleep DUO AM:

Rețeta Sleep DUO AM ajută la menținerea echilibrului psiho-emotional și la diminuarea efectelor stresului.

Actiuni:
-Stres, despresie, anxietate
-Anxietate
-Nervozitate, Irascibilitate, Tulburări emoţionale
-Oboseală, lipsa energiei

Beneficii:
-Diminuarea efectelor stresului
-Echilibrarea psiho-emoțională şi hormonală
-Combaterea stresului
-Anxietate
-Buna funcționare a sistemului nervos
-Hipertensiune

Compoziție per 1 capsulă Sleep Duo AM
-extract 25:1 din rădăcini de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide          150 mg  
-extract apos din semințe de Griffonia simplicifolia, standardizat cu 30% L-5-HTP/L-5-hidroxitriptofa          100 mg  
-extract 7-10:1 din rădăcini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat cu 12% ginsenozide          80 mg  
-SimagTM 55 (Magneziu marin standardizat cu 55% Magneziu)          55 mg  
-extract 35-40:1 din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat cu 5% gingeroli          10 mg  
-Vitamina B6          5 mg  

Administrare Sleep Duo AM: 1-2 capsule pe zi dimineața  

Precauţii: Nu se cunosc.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente.


Rolul componentelor:

-Rhodiola Rosea 25:1 standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide- Fiind o plantă adaptogena, această ajută organismul să se adapteze mult mai ușor la stresul metabolic și cel psihic, îmbunătățește funcțiile sistemului nervos, crește performanțele întregului organism și capacitatea de reacție a acestuia. Astfel putem să ne menținem starea de normalitate și echlibrul emoțional.

-Griffonia Simplicifolia standardizat cu 30% 5-HTP - Griffonia este o plantă specială datorită prezenței vitaminelor A,B,C,E  și a mai multor minerale, dar în special a activului 5-HTP, derivat al tripofanului. 5-HTP-ul ajută la menținerea moralului, la controlul stresului și la reglarea somnului.

-Ginseng Coreean 7-10:1 standardizat cu 12% ginsenozide- Cele mai importante substanțe active din rădăcinile de ginseng sunt ginsenozidele, cele mai multe dintre acestea având proprietăți sedative, anticonvulsivante, analgezice și antipsihotice. În consecință, Ginsengul mărește eficientă fizică și mentală, precum și capacitatea de adaptare a organismului în condiții de stres și de suprasolicitare.  

-Magneziu marin standardizat cu 55% magneziu - Serotonina responsabilă pentru relaxarea sistemuli nervos și pentru controlul stării generale e bine, este strâns legată de existența magneziului în organism. În egală măsură, magneziul este responsabil și de secreția de melatonină, fapt care asigură un somn de calitate.

-Ghimbir standardizat cu 5% gingeroli - Este un bun remediu împotrivă stresului, iar potrivit specialiștilor, efectul ghimbirului este similar cu cel al anxioliticelor ușoare. De asemenea, în formulă AM, ghimbirul are rolul de a mări rată de absorbție în oganism a tuturor ingredientelor.

-Vitamina B6 - Complexul de Vitamine B ajută la ameliorarea sentimentelor de panică și anxietate, prevenind agorafobia (teamă patologică, obsesivă și nemotivata de spațiile lărgi, de locurile deschise, etc). 


Sleep DUO PM:

Sleep DUO PM este conceput astfel încât să combat insomnia și să inducă starea de relaxare ce precede obținerea unui somn liniștit de calitate.

Actiuni:
-Tulburări de somn
-Agitaţie, Insomnie
-Palpitaţii nocturne
-Stres, agitaţie, anxietate
-Sleep Duo PM contribuie la:
-Echilibrarea psiho-emoțională şi hormonală
-Insomnie și tulburări de somn
-Controlul stresului
-Îmbunătățirea calității somnului
-Relaxarea sistemului nervos

Compoziție per 1 capsulă Sleep Duo PM
-Floarea Pasiunii Extract standardizat cu 3.5% vitexină          80 mg  
-Extract 3-6:1 standardizat din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), standardizat cu 0,8% acid valerianic          80 mg  
-extract Hamei 6:1          80 mg  
-extract de Roiniță standardizat cu 5% acid rozmarinic          80 mg  
-extract apos din semințe de Griffonia simplicifolia, standardizat cu 30% L-5-HTP/L-5-hidroxitriptofan          60 mg  
-SimagTM 55 (Magneziu marin standardizat cu 55% Magneziu)          15 mg  

Administrare Sleep Duo PM: 1-2 capsule pe zi seara   

Precauţii: Nu se cunosc.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente.

Rolul componentelor:

-Floarea pasiunii 3,5-7:1 standardizat cu 3,5% vitexin - Recunoscută de mult timp că un remediu natural, Floarea Pasiunii contribuie la reducerea anxietății, prin interacțiunea cu anumiți receptori din creier, astfel producând relaxare. Totodată, contribuie la combaterea insomniei prin creșterea nivelului acidului gamă-aminobutiric în creier, fapt care induce starea de relaxare și aduce un somn liniștit. 

-Valeriana 3-6:1 standardizat cu 0,8% acid valerianic - Valeriana, cunoscută pentru efectele sale de calmare, este folosită de asemenea și pentru a trata insomnia. Prin compușii săi chimici, acidul valerianic exercită asupra sistemului nervos central efecte sedative și de relaxare, fapt care facilitează somnul și îmbunătățește calitatea accestuia.

-Hamei extract 6:1 - Hameiul este un bine recunoscut remediu pentru sterile de stress și tensiunem anxietătii și stărilor de neliniște datorită efectelor sale calmante, sedative și hipnotice, asigurând astfel un somn liniștit, calm, sănătos și odihnitor.

-Roinita standardizat cu 5% acid rozmarinic -  Cu efect sedativ, reglator psiho-emoțional, stimulent al memoriei, antispastic și analgezic, Roinița face parte din plantele care ajută la combaterea insomniei, armonizând stările psiho-emoționale. Astfel, prin efectele sale asupra organismului, Roinița îmbunătățește durată și calitatea somnului.  

-Magneziu marin standardizat cu 55% magneziu – Magneziul este responsabil de secreția de melatonină din organism. Melatonină este un hormon care se implică exclusiv în inducerea senzației de somn. Un aport constant de magneziu combate insomnia.

-Vitamina B6 – este strâns legată de aminoacizii necesari în sinteză dopaminei și serotoniei, responsabili de starea de bine a corpului și relaxarea sistemului nervos.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
120+120 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare