Balsam Antimatreata cu Podbal 200ml Rausch, Piele, par si unghii
Balsam Antimatreata cu Podbal 200ml Rausch, Piele, par si unghii

Balsam Antimatreata cu Podbal 200ml Rausch

Balsam Antimatreata cu Podbal 200ml Rausch
Podabalul contine mucilagii si sulf ce au rol antiseptic bland, au proprietati antiiritante si antiinflamatorii  ceea ce conduce la o reechilibrare a scalpului eficienta dar blanda in acelasi timp.
3624
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
55,90 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 55 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 55 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,10 lei.


 
Balsam Antimatreata cu Podbal 200ml Rausch
Podabalul contine mucilagii si sulf ce au rol antiseptic bland, au proprietati antiiritante si antiinflamatorii  ceea ce conduce la o reechilibrare a scalpului eficienta dar blanda in acelasi timp.
Beneficii:
-Scalp sănătos, păr îngrijit.
-Favorizează acțiunea samponului antimatreata cu podbal.
-Calmează pielea scalpului și facilitează periajul. Potrivit pentru toate tipurile de păr.
-Cu extracte prețioase de podbal și rădăcină de brusture.
-Fara parabeni. Fara siliconi.
-Podabalul contine mucilagii si sulf ce au rol antiseptic bland, au proprietati antiiritante si antiinflamatorii  ceea ce conduce la o reechilibrare a scalpului eficienta dar blanda in acelasi timp.
Compozitie:
Aqua, CetearylAlcohol, BehentrimoniumMethosulfate, BrassicaAlcohol, CopaiferaOfficinalisResin, ArctiumLappa Root Extract, TussilagoFarfara Leaf Extract, AvenaSativa Kernel Extract, BertholletiaExcelsaSeed Oil, Glycerin, Xylitylglucoside, Panthenyl Ethyl Ether, Anhydroxylitol, Panthenol, PiroctoneOlamine, Xylitol, BrassicylIsoleucinateEsylate, LaurdimoniumHydroxypropylHydrolyzed Keratin, BrassicamidopropylDimethylamine, AlcoholDenat., Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum, Linalool, HexylCinnamal, Geraniol.
Administrare:
Aplicați pe scalpul și părul umed, pieptănați, lăsați să acționeze timp de aprox. 2 minute și apoi clătiți bine cu apă.
Rolul componentelor:
Podbalul este o plantã ierboasã foarte rãspânditã, care creşte prin locurile necultivate. Era apreciatã încã din antichitate pentru calitatea de a „alunga tusea”, proprietate reflectatã şi în denumirea latinã. Este printre primele plante care înfloresc primãvara devreme, în luna martie, având culoare galbenã, cu diametrul de2-3 cm.
De la podbal se recolteazã în scop medicinal frunzele mari, late, de culoare verde,  care cresc direct din rizomi, dupã ofilirea florilor.
Frunzele de podbal conţin mucilagii, tanini, substanţe amare (tusilaginã), acizi graşi, carotenoizi, inulinã, fitosteroli, flavone,substanţe triterpeniceşi sãruri minerale.
Utilizarea în fitoterapie a preparatelor din frunze de podbal se bazeazã pe proprietãţile lor emoliente, tonice, antispastice, secretolitice şi antiinflamatoare.
Frunzele de podbal sunt utile în afecţiunile aparatului respirator, cum ar fi emfizemul pulmonar, bronşita cronicã, astmul bronşic, silicoza, de asemenea în bolile hepato-biliare, dispepsii, plãgi şi ulceraţii ale pielii.
Existã studii care au pus în evidenţã existenţa unor substanţe carcinogene în florile de podbal. Din acest motiv, se impune evitarea folosirii acestora. Realitatea este cã dozele utilizate în experimentele efectuate pe animale au fost foarte mari, depãşind cu mult dozele recomandate în general în fitoterapie.
Oricum, ca mãsurã de siguranţã, florile de podbal – utilizate în trecut alãturi de frunze – nu mai sunt indicate pentru prepararea formelor fitoterapeutice.
De asemenea, dozele mari sunt toxice datorită alcaloizilor pirolizidinici, care afectează ficatul şi funcţia plămânilor.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
200 ml
Forma de prezentare
Tub

Metode unice de extracție in-house
Plantele și florile sunt maturate între 3 și 11 luni.
Șampoanele din gamă sunt omogenizate la rece.
Cea mai mare proporție posibilă de substanțe naturale, pentru produse deopotrivă delicate și eficiente.
Tradiție și competență din 1890.
Studii clinice la cele mai de prestigiu universități din Europa
Soluții pentru orice afecțiune a scalpului.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare