- La reducere!
- -5%
Ideal Protein 900 g aroma ciocolata Redis
Ideal Protein 900 g aroma ciocolata Redis
Ideal Protein este solutia ideala pentru persoanele care vor sa castige masa musculara, datorita formulei cu doua surse de proteina: - una cu absorbtie rapida (izolat proteic din soia - 75%, din totalul proteinei) - cealalta cu absorbtie lenta (concentrat proteic din lapte - 25%, din totalul proteinei).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 52 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 52 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,04 lei.
Ideal Protein 900 g aroma ciocolata Redis
Ideal Protein este solutia ideala pentru persoanele care vor sa castige masa musculara, datorita formulei cu doua surse de proteina: - una cu absorbtie rapida (izolat proteic din soia - 75%, din totalul proteinei) - cealalta cu absorbtie lenta (concentrat proteic din lapte - 25%, din totalul proteinei).
Se asigura astfel un flux continuu de aminoacizi in sange timp de 4-6 ore.
Ideal Protein este un concentrat hiperproteic cu absortie in doua trepte de viteza, bogat in glutamina si aminoacizi cu catena ramificata (BCAA).
Daca folositi doar o proteina cu absortie lenta evitati catabolismul, dar nu asigurati suficineti aminoacizi pentru a stimula anabolismul (faza initiala).
Daca folositi doar o proteina cu absortie rapida, asigurati imediat aminoacizii si stimulati anabolismul, dar sursa se stinge rapid si intrati in catabolism.
Cel mai bine este sa consumati o combinatie de proteine.
Studiile au aratat ca se obtin rezultate net superioare folosind doua tipuri de proteine, una cu absortie lenta si una cu absortie rapida.
Administrare:
- pentru cresterea în greutate: trei portii a 40 g, zilnic, cu două ore înainte de cele trei mese principale ale zilei;
- pentru scăderea în greutate: două portii pe zi care înlocuiesc două dintre cele trei mese principale ale zilei. O portie se obtine amestecând 40g de IDEAL PROTEIN cu apă.
Măsura din interiorul ambalajului contine aproximativ 40g.
Valoare energetica/100 g: 384 Kcal (1610 KJ)
Ingrediente:
-izolat proteic din soia nemodificata genetic,
-concentrat proteic din lapte (contine lactoza),
-aspartam (sursa de fenilalanina)
-aroma alimentara ciocolata
IDEAL PROTEIN - INFORMATII NUTRITIONALE:
*Informatii nutritionale pe 100 g 0
Acid L- ASPARTIC 8209 mg
Acid L- GLUTAMIC 14277 mg
Carbohidrati 20,00 g
Grasimi 0,5 g
L- CISTEINA 901 mg
L- FENILALANILA 3855 mg
L- IZOLEUCINA 3731 mg
L- LEUCINA 6210 mg
L- LIZINA 4789 mg
L- METIONINA 1035 mg
L- PROLINA 4185 mg
L- TIROZINA 2880 mg
L- VALINA 3860 mg
L-GLICINA 2950 mg
L-HISTIDINA 1951 mg
L-SERINA 3906 mg
L-TREONINA 2852 mg
L-TRIPTOFAN 1018 mg
Minerale 3,5 g
Proteine 75,0 g
L- ARGININA 5253 mg
L- ALANINA 3139 mg
Tip proteina: Proteina din soia si lapte
Concentratie proteica: Concentrat proteic (+ 50% proteina)
Plantă erbacee aparţinând familiei Leguminosae, soia cultivată este un tetraploid diploidizat al subgenului Soja (Moench), caracterizat printr-un aspect de arbust mic, cu frunze alterne compuse, trifoliate, cu flori papilionacee şi fructe constând din păstăi drepte sau uşor curbate lungi de 5-7 cm, cu seminţe ovoide.
Originară în Asia tropicală, prima sa domesticire se consideră că a fost realizată în nord-estul Chinei undeva în secolul XI î.Hr. sau chiar mai devreme. O scriere din China datând din 163-85 î.Hr. vorbea despre cinci cereale iar mai târziu alta (127-200 d.Hr.) explica şi care sunt acestea, prezentând soia ca pe una din cele cinci plante alimentare importante alături de orez, grâu, orz şi mei. Utilizarea sa este menţionată şi de autori din secolele V, XIV şi XVI. Conform unora dintre autori producţia de soia a fost localizată în China până după războiul chinezo-japonez din 1894-95, atunci când japonezii au început să importe un produs pe bază de ulei de soia pentru a-l utiliza ca fertilizator. Prima menţiune europeană a aparţinut lui Kaempfer care a călătorit în Japonia în 1690, în însemnările din călătoria sa acesta acordând un spaţiu însemnat plantei. Pare să fi fost, de asemenea, menţionată şi de către Ray în 1704. Europenii au cunoscut planta soia şi din descrierea unui botanist german realizată în 1712. Soia a fost dusă în Europa 1908, iar ulterior a atras atenția la nivel mondial. Există posibilitatea ca semințe de soia să fi fost trimise din China de către misionari mai devreme, prin 1740, și plantate în Franța; totuşi, alte scrieri menţionează distribuţia seminţelor de soia în Franţa în 1855, în 1869 Martens a descriind 13 varietăţi.
În 1854, în Japonia, s-au obţinut două varietăţi – una cu boabe albe, alta cu boabe roşii, care apoi au fost prezentate la o expoziţie în Viena. Din Japonia seminţele de soia au fost duse şi în America prin intermediul expediţiei lui Perry, acestea fiind distribuite apoi prin United States Patent Office în 1854.
Seminţele de soia, care sunt bogate atât în proteine cât şi în ulei, sunt procesate sub formă de diverse produse alimentare ca de exemplu caş şi turte de soia fermentate (tofu şi tempeh), sos de soia, paste (miso) şi lapte de soia. Proteina vegetală hidrolizată este un înlocuitor de carne fabricat din soia prelucrată. Făina din boabe de soia este utilizată în numeroase alimente procesate, ca stabilizator și pentru a crește conținutul de proteine. Uleiul de soia este utilizat pe scară largă la gătit (inclusiv în produse cum ar fi margarina, grăsimi pentru frăgezirea aluatului, ulei pentru salate), precum și în produse cosmetice și industriale (vopsele, cerneluri tipografice, săpunuri, dezinfectante și linoleum).
Uleiul de soia este din ce în ce mai utilizat ca biocombustibil. Făina de soia, care rămâne după ce este extras uleiul este folosită pentru a face fibre, textile și adezivi, sau ca hrană pentru animale. Boabele de soia și plantele întregi sunt utilizate pe scară largă pe post de furaje pentru animale, precum și crescute ca şi cultură de acoperire (un fel de îngrăşământ verde).
Lecitina, substanţă conţinută în boabele de soia, este un emulsificator natural şi un lubrifiant utilizat în multe produse alimentare şi aplicaţii industriale. Ca emulsificator poate face apa şi grăsimile compatibile una cu alta. Mai este folosită, de asemenea, în produse farmaceutice.
Proteinele din soia ajută la reechilibrarea deficitului nutritiv cauzat de consumul în cantităţi mari de porumb şi grâu care sunt sărace în aminoacizi esenţiali cum sunt lizina şi triptofanul. Proteinele vegetale sunt mult utilizate astăzi în substituenţii de brânzeturi, în formulele pentru sugari, în produsele pentru slăbit sau pentru sportivi.
Făina și granulele de soia obținute din măcinarea integrala sunt utilizate în industria de panificație pentru a ajuta la fermentarea și înălbirea aluatului. Ele au excelente calități de captare a umidităţii care ajuta la încetinirea învechirii produselor de panificație.
Producţia globală totală de soia în anul 2010 a fost de 216,6 milioane tone metrice recoltată de pe 102,4 milioane de hectare (cantitate ce reprezintă aprox. 2% din pământul arabil total al planetei).
Pe lângă multiplele calităţi alimentare ale plantei, aceasta are şi calităţi medicinale, astfel seminţele fermentate sunt uşor diaforetice şi stomahice. Mai sunt utilizate tradiţional în răceli, febră şi dureri de cap, insomnie, iritabilitate. Florile sunt folosite în tratamentul problemelor de vedere şi al opacităţii corneei. Cenuşa din tulpini este aplicată pe hemoroizii granulari; păstăile necoapte sunt tocate şi aplicate pe ulcerele cauzate de variolă. Seminţele sunt considerate în general utile pentru buna funcţionare a intestinelor, a inimii, rinichilor, ficatului şi stomacului. Seminţele încolţite sunt laxative. Ele prezintă o activitate de tip estrogen în organism și sunt, de asemenea, antispastice. Lăstarii sunt utilizaţi în tratamentul edemelor, în disurie, în stadiile inițiale ale gripei și în artralgie. Un decoct din rădăcină este astringent. Dietele cu soia sunt utile pentru tratarea acidozei. Deoarece uleiul de soia conţine un procent ridicat de acizi grași nesaturați, acesta se recomandă pentru combaterea hipercolesterolemiei. Produse comerciale cu lecitină naturală, care este de multe ori derivată din soia, sunt raportate ca un puternic vasopresor. Lecitina medicinală este indicată ca agent lipotropic. Soia este listată ca materie primă majoră pentru producerea de stigmasterol. Sitosterolul, de asemenea, un produs secundar derivat din soia, a fost utilizat pentru a înlocui diosgenina în unele medicamente antihipertensive.
Redis Co a inceput productia de suplimente nutritive in anul 1997. De atunci si pana in prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent astfel incat in acest moment gama Redis Nutritie ofera peste 50 de suplimente nutritive. Compania se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor care sunt interesati de sanatatea si frumusetea corpului lor.