SET CADOU MANUKA BIO (crema antirid 35+, apa micelara) Gerocossen
Gama GEROCOSSEN MANUKA BIO contine produse cosmetice personal

SET CADOU MANUKA BIO (crema antirid 35+, apa micelara) Gerocossen

SET CADOU MANUKA BIO (crema antirid 35+, apa micelara) Gerocossen

Gama GEROCOSSEN MANUKA BIO contine produse cosmetice personalizate in functie de necesitatile fiecarei varste, oferind pielii dupa utilizare un aspect tanar și catifelat.

Mih1145
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
40,28 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Citește Recenzii
 

SET CADOU MANUKA BIO (crema antirid 35+, apa micelara) Gerocossen

Caseta cadou este formata din:

Crema antirid - primele riduri 35+ Manuka Bio 50 ml

Apa micelara 3 in 1 Manuka Bio 300 ml

Gama GEROCOSSEN MANUKA BIO contine produse cosmetice personalizate in functie de necesitatile fiecarei varste, oferind pielii dupa utilizare un aspect tanar și catifelat.

Mierea de Manuka BIO este ingredientul perfect pentru ingrijirea pielii:

- hidrateaza in profunzime

- regenereaza pielea si ii reda elasticitatea

Beneficii

  • Intarzie aparitia primelor riduri
  • Hidratare intensa
  • Apa micelara curata impuritatile si demachiaza
  • Regenerare si elasticitate

Utilizare

Se aplica crema pe fata curatata in prealabil cu apa micelara si se maseaza pana la absorbtie completa.

Ingrediente

  • Miere de Manuka Bio
  • Unt de shea
  • Ulei de avocado

Rolul componentelor:

Untul de shea se obţine din nucile arborelui de Shea-Karité şi este originar din savanele din vestul Africii. Arborele de shea (Vitellaria paradoxa) face parte din familia Sapotaceae şi creşte în ţări precum: Kamerun, Kongo, Guineea, Nigeria, Sudan, Uganda etc.

Arborele de shea rodeşte după vârsta de 10-15 ani, iar sâmburele fructului este numit nucă. Cea mai bogată recoltă se obţine după ce arborele de shea atinge vârsta de 20-30 de ani, când se recoltează în jur de 15-20 kilograme de fructe. Fructele au o dimensiune asemănătoare cu prunele şi se coc intre 4 şi 6 luni. Dintr-un kilogram de fructe se obţin în jur de 400 grame de fructe deshidratate. Dar nu doar sâmburele se foloseşte, ci şi pulpa fructului care este comestibilă iar frunzele şi rădăcina se folosesc în scop terapeutic.

Untul de shea este considerat „aurul Africii” fiind utilizat nu doar pentru îngrijirea pielii, ci şi la gatit şi iluminat, fiind un ulei care arde. Nucile de shea conţin în jur de 60-70% grăsimi, dintre care acizi graşi esenţiali, antioxidanţi naturali şi vitamine precum: A, E și F, toate acestea contribuind la regenerarea, hrănirea şi hidratarea pielii. Untul de shea se obţine astfel: nucile coapte se zdrobesc ori se macină, se amestecă cu apă şi compoziţia se încălzeşte uşor pe foc. Uleiul care se ridică la suprafaţă se îndepărtează şi se lasă la răcit. Din acest ulei se obţine o grăsime de culoare gălbuie spre alb cu un miros crud specific.

În Africa untul de shea se produce în cantităţi mari, pentru protejarea şi hrănirea pielii expuse la soare, se depozitează în butoaie de lemn şi se exportă peste tot în lume.

Cel mai des untul de shea se foloseşte în scop cosmetic, în stare pură sau în amestec cu alte uleiuri, datorită proprietăţilor sale hrănitoare şi hidratante. Untul de shea se absoarbe uşor în piele, îngrijeşte pielea deshidratată şi părul degradat. Este recomandat în caz de: eczemă, psoriazis, alergii cutanate, dermatite, bătături, oferă protecţie UV, alină durerile musculare, mâncărimile cauzate de inţepăturile de insecte, în cazul arsurilor este un bun antiinflamator şi cicatrizant, pentru tenurile mature are efect antirid, poate fi folosit ca balsam de buze, iar în sarcină previne vergeturile şi nu în ultimul rând hrăneşte pielea sensibilă a bebeluşilor.

Proprietăţile unice ale mierii de Manuka i-au mirat până şi pe cercetători, care încep să vadă în acest produs o soluţie naturală pentru a lupta contra bacteriilor care devin din ce în ce mai rezistente la antibiotice.

Manuka este o varietate de Tea Tree sau arbore australian de ceai. Este vorba de un arbust cu frunze perene. Cercetări recente au evidenţiat mierea de Manuka, ce conţine peroxid de oxigen, un antiseptic eficace foarte cunoscut, în proporţii excepţionale, în comparaţie cu alte tipuri de miere.

Există numeroase produse în care poate fi regăsită mierea de Manuka, precum dropsuri de gât, gel antibacterian pentru răni, oţet de mere cu miere de Manuka, dar şi balsam de buze sau cremă hidratantă cu miere antibacteriană, şi bineînţeles, miere la borcan.

Utilizată în mod traditionat de către populaţia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolată de o putere miraculoasă. O echipă de cercetători de la Universitatea Waikato, din Noua Zeelandă, a studiat această miere şi a descoperit că are o acţiune bactericidă superioară anumitor tratamente antibiotice, de pildă poate acţiona asupra stafilococului auriu.

Motivul: conţine un component suplimentar original, denumit UMF (Unique Manuka Factor), termen care, în acelaşi timp a devenit şi sigla folosită de către asociaţia UMFHA pentru a desemna conţinutul în această substanţă şi pentru a garanta autenticitatea produsului.

Mai multe cercetări au fost făcute de atunci, mai ales de către Society for General Microbiology din Edinbourg, Scoţia, şi Universitatea tehnică din Dresda, Germania.

Rezultatele au arătat că mierea de Manuka are o acţiune excepţională asupra rănilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, ulcerelor de stomac, aftelor, sinuzitei, durerilor de gât, ca şi asupra circulaţiei sanguine şi a sistemului imunitar. Cu un atu suplimentar, şi anume acela că poate fi conservată şi îşi păstrează proprietăţile ani întregi.

Proprietăţile antioxidante ale mierii de Manuka protejează împotriva radicalilor liberi, care  sunt responsabili pentru o serie de probleme de sănătate, deteriorarea celulelor şi îmbătrânirea accelerată.

Anti-infecţioasă bacteriană şi virală, anti-fungică puternică, antiseptică, expectorantă. Uleiul esenţial de Manuka este un puternic ulei aromatic, anti-infecţios, împotriva tuturor germenilor patogeni.

Putem deci să-l utilizăm ca să combatem infecţiile respiratorii (prevenţie şi tratament), infecţiile urinare şi vaginale, infecţiile cutanate, deoarece este foarte plăcut şi foarte bine tolerat.

Putem trata abcese, băşici, ulcere, herpes, mici răni. Contribuie de asemenea eficace la evacuarea mucozitatilor din gât, bronhii, sinus.

Poate fi folosit şi pentru a trata numeroase afecţiuni buco-dentare, infecţii şi inflamaţii gingivale.

Uleiul esenţial de  Manuka poate uşura simptomele alergice, alergia la polen, la blana de animale, dermatitele.

Tonic al sistemului imunitar, tonic circulator uleiul de Manuka se poate folosi în uz extern, se poate pune pe herpes, pe răni mici sau arsuri, iritaţii, micoze, negi, înţepături de insecte şi gingii inflamate.

Avocado este un arbore originar din Mexic și Guatemala (America Centrală), clasificat cu floarea din familia Lauracee împreună cu camforul, scorțișoara și dafinul. Atât fructul cât și arborele sunt comestibile iar avocado se referă și la fructul acestui copac. Din fruct se face renumita pastă guacamole.

Din avocado se fac diverse lucruri, printre care: măști de ten, diverse specialități culinare, ornamente, dulciuri (mai rar), se folosesc uneori în torturi dar nu prea des, medicină, etc.Avocado se folosește pentru măștile de ten care revigorează tenul și îl fac să pară mai tânăr. Pe lângă asta, din el se mai fac șampoane și alte lucruri care valorează mulți bani, făcându-l popular într-un anumit fel, pentru cosmetică. El este o veritabilă și importantă plantă pentru industria cosmetică cât și farmaceutică, alături de Aloe Vera.

Din avocado se fac rareori milkshake-uri, dar renumită este pasta de avocado, Guacamole. Avocado se mai folosesc în salate și rareori ori niciodată în dulciuri deoarece nu conține zaharuri. Nu foarte renumită este rețeta de înghețată de avocado, fără prea multe zaharuri, care se consumă în unele țări.Este probabil originară din Peru iar planta crește înaltă de 10-25 de metri, fructele lui neavând o perioadă exactă, fructele putând fi consumate în orice anotimp al anului. Fiind o plantă tropicală, fructele se coc în orice anotimp, cel puțin în California, de aceea putem întâlni avocado în supermarketuri în orice timp al anului.

Cuvântul "avocado" derivă din cuvântul spaniol AguaCate, care derivă din cuvântul Nahuatl āhuacatl awakatɬ,[2] care duce înapoi spre cuvântul proto-Aztec *pa:wa care totodată înseamnă "avocado".

Se înmulțește prin semințe și prin butășire. Deși nu este un fruct foarte apreciat în România, mulți români îl înmulțesc deoarece este o plantă decorativă cu frunze închise la culoare.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
50 ml + 300 ml
Forma de prezentare
Cutie
100 Produse
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.