• La reducere!
  • -5%
ULEI CATINA 900MG 40CPS MOI - Hofigal, REMEDII NATURISTE
ULEI CATINA 900MG 40CPS MOI - Hofigal, REMEDII NATURISTE

ULEI CATINA 900MG 40CPS MOI - Hofigal

ULEI CATINA 900MG 40CPS MOI - Hofigal

Concentrat natural polivitaminic, revigoreaza si tonifica organismul.

ANCA557
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
39,70 lei 41,79 lei -5%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,78 lei.


 

ULEI CATINA 900MG 40CPS MOI - Hofigal

Concentrat natural polivitaminic, revigoreaza si tonifica organismul.

Beneficii:

-Sursa naturala polivitaminica cu rol tonifiant general, vitaminizant, cu activitate antianemica, de stimulare a capacitatii de aparare naturala a organismului si care participa la mecanismul de detoxifiere al acestuia;
-Hraneste celula hepatica, stimuleaza sinteza de proteine in ficat, contribuie la imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului;
-Trofic retinian eficient;
-Ajuta la stimularea si regenerarea maduvei hematogene;
-Sustine sanatatea inimii si este protector coronarian prin reducerea nivelului de lipide si trigliceride din sange, sustine cresterea nivelului seric al colesterolului bun (HDL-colesterol), imbunatateste circulatia sanguina la nivelul capilarelor, fortifica peretii vaselor de sange;
-Protejeaza si stimuleaza regenerarea mucoasei tubului digestiv;
-Are rol important in reglarea metabolismului sarurilor minerale, a microelementelor si a respiratiei celulare;
-In caz de suprasolicitare fizica si intelectuala intensa, stres, pentru inlaturarea starii de oboseala;
-Incetineste procesul de imbatranire prin captarea radicalilor liberi superoxidici;
-Ajuta la refacerea sistemului hematopoietic dupa chimioterapie si iradiere;
-Fiind o combinatie echilibrata de multivitamine si minerale sustine mentinerea sanatatii tesuturilor, influenteaza pozitiv procesele de regenerare tisulara.

Compozitie:

Ulei din fructe de catina, gelatina, glicerina si apa purificata.

Administrare:

Adulti: cate 1 - 2 capsule de 600 mg de 3 ori pe zi sau cate 1 - 2 capsule de 900 mg de 2 ori pe zi.
Copii de 3 – 7 ani: cate 2 – 3 capsule de 300 mg de 2 ori pe zi dupa mesele principale.
Copii peste 7 ani: cate 2 - 4 capsule de 300 mg de 3 ori pe zi dupa mesele principale.
Administrarea se poate face permanent sau in cure prelungite.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Atentionari:

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
In sarcina si perioada de alaptare, precum si la copii pana la varsta de 3 ani este necesara recomandarea specialistului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Catina este unul dintre cele mai puternice vitaminizante si antioxidante naturale.
Puterile ei de a reface organismul si de a stimula imunitatea sunt cunoscute de mii de ani.
In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc.
Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor).
De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor).
Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
40 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare