Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi 30ml MyElements, Sanatatea pielii
Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi 30ml MyElements, Sanatatea pielii

Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi 30ml MyElements

Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi 30ml MyElements
Beautin Colagen Face & Eye Serum 30ml este un ser special pentru ten și ochi cu acțiune hidratantă și antiîmbătrânire, cu o textură fină pentru aplicare ușoară și absorbție rapidă.
3436
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
139,90 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 139 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 139 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,78 lei.


 
Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi 30ml MyElements
Beautin Colagen Face & Eye Serum 30ml este un ser special pentru ten și ochi cu acțiune hidratantă și antiîmbătrânire, cu o textură fină pentru aplicare ușoară și absorbție rapidă.
Beneficii:
-Conține colagen marin hidrolizat îmbogățit cu acid hialuronic și Matrixyl 3000 brevetat, component cu acțiune clinică dovedită pentru stimularea producerii de colagen
-Stimulează sănătatea și frumusețea tenului
-Contribuie la hidratarea pielii
-Ajută la reducerea ridurilor
-Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
-Conține peptide de colagen cu greutate moleculară scăzută pentru o mai buna absorbtie.
-Imbogatit cu Matrixyl 3000
-Contine acid hialuronic
-Dupa aplicarea serului, pielea ramana matasoasa
-Colagenul și acidul hialuronic joacă un rol important în menținerea nivelurilor corecte de hidratare a pielii, precum și pentru aspectul și textura tenului.
-Odată cu trecerea timpului se reduce capacitatea organismului de a produce aceste două componente, fapt ce are efecte vizibile asupra tenului, cum ar fi lăsarea pielii și semnele de îmbătrânire precoce, liniile fine și ridurile.
-Ajută la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire precoce.
-Mai precis, conține colagen de înaltă calitate sub formă de peptide și cu greutate moleculară redusă, ceea ce ajută la o mai bună absorbție a acestuia.
-De asemenea, provine din sursă naturală pură din pește iar cercetările au arătat că organismul uman valorifică mai ușor colagenul de origine marină.
-Colagenul marin hidrolizat furnizează pielii fractiuni de colagen, amino acizi si peptide care contribuie la regenerarea și fermitatea pielii furnizând de asemenea, protecție anti-rid.
-Acidul hialuronic, cunoscut pentru proprietățile lui de revitalizare a pielii, acționează pentru rezultate optime în menținerea nivelurilor de hidratare, a fermității și elasticității pielii. Acidul hialuronic este foarte cunoscut pentru proprietățile sale rehidratante deoarece poate absorbi de 1000 de ori greutatea sa în apă.
-Acest ser conține, de asemenea, betaină și Matrixyl 3000, ingrediente care sunt însoțite de mai multe studii clinice individuale pentru eficacitatea lor în domeniul sănătății pielii.
-Matrixyl 3000 - un ingredient brevetat -care în mod dovedit sporește nivelurile de colagen din epidermă și deține proprietăți antiîmbătrânire. Matrixylul, o peptida, adica un fragment de proteina, inlesneste patrunderea in pielea cremei si stimuleaza productia proprie de colagen. Nu este suficient ca produsul sa contina toate ingredientele necesare pentru diminuarea ridurilor, acestea trebuie sa patrunda in adancime in piele pentru a-si face efectul. Studii clinice au demonstrat ca Matrixyl ajuta cu adevarat la reducerea liniilor fine de peten, creste fermitatea pielii, ajutand-o cu adevarat sa para mai tanara.
-Conferă hidratare în profunzime
-Contribuie la reducerea semnelor de îmbătrânire precoce
-Conferă tenului un aspect ferm și strălucitor
-Stimulează sănătatea și frumusețea tenului.
Compozitie:
Apa, Betaina, Glicerina, Pantenol, Polisorbat -20, Hidroxietilceluloza, Hidrolizat Proteic de Lupin Octenilsuccinat, Fenoxietanol, Gliceril Caprilat, Colagen marin Hidrolizat LMW*, suc de Cucumis Sativus (Castravete), Hialuronat de Sodiu, Butilen Glicol, Carbomer, Alantoina, Palmitol Oligopeptida (Tripeptide-1), Palmitoil Tetrapeptide-7, Parfum, Benzoat de Sodiu, Salicilat de Benzil, Butilfenil MethylPropional, Citronelol, Cumarina, Limonene, Hydroxysohexyl, 3-ciclohexena Carboxaldehida, Hidroxicitronelal, Ethylhexyglycerin.
* cu greutate moleculara scazuta (LMW) pentru absortie mai buna
Administrare:
Serul se aplică dimineața și seara pe fața curățată în prealabil și în jurul ochilor.  Se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid datorită texturii sale fine, lăsând pielea fină și netedă.
În momentul în care este complet absorbit, peste ser se poate aplica orice alt produs cosmetic.
DOAR PENTRU UZ EXTERN!
Atentionari:
Daca sunteti insarcinata, alaptati, luati medicam,ente sau suferiti de o afectiune, va rugam sa consultati medicul dumneavoastra inainte de a folosi acest produs.

Rolul componentelor:
Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Sus
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.

Colagenul este o proteina fibroasa care se gaseste in principal in tesutul conjunctiv, dar care exista in toate tesuturile, intr-o proportie de aproximativ 30% din totalul proteinelor ce se regasesc in corpul uman si are ca rol retinerea apei in tegumente si tesuturi precum si in crearea si mentinerea sanatatii cartilagiilor si a oaselor.
Procesul de sintetizare a colagenului incetineste incepand cu varsta de 25 de ani, iar pe masura ce imbatranim, intervine carenta de colagen, care duce la degradarea tendoanelor, a cartilajelor, oaselor, muschilor si a pielii.
Pentru a compensa aceasta incapacitate a organismului de a sintetiza colagenul, putem introduce in alimentatia zilnica o serie de produse care sa previna o parte din complicatiile provocate de lipsa colagenului:
Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;
Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;
Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.
Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.
Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.
Atunci cand productia de colagen este incetinita sau chiar inexistenta, ca urmare a varstei, parul si unghiile devin casante, iar pielea se subtiaza, se usuca, se rideaza si devine mai fragila, lucru care o face mai predispusa ranirii.
Pentru a preveni imbatranirea pielii si a o hidrata din interior spre exterior, redandu-i elasticitatea, cat si pentru a revigora firul de par si a intari unghiile, ai la dispozitie o multitudine de produse naturale, cum este complexul de colagen si acid hialuronic, care este usor asimilat de tesuturile pielii si prin actiunea combinata a colagenului si a acidului hialuronic rejuveneaza pielea si intareste firul de par si unghiile.
Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.
Oasele sunt un tesut viu alcatuit in mare parte din colagen si calciu, iar atunci cand organismul nu mai sintetizeaza colagenul, oasele ce compun articulatiile se uzeaza si iau astfel contact unele cu altele cauzand frecarea suprafetelor acestora si dand nastere patologiior articulare, asa cum este artroza, o boala degenerativa a articulatiilor.
Durerile si rigiditatea articulatiilor, pierderea mobilitatii si a flexibilitatii, sunt simptome care altereaza nu doar starea de sanatate, ci chiar intreaga existenta a celui care sufera de artroza.
Remediile naturiste pot fi o metoda de preventie, dar si de tratament in patologiile articulare, contribuind la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.
Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.
Tratamentele cosmetice menite sa stimuleze productia de colagen din organism, ajuta la diminuarea ridurilor si redau din fermitatea pielii.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
30 ml
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare