• La reducere!
  • -18%
Ceai Sovarf 50g AdNatura, REMEDII NATURISTE
Ceai Sovarf 50g AdNatura, REMEDII NATURISTE

Ceai Sovarf 50g AdNatura

Ceai Sovarf 50g AdNatura

Susţine sănătatea tractului respirator superior.

2815
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
4,51 lei 5,49 lei -18%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,08 lei.


 

Ceai Sovarf 50g AdNatura

Susţine sănătatea tractului respirator superior.

Beneficii:
-Principii active - Ulei esential (timol, carvacrol), tanin, antociani, flavone, substante minerale.
-Acţiune - Expectoranta si de calmare a tusei, dezinfectanta la nivelul cailor respiratorii, antispastica, tonic-aperitiva, stomahica.
-Intern: gastrite, colici gastrointestinale, colite de fermentatie, tuse convulsiva, traheite, laringite, astm bronsic, stari gripale.
-Extern: afectiuni ale cavitatii bucale, faringite, laringite, iar sub forma de inhalatii cu abur in astm bronsic.

Compozitie:
-Partea aeriana a plantei de șovârf – Origani herba.

Administrare:
Intern: infuzie-peste 1-2 lingurite cu plantă se toarna 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.

Extern: sub forma de gargara.

Contraindicaţii
Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.

Rolul componentelor:
Planta foarte raspandita in Carpati, Sovarful era cunoscut si de daci, care ii spuneau Budila. Era folosit atat ca remediu de sanatate, cat si la vopsit. Faima lui era legata de faptul ca vindeca "cel perit" (sifilisul) si ca aplicata pe "buba neagra" (frunze crude sau uscate si amestecate cu seu de oaie), o tamaduia in timp scurt. Tot de atunci s-a pastrat si obiceiul de a presara planta intre haine in lada de zestre, pentru parfum si protejarea de molii. Fiertura de Sovarf se folosea si pentru igienizarea casei, stropindu-se cu ea podeaua de lut.
Compozitie: Planta bogata in uleiuri eterice - timol, carvacrol, cimol - si saruri minerale, Sovarful este astazi intens cercetat in laboratoare, rezultatele obtinute certificand eficienta leacurilor "babesti". Sovarful are calitati antibacteriene si antimicotice puternice. Este un antibiotic natural care creste imunitatea si energizeaza organismul.
In popor i se spune Busuioc de padure, datorita miresmei sale, care pe timp de vara, insorit, umple vazduhul de arome imbatatoare. Planta inaltuta si zvelta, te umple de-alean, cu florile ei purpuriu-violete, alungand grijile de unde-au venit. Acum, la inceput de septembrie, Sovarful este in plina splendoare, numai bun de cules si de pus la uscat. Se recolteaza pe timp frumos, calduros, intre dimineata si miezul zilei, dupa ce dispar ultimele picaturi de roua. Se taie cu un foarfec sau cu cutitul ramurele de 20-25 cm, care se pun apoi la uscat, in strat subtire, in odai bine aerisite. Plantele se intorc de 2-3 ori pe zi, altfel se innegresc si pierd din aroma specifica si din calitatile vindecatoare. Greselile in uscarea plantei duc la descompunerea vitaminei C, dar si la pierderea aproape in intregime a uleiului eteric, care se evapora destul de repede.
Planta uscata corect isi pastreaza culorile naturale si o aroma placuta. Dupa uscare, partile dure (tulpinile) se pastreaza separat si se folosesc pentru uz extern, iar din flori si frunze se prepara ceaiuri, tincturi sau infuzii pentru uz intern. Sucul sau frunzele verzi pot fi pastrate pentru iarna, in congelator.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 g
Forma de prezentare
Cutie

Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare