MYCO DEFENSE 60CPS - Secom
MYCO DEFENSE 60CPS - Secom, REMEDII NATURISTE
MYCO DEFENSE 60CPS - Secom
MYCO DEFENSE 60CPS - Secom, REMEDII NATURISTE

MYCO DEFENSE 60CPS - Secom

MYCO DEFENSE 60CPS - Secom

Amestec patentat de 12 ciuperci medicinale organice (cultivate in orez brun) cu rol in cresterea imunitatii si a energiei.

ANCA358
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
105,40 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 105 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 105 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,10 lei.


 

MYCO DEFENSE 60CPS - Secom

Amestec patentat de 12 ciuperci medicinale organice (cultivate in orez brun) cu rol in cresterea imunitatii si a energiei.

Beneficii:

-Echilibrarea sistemului imunitar
-Stimularea functiilor organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar, metabolic
-Imbunatatirea functiilor cerebrale, pulmonare, digestive, hepatice, cardiovasculare, endocrine, renale si a metabolismelor lipidic si glucidic

Compozitie/2 capsule:

Amestec patentat Myco Defense® din 12 ciuperci medicinale organice 1000 mg
(miceliu cultivat in orez brun):
Enokitake
(Flammulina velutipes)
Maitake
(Grifola frondosa)
Mesima
(Phellinus linteus)
Himematsutake
(Agaricus subrufescens)
Reishi
(Ganoderma lucidum)
Yamabushitake
(Hericium erinaceus)
Kawaratake
(Coriolus versicolor)
Oyster Hiratake
(Pleurotus ostreatus)
Shiitake
(Lentinula edodes)
Zhu Ling
(Polyporus umbellatus)
Agarikon
(Laricifomes officinalis)
Chaga
(Inonotus obliquus)
Vitamina C 60 mg
Ghimbir organic (Zingiber officinale)(radacina) 45 mg
Componente bioactive
Cordicepin , Arabinoxilani , Beta-glucani , Heteroglucani , Proteoglicani , Eritadene , Galactomanani , Ergosteroli , Glicoproteine , Hericenone , Triterpene , Nucleotide , Germaniu , Erinacine

Administrare:

Cate 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Rolul componentelor:
Maitake (Grifola Frondosa) este o ciupercă perenă care creşte în acelaşi loc, succesiv, un anumit număr de ani. Ea are în subteran un tubercul cam de mărimea unui cartof iar trunchiul este format dintr-un grup de tulpini deseori alipite, adunate la bază, cu pălariile de culoare cenuşiu-maro ondulate sau în formă de lingură.
În Japonia, ea poate ajunge să crească la o greutate de 20 kg, această ciupercă gigant luând titlul de “rege al Ciupercilor.” Maitake este una dintre cele mai utilzate ciuperci în bucătăria asiatică.
În japoneză, maitake înseamnă ciuperca dansatoare. Acum multă vreme în Japonia, ciupercile maitake era considerate un lucru foarte preţios şi valorau greutatea lor în argint. Motivul pentru acest lucru era nu numai faptul că japonezii le găseau delicioase, ci şi faptul că se folosea la tratarea eficientă a unor boli serioase.
Maitake conţine polizaharidele 1.3 şi 1.6 beta-glucan, stimulatoare naturale ale imunităţii organismului.
Efectele asupra organismului sunt: imunostimulator puternic, antitumoral excepţional (adjuvant în chimioterapie), adaptogen (ajută organismul să se adapteze fizic, psihic şi imunitar), protector împotriva stresului oxidativ, îmbunătăţeşte rata de folosire celulară a oxigenului, creşte eficienţa tratamentelor antivirale.
Ciuperca Maitake sprijină sănătatea cardiovasculară prin regularizarea tensiunii arteriale, normalizarea colesterolului şi a lipidelor din sânge, promovează producţia corespunzătoare de insulină, stimuleazăsistemul imunitar, activează macrofagia (consumarea celulelor cu mutaţii), ajută la blocarea creşterii tumorilor,este un element ajutător eficient în tratarea leucemiei, a cancerului de stomac şi oase, estompează efectele secundare ale chimioterapiei, ajută digestia, sprijină sănătatea ficatului, în special în legatură cu hepatita şi luptă împotriva infecţiilor bacteriale şi virale (HIV, Human Papiloma Virus, virusul hepatic B, gripal, Herpes virus, cytomagelovirus).

Ganoderma, sau reishi, este o ciupercă de origine orientală, cu o istorie îndelungată de utilizare pentru susţinerea sănătăţii şi a longevităţii în China, Japonia, şi alte ţări din Asia. Considerată acum rară în natură în China şi Japonia, este pe larg cultivată. Ganoderma creşte pe buşteni sau buturugi, şi prezintă un aspect lucios, compact şi asimetric, variind la culoare de la galben la negru.
Numeroasele legende ce înconjoară această ciupercă sunt atestate de o înregistrare istorică ce se întinde de-a lungul a 2000 de ani şi se consideră că începuturile utilizării sale se duc în urmă cu 4000 de ani. A fost foloosită tradiţional în China de către călugării Taoişti pentru a-şi menţine o stare de calm şi linişte pentru a-şi îmbunătăţi practicile meditative şi pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă. Familia imperială chineză, căutând longevitatea, a păstrat această ciupercă la loc de cinste, imortalizând-o în cultura chineză prin intermediul picturilor, statuetelor, tapiseriilor de mătase şi a modelelor de pe robele împăraţilor. Cunoscută în diferite moduri, ca „ciuperca importalităţii”, „ciuperca-100-de-ani” şi „ciuperca puterii spirituale”, Ganoderma lucidum a fost utilizată timp de multe secole în medicina tradiţională a Chinei şi Japoniei pentru proprietăţile sale imunomodulatoare şi adaptogenice. În cultura japoneză era considerată cea mai importantă din clasa acestor ciuperci medicinale (din grupul Polyporelor).
În cea mai cuprinzătoare carte materia medica din China, ‘Ben Cao Gang Mu’, publicată în 1578AD, reishi a fost specificată ca fiind cea mai respectată plantă din 120 „plante superioare” (shang pin). Plantele superioare erau clasificate ca fiind cea mai înaltă categorie de plante medicinale având în vedere că ele prelungeau viaţa, preveneau îmbătrânirea, sporeau energia (qi), şi făceau corpul mai uşor şi mai flexibil.
Ganoderma mai are de asemenea o tradiţie îndelungată de utilizare în medicina chineză pentru tratamentul bronşitelor cronice, iar un studiu a arătat o acţiune a ciupercii de reducere semnificativă a activităţii colinesterazei serice sugerând o reducere în excitabilitatea nervilor parasimpatici, la bolnavii de bronşită.
Cercetările moderne au arătat că Ganoderma prezintă proprietăţi antialergice, antioxidante, antitumorale, antivirale, cardiotonice şi hepatoprotectoare.
Efectele acestei ciuperci au la bază în primul rând prezenţa unor polizaharide cu masă moleculară ridicată şi a antioxidanţilor; ganoderma mai conţine elemente precum potasiu, magneziu, calciu şi germaniu. Este mult utilizată acum în China şi Japonia în tratamentul cancerului şi pentru stimularea sistemului imunitar după radio- şi chimioterapie. Este utilizată de asemenea în tratamentul miasteniei gravis şi a lupusului eritematos sistemic, ambele boli autoimune. Tot în Japonia şi China este utilizată de asemenea pentru tratarea simptomelor infecţiilor virale precum răcelile, gripa, aftele şi hepatita. Cercetările ştiinţifice au evaluat şi dovedit multe din efectele cunoscute ale ciupercii, pe lângă acestea evidenţiind şi un efect de reducere a glicemiei şi un un efect de interferenţă cu procesul de agregare plachetară, care poate fi luat în considerare ca un efect împotriva accidentelor vasculare cerebrale şi a aterosclerozei.
De multă vreme deja, ganoderma a pătruns în domeniul Health and Wellness din viaţa modernă a popoarelor europene.
Shiitake este cea mai cultivată ciupercă medicinală din lume, fiind foarte apreciată chiar şi pentru gustul său, în gastronomia japoneză. Ciupercile Shiitake au crescut în sălbăticie din timpuri preistorice. Valoarea lor terapeutică a fost descoperită în ţările asiatice, de unde acestea sunt originare. Ciupercile Shiitake au un rol important în tradiţiile medicale asiatice şi au fost menţionate în primele cărţi de medicină naturistă, scrise în urmă cu mii de ani.
Datorită profilului lor nutriţional bogat, aceste ciuperci au devenit foarte populare, mai ales în Statele Unite. În prezent, China este cea mai mare producătoare de ciuperci Shiitake din lume, acoperind 80% din cantitatea de ciuperci vândute în scop comercial. Alte ţări producătoare de ciuperci Shiitake sunt Japonia, Korea, Taiwan, Statele Unite şi Brazilia.
Ciupercile Shiitake sunt un simbol al longevităţii în Asia, datorită multitudinii de beneficii pe care le aduc sănătăţii şi profilului lor nutriţional bogat. Aceste ciuperci sunt folosite în medicina chineză de peste 6.000 ani.
Ciupercile shiitake sunt folosite, în special, pentru că întăresc sistemul imunitar şi, recent, s-a descoperit că ne protejează împotriva bolilor de inimă.
Shiitake conţine vitaminele din complexul B, egosterol, minerale (mangan, fosfor, potasiu, seleniu, cupru, zinc), fibre, proteine, magneziu, fier  şi aminoacizi esenţiali.
Ciupercile Shiitake au efect imu­nomodulator, antican­cerigen, antiviral, detoxifiant şi antifungic.
Cel mai bine documentat aport adus sănătăţii de ciupercile Shiitake este sprijinul imunitar. Pe de o parte, acestea stimulează răspunsul sistemului imunitar în diferite circumstanţe, iar pe de altă parte îi limitează activitatea excesivă, când este cazul.
Ciupercile Shiitake au un impact puternic asupra celulelor macrofage. Celulele macrofage sunt responsabile de identificarea şi neutralizarea potenţialelor celule canceroase din corp. Pentru a îndeplini această funcţie, celulele macrofage trebuie stimulate. Ciupercile Shiitake îndeplinesc acest rol de a ajuta celulele macrofage să lupte împotriva celulelor cancerigene.
Aşadar, se poate spune că ciupercile Shiitake cresc imunitatea împotriva cancerului. Acest fapt se datorează conţinutului de polizaharide care este util şi în scăderea nivelului colesterolului total. Astfel, se face trecerea la beneficiile aduse de Shiitake în bolile cardiovasculare.
Un anumit compus din ciupercile Shiitake, lentinacin, scade nivelul colesterolului total. De asemenea, şi beta-glucanul contribuie la acest efect.
Ciupercile Shiitake previn aderarea unui număr prea mare de celule imunitare la pereţii vaselor de sânge, blocând parţial procesul de producere a moleculelor de adeziune. Astfel, vasele de sânge sunt protejate.
Ciupercile Shiitake conţin trei minerale antioxidante foarte importante: mangan, seleniu, zinc, dar şi un alt compus antioxidant care stimulează producerea de energie în celulele inimii.
Unele studii de laborator au demonstrat faptul că,  pe lângă polizaharide, ciupercile Shiitake conţin şi alte substanţe cu efecte anti-tumorale, fiind astfel foarte importante în lupta împotriva cancerului.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare