Mai Recentă Bloguri

18 Dec

SISTEMUL IMUNITAR – PROTECTORUL SANATATII NOASTRE

Postat De: Florin G În: Sanatate 0 Comentariu 88 Hit

Sistemul nostru imunitar este uimitor. 
Când este expus la ceva care ne-ar putea fi dăunător, acesta intră în acțiune, oferindu-ne apărare împotriva virusilor și bacteriilor. Celulele, proteinele, țesuturile și organele specializate ale unui sistem imunitar puternic urmăresc constant ceea ce există în corpul nostru și răspund atunci când este nevoie, astfel încât starea noastră de sănătate să fie cât mai buna.

Citeste mai mult

21 Aug

BENEFICIILE CONSUMULUI DE ZAHAR DE COCOS

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 161 Hit

Acest zahăr este obținut din palmierul de nucă de cocos și mai este cunoscut sub numele de zahar de palmier de nuca de cocos. Zaharul de cocos este mai nutritiv – contine minerale si antioxidanti , are un indice glicemic mai scăzut si un continut de fructoza mai mic decât zahărul alb.

Citeste mai mult

31 Jul

IMPORTANTA PROTECTIEI SOLARE

Postat De: Florin G În: Sfaturi pentru Sanatate 0 Comentariu 193 Hit

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire și fragilă. Ani de expunere repetata la soare se adaugă la aceste efecte naturale de îmbătrânire, ducând la piele mai sensibila la razele soarelui și mai puțin capabilă să repare daunele care apar în urma expunerii.

Citeste mai mult

14 Nov

Antioxidantii, Inamicii Radicalilor Liberi

Postat De: Geanina G În: Sfaturi pentru Sanatate 1 Comentariu 415 Hit

Antioxidanții sunt substanțe care pot preveni sau încetini deteriorarea celulelor cauzate de radicalii liberi. Aceștia ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din corpul nostru, lucru care aduce numai beneficii sănătății noastre și ajuta la preventia multor afectiuni dar și ajuta în tratamentul unora.

Citeste mai mult

9 Oct

Superalimente - Spirulina

Postat De: Geanina G În: Sanatate 0 Comentariu 312 Hit
Spirulina este o forma de cianobacterie (bacterie de fotosinteza) cunoscută și sub numele de “alga verde-albastra”, si este incredibil de bogată în proteine, antioxidanți, vitamine B și alți nutrienți.
Atunci când este recoltata corect, din ape necontaminate, spirulina este una dintre cele mai bogate surse de nutrienți, motiv pentru care este si incadrata in categoria super-alimentelor. 

Citeste mai mult

Showing 1 - 5 of 28 items