• La reducere!
  • -10%
Imunorezistan junior 135ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Imunorezistan junior 135ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE

Imunorezistan junior 135ml PlantExtrakt

Imunorezistan junior 135ml PlantExtrakt

Imunorezistan Junior reduce intensitatea simptomelor de la debutul racelii si gripei (dureri musculare si articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic.

2624
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
46,23 lei 51,37 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 46 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 46 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,92 lei.


 

Imunorezistan Junior 135ml PlantExtrakt

Imunorezistan Junior reduce intensitatea simptomelor de la debutul racelii si gripei (dureri musculare si articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic.

Actiuni:
-Susţine refacerea şi revitalizarea organismului copiilor în timpul infecţiilor respiratorii - recomandat la debutul infecţiilor  de tip viral şi/sau bacterian ale căilor respiratorii superioare.
-Preparatul asociază efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, acţiunea antiinflamatoare dată de Eupatorium perfoliatum - recomandat în curbatura musculară însoţită de dureri osoase şi cefalee asociată cu globi oculari dureroşi, precum şi efectele plantei de origine africană, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral şi expectorant, permiţând organismului să expectoreze mucusul contaminat, creând astfel condiţii mai puţin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor şi virusurilor.

Beneficii:
-Reduce  intensitatea simptomelor din starea de curbatură (dureri musculare şi osteo-articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari)
-Revigorează organismul
-Grăbeşte  vindecarea
-Bine tolerat de organism
-Lipsit de toxicitate (fără reacţii adverse si contraindicaţii)
-Gust plăcut de sirop natural de fructe
-Uşor de administrat

Compoziţie:
-suc stabilizat şi standardizat obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultură ecologică),
-extract gemoterapic din muguri proaspeţi de Coacăz negru (din cultură ecologică) - Ribes nigrum MG=D1,
-extracte vegetale de Eupatorium perfoliatum,
-Pelargonium sidoides (Umckaloabo),
-sirop cu zahăr invertit din fructe proaspete de Măceş - Rosa canina.

Administrare:
1 – 2 ani: 3 ml de 2 ori pe zi;
2 – 4 ani: 3 ml de 3 ori pe zi ;
5– 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi;
Peste 7 ani: 5 ml de 5 ori pe zi.

-Se poate administra şi  diluat în puţină apă, în capacul dozator.
-În prima zi se recomandă un număr dublu de administrări.
-Îmbunătăţirea stării generale poate apare din prima zi de administrare.
-Se continuă administrarea şi după îmbunătăţirea stării generale,timp de încă 3-4 zile.

Rolul componentelor:
Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.
Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar.
Echinacea este o plantă perenă, de 100-150 cm înălțime, cu frunze lanceolat ascuțite la vârf și dințate. Florile sunt dispuse solitar la vârfurile ramurilor. Florile tubulare sunt așezate bombat, sub formă de cupă întoarsă, înconjurate de flori ligulate, de culoare roz până la roșu intens. Înfloresc din luna iunie până în octombrie. Speciile de Echinacea sînt originare din nordul Americii, trei dintre ele (E.purpurea, E.pallida, E.angustifolia) prezentînd interes medical.
Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecții și pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut și pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală și sindromul oboselii cronice. Planta a fost utilizată în medicina populară a amerindienilor, în special pentru protecţia faţă de infecţiile respiratorii, gripă sau muşcăturile de şarpe. Peste 350 de studii clinice atestă efectele de tip imuno protector al Echinaceei în evoluţia infecţiilor respiratorii, ca şi posibilitatea utilizării ei în profilaxia acestor boli. Se recomandă administrarea preparatelor de echinacea încă de la apariţia primelor semne de boală şi pînă la dispariţia lor. Se utilizează sub formă de infuzie, capsule, sirop, comprimate iar extern intră în compoziția unor creme. Din echinaceea se pot folosi rădăcinile și floarea. Rădăcinile sunt mai des utilizate decât florile. Rădăcinile se obțin de la plante cu vârste mai mari de 4 ani iar florile se culeg când sunt complet deschise.
Echinacea conține substanțe active (polizaharide, alchilamide, flavonoide, uleiuri esențiale) care reduc intensitatea durerii, ameliorează inflamația, grăbesc cicatrizarea leziunilor și au puternic efect antioxidant.
Coacăzul negru crește sub formă de tufe de 1 – 2 m înălțime. Florile sunt păroase, de culoare verde-roșcat iar frunzele de culoare verde închis pe fața superoară și verde deschis pe fața inferioară. Fructele acestei plante, de tip bacă, sunt grupate în ciorchini și sunt boabe zemoase sferice cu gust acrișor, de culoare închisă, care au un diametru de 6 – 11 mm, fiecare fruct conținând mai multe semințe. Frunzele, se recoltează în luna iulie, după recoltarea fructelor sau concomitent cu recoltarea fructelor, totul se usucă la umbră în strat subțire.
Pentru uzul medicinal se folosesc frunzele (Ribi nigri folium), fructele (Ribi nigri fructus) și mugurii (Ribi nigri gemini). Fructele au acțiune tonică generală, vitaminizantă, remineralizantă, fiind recomandate și în cazurile de surmenaj, în stările anemice, în cazurile de deficit de fier, fiind bogate în taninuri, antoacini proteine și săruri minerale (Ca, Mg, Fe, P) Conțin o cantitate de 3-4 ori mai mare de vitamina C decât portocalele și lămâile. Se utilizează și în afecțiunile gastrointestinale, hepatobiliare și cardiovasculare. Fitocomplexul taninuri-antociani-vitamine are efect în tratamentul unor afecțiuni ale mucoasei bucale. Frunzele sunt utilizate în medicina naturistă ca diuretic, datorită flavonoidelor din compoziție, în afecțiuni cardiace, reumatism, gută dar sunt contraindicate în tratamentul edemelor cauzate de insuficiența cardiacă sau renală. Medicinal, coacăzul negru se utilizează sub formă de infuzie, decoct, macerat glicerinat, tinctură sau pulbere.
Coacăzul negru este cunoscut ca plantă de cultură în Europa din secolul al XVI-lea. Înafară de uzul medicinal, fructele lui, sunt folosite la prepararea de sucuri, siropuri, jeleuri sau marmeladă. Siropul de coacăze negre este, după părerea părintelui medicinei naturiste, preotul Sebastian Kneipp, un elixir de sănătate pentru gât şi căile respiratorii superioare. Un vechi proverb german spune despre sucul de coacăze negre că este sănătos ca sângele de urs. În parfumerie, se folosește un extract din florile de coacăz negru.
Un rol esential in mentinerea sanatatii organismului il detine cel mai abundent mineral – calciul. Doza zilnica de calciu (800-1.200 mg) asigura nu doar buna functionare a organismului, ci ajuta si la mentinerea greutatii si imbunatateste starea de sanatate
Calciul in cantitate suficienta inseamna sanatatea dintilor si a oaselor, a caror structura o formeaza alaturi de fosfor (raportul intre aceste minerale este de doi la unu). Ajutat de magneziu, calciul asigura functionarea optima a sistemului cardiovascular, in special bataile regulate ale inimii. Contribuie la transmiterea impulsului nervos si la metabolizarea fierului. S-a constatat ca marirea dozei zilnice de calciu atenueaza durerile menstruale si ca ajuta la prevenirea reactiilor alergice.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
135 ml
Forma de prezentare
Flacon

Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare