• La reducere!
  • -7%
Power Shake Proteic de Canepa si Cacao Bio 300g CANAH, REMEDII NATURISTE
Power Shake Proteic de Canepa si Cacao Bio 300g CANAH, REMEDII NATURISTE

Power Shake Proteic de Canepa si Cacao Bio 300g CANAH

Power Shake Proteic de Canepa si Cacao Bio 300g CANAH

Este un amestec complex, format din 8 pudre (pudră de cânepă, banane, cacao, cacao nibs, mesquite, lucuma, vanilie), ce oferă peste 16 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, fibre, vitamine K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, Zn, Cu și Mn).

2516
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
79,57 lei 85,56 lei -7%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 79 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 79 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,58 lei.


 

Power Shake Proteic de Canepa si Cacao Bio 300g CANAH

Este un amestec complex, format din 8 pudre (pudră de cânepă, banane, cacao, cacao nibs, mesquite, lucuma, vanilie), ce oferă peste 16 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, fibre, vitamine K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, Zn, Cu și Mn).

Beneficii:
-Bogat în proteine (21g), ce contribuie la menţinerea și la creșterea masei musculare.
-Bogat în minerale (Mg, Fe, Zn)
-Bogat în vitamine complex B (1,2,3,6,9)
-Magneziul, Fierul și Vitaminele B (2,3,6,9) contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.
-Vitaminele B (1,2,3,6) contribuie la metabolismul energetic normal.
-Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular
-Magneziul și Zinc contribuie la echilibrul electrolitic și la sinteza normală a proteinelor
-Fără gluten, Fără zahăr adăugat
-O porţie de 30g oferă 6,3g proteină, 2,4g fibre,1,6mg Zinc, 117mg Magneziu, 2,3mg Fier şi 12g carbohidraţi.

POWER SHAKE PROTEIC DE CÂNEPĂ este un amestec complex, format din 8 pudre (pudră de cânepă, banane, cacao, cacao nibs, mesquite, lucuma, vanilie), ce oferă peste 16 nutrienți într-o singură porție de 30g, toți prezenți în mod natural: proteină completă, fibre, vitamine K & complex B (1,2,3,6,9) și minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, Zn, Cu și Mn).   Pudra proteică de cânepă este în mod natural bogată în proteină completă (include cei 8 aminoacizi esențiali), fibre, vitamine și minerale, este non- alergică şi nu conţine fitoestrogeni. Bogată în antioxidanți, pudra de cacao crudă abundă și de Fe, Mg și Ca, având un gust intens amărui specific ciocolatei negre. Pudra de lucuma, supranumită și Aurul Incașilor, conține beta-caroteni, vitamine din complexul B, minerale (Fe, P, Ca) și fibre. Mesquite este o pulbere aromatica, originară din Peru, cu o aroma puternică, bogată în Ca, Mg, K, Zn, fibre și proteine. Vanilia de Bourbon nu doar adaugă o aromă placută, ci și vitamine din complexul B (1,3) și minerale (Mg, Fe, Zn). Zahărul de cocos este nutritiv, fiind bogat în vitamine din complexul B (1,2,9) şi minerale (P, K, Mg) și are un indice glicemic scăzut. Combinaţia echilibrată dintre proteine, fibre, vitamine şi minerale face produsul o alegere perfectă pentru dietele vegane, vegetariene şi pentru cei care practică activităţi sportive.

Administrare:
Instant.
Amestecă în blender 2 linguri (30gr) cu 250ml de apă, suc sau băutură vegetală. Se poate prepara și ca băutură caldă. Consumă-l la micul dejun sau după un antrenament.
Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

Informatii Nutritionale:
         100gr 30gr % din CR¹ /100gr % din CR¹ /30gr 
Valoare energetică 1566 Kj 470 Kj 18.6% 5.6% 
   374Kcal 112Kcal 18.7% 6% 
Grăsimi         13g 4g 18.7% 6% 
din care  0   
-acizi grași saturați 10.5g 3.2g 52.5% 15.8% 
-a.g. mononesaturați 2.0g 0.6g   
-a.g. polinesaturați 0.6g 0.2g   
Glucide   39g 12g 14.9% 4.5% 
       din care     
– zaharuri  32g 9.6g 35.4% 10.6% 
Fibre   8.1g 2.4g   
Proteine  21g 6.3g 42.2% 12.7% 
Sare²   0.18g 0g   
Vitamine și minerale     
Tiamină (B1)  0.5mg 0.2mg 47% 14% 
Riboflavină (B2) 9.8mg 2.9mg 701% 210% 
Niacină (B3)  8.3mg 2.5mg 52% 16% 
Vitamina B6  0.5mg 0.1mg 33% 10% 
Folatul (B9)  74mg 22mg 37% 11% 
Vitamina K  21mg 6mg 28% 8.4% 
Calciu 170mg  51mg 21% 6.4% 
Potasiu 1000mg  300mg 50% 15% 
Fosfor 700mg  210mg 100% 30% 
Magneziu  390mg 117mg 104% 31% 
Fier  7.7mg 2.3mg 55% 17% 
Zinc  5.2mg 1.6mg 52% 16% 
Cupru  1.4mg 0.4mg 140% 42% 
Mangan  4.4mg 1.3mg 220% 66%

Rolul componentelor:
Plantă binecunoscută din familia Cannabaceae, erbacee, anuală sau bienală, dioică (florile sunt unisexuate şi sunt dispuse pe indivizi diferiţi), de obicei ramificată, cu frunze lung peţiolate, 3 la 7 penate, cu foliolele lanceolate şi serate; florile femele reduse la perigon, cu o singură bractee şi grupate într-o inflorescenţă spiciformă, cele mascule formează panicule bogate în polen; fructul este o achenă gri-verzuie, lucioasă, lungă de 3,5-5 mm şi lată de 2,5-4 mm.
Botaniştii au polemizat multă vreme pe marginea încadrării botanice a cânepei, unii susţinând existenţa a mai multor specii, alţii doar a mai multor varietăţi. Se consideră totuşi că, de vreme ce plantele, prin hibridizare, produc seminţe fertile, cânepa poate fi clasificată ca o singură specie, dar cu cel puţin o subspecie importantă.
Locul de origine al cânepei este vestul Asiei şi India, unde Bast a raportat că aceasta se cultiva pentru seminţe. Cânepa a fost bine cunoscută de către grecii şi romanii din antichitate, dar se pare că aceştia nu erau familiarizaţi cu proprietăţile sale narcotice. Dioscorides menţiona doar că sucul proaspăt din seminţe domoleşte durerile de urechi, aceeaşi afirmaţie fiind făcută şi de către Galen. Herodot o menţionează, de asemenea, şi afirmă că sciţii o cultivau şi o foloseau pentru a-şi face haine. În India, în schimb, era cunoscută ca şi „stimulatoarea plăcerii”, „provocatoarea dorinţei”, „liantul prieteniei”, „cauza mersului legănat”, „autorul râsului” etc. Pliniu a menţionat planta sub numele de Cannabis. Denumirea plantei, derivă din grecescul cannabis şi latinescul sativa, însemnând folositor.
În nordul Europei planta a ajuns probabil înaintea migraţiei anglo-saxone. Aceasta era cultivată în special pentru extragerea fibrelor din care erau confecţionate articole de îmbrăcăminte şi frânghii. În sănătate, oficial folosite erau seminţele, care sunt menţionate în cărţile medievale ca şi calmante pentru tuse. În plus, seminţele de cânepă au constituit un ingredient popular pentru diferite feluri de mâncare, dar Matthiolus avertiza asupra efectului anafrodisiac manifestat la utilizarea frecventă. În Letonia, cânepa verde era consumată ca remediu pentru arsuri la stomac. În Rusia şi Grecia, uleiul de cânepă era consumat în timpul posturilor severe și prelungite, constituind uneori aproape singurul aliment. Medicinal, seminţele mai erau prescrise în caz de pleurezie, icter, viermi intestinali.
Seminţele, neposedând efecte hipnotice, sunt şi astăzi consumate ca aliment, proaspete sau preparate, fiind destul de gustoase, dar greu de separat de coajă. Acestea conţin în jur de 27,1% proteine, 25,6% grăsimi şi 7,4% carbohidraţi. Uleiul extras din ele este foarte nutritiv, bogat în acizi graşi esenţiali. În fitoterapie sunt folosite ca şi analgezice, antihelmintice, diuretice, emoliente, emenagoge, febrifuge, laxative şi tonice. Sunt utile în tratamentul constipaţiei cauzate de retenţia de lichide. Pot fi, datorită conţinutului de acizi graşi esenţiali, foarte utile în tratamentul multor afecţiuni nervoase.
În zona temperată, uleiul este preluat şi procesat de la plantele femele care au fost lăsate să stea după ce au fost recoltate plantele mascule producătoare de fibre. Fibrele se obţin din tulpini; acestea sunt puternice şi foarte durabile, şi sunt şi astăzi utilizate pentru confecţionarea ţesăturilor grosiere şi a frânghiilor. Uleiul obţinut prin deshidratarea seminţelor este folosit la iluminat, la fabricarea săpunurilor, vopselelor şi lacurilor etc. Atunci când sunt utilizate pentru fabricarea hârtiei, tulpinile sunt recoltate toamna şi topite sau aburite până când fibrele pot fi eliminate. Fibrele sunt fierte timp 2 ore sau mai mult, cu leşie, apoi bătute într-o moară cu bile sau Hollander bătător. Se obţine o hârtie de culoare albă.  

Arborele de cacao este o plantă originară din America de Sud, cu înălţimea de cca. 8 m, cu frunze simple, întregi, cu flori mici, care apar direct pe trunchi şi ramuri, cu fructe baciforme, mari, cărnoase, colorate în roşu, cu pulpa albă, cu numeroase seminţe.

Cacao a fost cunoscută în locurile de origine de mai bine de 2000 de ani, având un important rol în viaţa economică, rituală şi politică a mayaşilor pre-hispanici şi a continuat să fie astfel multă vreme. Istoria sa a fost mult studiată în site-urile arheologice din zonele centro-americane examinând cultura Maya clasică, în special din perioada dintre anii 500 şi 800 D.Hr., şi unde există o abundenţă de artefacte ceramice care cuprind referiri la cacao prin texte şi picturi ce evocă utilizarea acesteia. Analizele chimice ale reziduurilor de pe fundul vaselor din perioada maya clasică au revelat faptul că planta a constituit un ingredient în mai multe feluri de băuturi şi terciuri şi că era servită în variate tipuri de veselă. Diversele băuturi şi alimente care conţineau cacao sunt descrise în textele hieroglifice centr-americane, cea mai comună fiind o băutură spumoasă consumată de către cuplurile proaspăt căsătorite şi care este descrisă în scene care arată viaţa la curţile regale. În timpul regilor azteci, micile seminţe de cacao au fost utilizate ca şi monede, acestea fiind necesare anumitor tranzacţii. Metoda este încă folosită în unele părţi ale Mexicului de astăzi.
Planta a fost denumită Theobroma de către Linnaeus, cuvântul însemnând „alimentul zeilor”, datorită savorii seminţelor sale. Mexicanii au denumit seminţele pisate „Chocolate”.
În cărţile medicinale din secolele XIX-XX apare utilizată sub formă de ciocolată şi de unt de cacao. Ciocolata, transformată într-o pulbere grosieră şi fiartă în lapte sau lapte şi apă, era mult folosită ca substituent ocazional pentru cafea, sau ca băutură la mese. Era considerată un articol de dietă foarte nutritiv pentru invalizi, persoane în perioada de convalescenţă şi cei cărora nu le plăceau substanţele grase precum persoanele cu dispepsie.
Uleiul sau untul de cacao este o substanţă solidă alb-gălbuie cu aromă uşoară de cacao, cu gust blând şi plăcut, foarte nutritiv. A fost folosit ca şi alternativă la uleiul de cod sau ca articol de dietă în timpul ultimelor zile de sarcină; are excelente proprietăţi emoliente şi a fost folosit, de asemenea, la prepararea supozitoarelor, ovulelor, şi în unguentele preparate pentru piele sensibilă sau aspră, buze crăpate, numeroase cosmetice, pomade şi săpunuri de lux.
Teobromina, un alcaloid conţinut în seminţele de cacao, şi descoperit de către Woskresensky în 1841, este asemănătoare cu cafeina în acţiunea sa, dar efectul său este mai puţin puternic. Acţiunea sa este mai pronunţată asupra musculaturii, a rinichilor şi a inimii, având efect diuretic datorită stimulării epiteliului renal, excitant nervos, dilată vasele sangvine fiind folosită în caz de hipertensiune arterială.
Pudra de cacao se foloseşte, de asemenea, în industria farmaceutică pentru condiţionarea unor specialităţi farmaceutice şi corectarea gustului.
Întrebuinţarea medicinală a produselor de cacao este menţionată şi în medicina ştiinţifică din România în secolului trecut, acestea fiind utilizate mai ales ca tonifiante generale ale organismului şi pentru acţiunea diuretică a teobrominei în hidropizii cardiace, scleroză cardiacă şi scleroză renală; apoi pentru mascarea gustului unor pastile.
În ultimii ani s-a descoperit din ce în ce mai mult capacitatea antioxidantă a seminţelor de cacao datorită conţinutului bogat în polifenoli. Studiile clinice au sugerat efecte benefice ale ciocolatei negre asupra tensiunii arteriale, lipidelor şi inflamaţiilor, propunând un mecanism de acţiune ce include îmbunătăţirea biodisponibilităţii oxidului de azot şi a funcţionării mitocondriilor.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
300g
Forma de prezentare
Punga resigilabila

Folosind inginerie de precizie și multă dragoste, procesul de producție dezvăluie bunătatea din semințele de cânepă, fără a risipi ce a creat natura.

In întreaga sa activitate, Canah, se asigură ca, prin utilizarea tehnologiilor inofensive şi a proceselor de producţie, protejează mediul înconjurător şi urmăreşte utilizarea sustenabilă a resurselor.

Satisfacţia clienţilor şi a consumatorilor reflectă progresele făcute de organizaţie în domeniul calităţii produselor şi serviciilor, precum şi eficacitatea sistemelor de management implementate.

Calitatea Canah este rezultatul efortului comun al tuturor angajaţilor, motivaţi şi instruiţi urmărind acest scop.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare