Mai Recentă Bloguri

6 Jul

COLOSTRUL – HRANA MINUNE PENTRU SANATATE

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 7 Hit

Colostrul este un lichid mamar produs de oameni și alte mamifere, înainte de eliberarea laptelui propriu zis.
Acesta este produs in primele ore dupa nastere si se mentine pana la 2 -3 zile
Este foarte hrănitor și conține niveluri ridicate de anticorpi, care combat infecțiile și ajuta organismul sa lupte cu virusurile si bacteriile.

Citeste mai mult

8 Apr

ARTRITA - REMEDII NATURISTE

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 134 Hit

Artrita este termenul general care descrie o gama de afecțiuni medicale caracterizate prin inflamație articulară, durere și rigiditate.
Tratamentele medicale, exercițiile fizice regulate și alimentația adecvată pot ajuta la ameliorarea simptomelore de artrită.
Remediile naturale, plantele și suplimentele, pot ajuta la ameliorarea durerilor articulare și sunt opțiuni de tratament, sigure și eficiente, fără efecte adverse.

Citeste mai mult

18 Dec

SISTEMUL IMUNITAR – PROTECTORUL SANATATII NOASTRE

Postat De: Florin G În: Sanatate 0 Comentariu 208 Hit

Sistemul nostru imunitar este uimitor. 
Când este expus la ceva care ne-ar putea fi dăunător, acesta intră în acțiune, oferindu-ne apărare împotriva virusilor și bacteriilor. Celulele, proteinele, țesuturile și organele specializate ale unui sistem imunitar puternic urmăresc constant ceea ce există în corpul nostru și răspund atunci când este nevoie, astfel încât starea noastră de sănătate să fie cât mai buna.

Citeste mai mult

21 Aug

BENEFICIILE CONSUMULUI DE ZAHAR DE COCOS

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 324 Hit

Acest zahăr este obținut din palmierul de nucă de cocos și mai este cunoscut sub numele de zahar de palmier de nuca de cocos. Zaharul de cocos este mai nutritiv – contine minerale si antioxidanti , are un indice glicemic mai scăzut si un continut de fructoza mai mic decât zahărul alb.

Citeste mai mult

31 Jul

IMPORTANTA PROTECTIEI SOLARE

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 273 Hit

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire și fragilă. Ani de expunere repetata la soare se adaugă la aceste efecte naturale de îmbătrânire, ducând la piele mai sensibila la razele soarelui și mai puțin capabilă să repare daunele care apar în urma expunerii.

Citeste mai mult

Showing 1 - 5 of 30 items