• La reducere!
  • -20%
Crema de Fata Protectie Solara FPS 50 Gerocossen, PLAJA SI PROTECTIE SOLARA
Crema de Fata Protectie Solara FPS 50 Gerocossen, PLAJA SI PROTECTIE SOLARA

Crema de Fata Protectie Solara FPS 50 Gerocossen

Crema de Fata Protectie Solara FPS 50 Gerocossen
Crema de fata are FPS 50 si ofera un nivel ridicat de protectie UVA si UVB.
3051
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
32,52 lei 40,66 lei -20%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 32 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,64 lei.


 
Crema de Fata Protectie Solara FPS 50 Gerocossen
Crema de fata are FPS 50 si ofera un nivel ridicat de protectie UVA si UVB.
Beneficii:
-Formula cremei de fata FPS 50 contine ulei de argan, care mentine pielea hidratata si catifelata.
-Ofera protectie ridicata si este rezistenta la apa.
-Pentru protectie sporita va recomandat aplicarea cremei cel putin o data la 2 ore in perioadele de expunere prelungita la soare sau mai des daca sesizati ca este necesar.
-Fara parabeni
-Fara siliconi
-Protejeza eficient pielea fetei
-Formula hidratanta
-Hraneste pielea datorita uleiului de argan organic
-Formula extrem de rezistenta la apa.
Compozitie:
-Ulei de argan organic
Nu contine:
Parabeni
Parafine.
Alte ingrediente:Aqua, C12-15 Alkyl benzoate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Octocrylene, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Cetearyl alcohol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, VP/Eicosenecopolymer, Argania spinosa oil, Aloe barbadensis extract, Dimethicone, Sodium polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tetrasodium EDTA, Benzyl salicylate, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Limonene, alpha-Isomethyl Ionone.
Administrare:
Se recomanda aplicarea cremei cel putin o data la 2 ore in perioadele cu expunere prelungita la soare.
Daca produsul intra in ochi, clatiti din abundenta cu apa.
Rolul componentelor:
Moroccan Oil, denumit în mod uzual ulei de argan, este un ulei vegetal obţinut din seminţe de arbust de argan, care conţine o cantitate impresionantă de acizi graşi esenţiali şi are valoare nutritivă deosebită, beneficiile acestuia acoperind domeniul frumuseţii, cât şi al sănătăţii deopotrivă.
Uleiul de argan are efect antiinflamator, hidratează în profunzime pielea şi părul şi are efect energizant. De asemenea, contribuie la buna circulaţie sangvină, protejează sistemul imunitar şi are efecte pozitive asupra performanţelor sexuale. Acestea sunt doar câteva dintre proprietăţile acestui lichid de aur, cum este supranumit acest elixir al tinereţii veşnice - uleiul de argan.
Uleiul de argan conţine în principal acizi graşi, dintre care în proporţie mai mare enumerăm: acidul oleic, acidul alfa-linoleic, acidul palmitic, acidul stearidonic, acidul linoleic şi acidul miristic. Se spune că uleiul de argan are printre cele mai mari concentraţii de vitamina E dintre toate alimentele existente.
De tip oleo-linoleic, uleiul de argan conţine acizi graşi nesaturaţi (Omega 3, Omega 6 şi Omega 9), asemenea uleiului de măsline. Însă, faţă de acesta din urmă, uleiul de argan este mai bogat în acid linoleic şi în tocoferoli (varietăţi de vitamina E), substanţe cu efect antioxidant puternic, care elimină radicalii liberi şi neutralizează procesul de oxidare celulară. Uleiul de argan conţine de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline.
Uleiul de argan este folosit îndeosebi în industria cosmetică, dar are beneficii preţioase şi asupra stării de sănătate. Acesta are o mare cantitate de vitamina E, antioxidanţi puternici care pot preveni apariţia diferitelor tipuri de cancer şi proprietăţi antiinflamatoare, ameliorând simptomele dureroase asociate cu artrita şi reumatismul.
De asemenea, efectul antiinflamator este tocmai cel care grăbeşte procesul de vindecare al ţesuturilor, cum ar fi în cazurile de vărsat de vânt, zgârieturi sau arsuri ale pielii.
Un alt plus al uleiului de argan constă în faptul că poate creşte concentraţia de sucuri gastrice şi pepsină din stomac, îmbunătăţind astfel digestia şi grăbind procesul de ardere al grăsimilor.
Uleiul de argan contribuie la un flux sangvin în limite normale, reducând astfel nivelul de colesterol din organism şi întărind sistemul imunitar. Un beneficiu care nu trebuie uitat este cel privind creşterea nivelului de energie din corp, care se traduce în mărirea libidoului şi prelungirea actului sexual.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
125 ml
Forma de prezentare
Flacon cu pulverizator
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare