• La reducere!
  • -5%
Vopsea par Henna Premium Cafeniu 60gr Kian Cosmetics, REDUCERI
Vopsea par Henna Premium Cafeniu 60gr Kian Cosmetics, REDUCERI

Vopsea par Henna Premium Cafeniu 60gr Kian Cosmetics

Vopsea par Henna Premium Cafeniu

Colorant natural pentru par obtinut din frunzele arbustului Henna

1002
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
26,51 lei 27,90 lei -5%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,52 lei.


 

Henna - Lawsonia inermis- e un arbust spinos ale cărui frunze sunt prețuite încă din antichitate pentru proprietățile colorante. Henna a fost utilizată din timpuri străvechi pentru colorarea pielii, părului, unghiilor şi a materialelor textile incluzând mătasea sau lâna.
Pulberea obținută din frunzele uscate nu este doar un colorant natural pentru păr, ci se remarcă și prin faptul că fortifică şi revitalizează firele de păr, conferă strălucire şi vigoare, părul devine mai uşor de pieptănat. Henna are proprietăți antifungice și astringente, astfel aduce benficii pentru părul afectat de mătreață, scalpul gras.

Proprietăți

-conferă vigoare și strălucire firelor de păr
-fortifiant și revitalizant capilar
-uşurează coafarea
-purifiant şi echilibrant pentru scalp
-îmbunătăţeşte aspectul părului
-contribuie la menținerea sănătății părului și scalpului

Recomandări

Vopsirea parului obţinând o culoare în funcţie de culoarea naturală a părului, de condiția acestuia şi de timpul de acţionare

Preparare:

Continutul unei doze de vopsea (60gr) pulbere se amesteca intr-un vas nemetalic cu 160-180ml apa fierbinte raportul vopsea apa fiind de 1:2,6 maxim 1:3 . Pentru a fi siguri ca nu gresiti consistenta se poate prepara dupa urmatoarea reteta : la pudra de henna se adauga treptat cate putina apa calda – fierbinte pana cand se obtine o pasta omogena de consistenta smantanii, care sa se intinda cu usurinţa pe par fara a curge. Se amesteca bine cateva minute apoi se aplica pe par cand temperatura amestecului a scazut si pasta este calda.

Prima vopsire :
Vospeaua se aplica în strat gros, abundent, pe toată lungimea firului de par cu ajutorul unei pensule. Se lasa sa actioneze 30 minute , apoi se clateste cu apa calduta , pana când apa rămâne limpede, apoi se spala parul cu sampon iar pentru îngrijire se aplica o masca pentru par sau balsam de par

Revopsirea
Vopseaua se aplica mai întâi pe parul crescut la rădăcina, apo se aplica pe toată lungimea firului de par și se lasa sa actioneze conform instructiunilor de mai sus. Odara obtinuta culoarea dorita se pot vopsi doar radacinile.

Intensitatea culorii poate fi influențată de nuanta initiala a parului

Important

Nu folosiți pentru colorarea genelor și sprancenelor.
Nu folosiți imediat după o decolorare , un permanent sau după o intinderea parului. În acest caz vopseaua se poate utiliza după 12- 14 zile.

Efectuati testul de alergie înainte de prima vopsire.

Cutia contine un plic cu vopsea pudra si o pereche de manusi.

Tara de origine : India

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 grame
Forma de prezentare
Cutie

Vopsea pentru par naturala Henna

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare