Mai Recentă Bloguri

31 Jul

IMPORTANTA PROTECTIEI SOLARE

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 15 Hit

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire și fragilă. Ani de expunere repetata la soare se adaugă la aceste efecte naturale de îmbătrânire, ducând la piele mai sensibila la razele soarelui și mai puțin capabilă să repare daunele care apar în urma expunerii.

Citeste mai mult

14 Nov

Antioxidantii, Inamicii Radicalilor Liberi

Postat De: Geanina G În: Sfaturi pentru Sanatate 1 Comentariu 191 Hit

Antioxidanții sunt substanțe care pot preveni sau încetini deteriorarea celulelor cauzate de radicalii liberi. Aceștia ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din corpul nostru, lucru care aduce numai beneficii sănătății noastre și ajuta la preventia multor afectiuni dar și ajuta în tratamentul unora.

Citeste mai mult

9 Oct

Superalimente - Spirulina

Postat De: Geanina G În: Sanatate 0 Comentariu 158 Hit
Spirulina este o forma de cianobacterie (bacterie de fotosinteza) cunoscută și sub numele de “alga verde-albastra”, si este incredibil de bogată în proteine, antioxidanți, vitamine B și alți nutrienți.
Atunci când este recoltata corect, din ape necontaminate, spirulina este una dintre cele mai bogate surse de nutrienți, motiv pentru care este si incadrata in categoria super-alimentelor. 

Citeste mai mult

26 Jul

CASTRAVETELE AMAR- ALIATUL NATURAL IN LUPTA CU DIABETUL

Postat De: Geanina G În: Plante medicinale 0 Comentariu 435 Hit
Ce este Castravetele amar?
Momordica charantia sau Castravetele amar este un fruct vegetal unic care poate fi folosit ca hrană sau medicament.
Este partea comestibilă a plantei Momordica Charantia, care este o planta din familia Cucurbitaceae și este considerat cea mai amară dintre toate fructele și legumele.

Citeste mai mult

26 May

BENEFICIILE PENTRU SANATATE ALE BETA – CAROTENULUI

Postat De: Geanina G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 213 Hit

Beneficiile primare ale beta-carotenului pot fi atribuite faptului că este implicat în formarea vitaminei A, care este vitală pentru menținerea membranelor și a pielii sănătoase. Însă, pe lângă aceasta beta-carotenul are multe ale beneficii pentru sanatatea noastră.

Citeste mai mult

Showing 1 - 5 of 26 items