• La reducere!
  • -5%
Bonflor 20cps Fiterman, REMEDII NATURISTE
Bonflor 20cps Fiterman, REMEDII NATURISTE

Bonflor 20cps Fiterman

Bonflor 20cps Fiterman 

Bonflor capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

2385
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
55,95 lei 58,90 lei -5%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 55 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 55 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,10 lei.


 

Bonflor 20cps Fiterman 

Bonflor capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

Benefcicii:
-Aport de bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase.
-Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.
-Bonflor capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.
-Complexul probiotic din Bonflor capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv.
-Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.
-Complexul prebiotic din compozitia Bonflor capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice.
-Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus.
-Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.

Indicatii:
Principalii factori care pot perturba echilibrul florei intestinale benefice sunt: tratamentele cu antibiotice; infectiile intestinale bacteriene sau virale (cel mai frecvent intâlnita fiind infectia cu Rotavirus); schimbarea mediului si a alimentatiei pe perioada calatoriei in alte regiuni (afectiunea intâlnita cel mai frecvent poarta denumirea de diareea calatorului); stresul, dietele neadecvate, consumul de alcool in cantitati mari.
Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecinte negative asupra organismului, cum ar fi:
-dereglarea tranzitului intestinal, ce poate fi insotita de diaree sau constipatie si disconfort abdominal;
-scaderea imunitatii;
-favorizarea dezvoltarii alergiilor, manifestate uzual prin eruptiile cutanate.

Compozitie:
-1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus,
-45 mg fructooligozaharide,
-vitamina C,
-antiaglomerant (stearat de magneziu),
-amidon,
-capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).

Administrare:
Copii intre 2-12 ani: 1 capsula de 1-2 ori pe zi;
Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 1-3 ori pe zi.
Pe parcursul tratamentului cu antibiotice se recomanda administrarea Bonflor capsule la distanta de minim 3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor capsule se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.
In cazul copiilor care nu pot inghiti capsula, aceasta poate fi desfacuta, iar continutul poate fi amestecat cu o cantitate suficienta de lichid sau mâncare.
Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, Bonflor® capsule nu se administreaza cu alcool sau bauturi fierbinti.
Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula.

Atentionari:
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemâna copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Rolul componentelor:

Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.
In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.
In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.
Un microorganism este considerat probiotic, atunci când prin numeroase studii ştiintifice şi clinice, este demonstrat faptul că oferă numeroase beneficii şi un tranzit intestinal sănătos atât organismului uman, cât şi celui animal. Efectele probioticelor, sunt de regulă determinate de tulpină, motiv pentru care este deosebit de important ca de fiecare dată când achiziţionăm un produs care conţine probiotice, să fim foarte atenţi la tipul de tulpină precizat pe ambalaj. Unele specii de bacterii (ex. E. coli) au anumite tulpini ce sunt în acelaşi timp şi benefice şi nocive.
Pe suprafaţa corpului nostru şi în interior, trăieşte o comunitate de microorganisme ce depăşeşte din punct de vedere numeric cantitatea celulelor organismului uman in raport de 10 la 1. Tractul gastrointestinal inferior este populat de marea majoritate a acestor microorganisme ce formează un veritabil ecosistem ce poartă denumirea de “microbiom intestinal uman”.
O pondere foarte mare a microbiomului intestinal uman este reprezentată de bacterii, dar drojdii şi protozoare sunt deasemenea prezente. Cu toate că este alcătuit din celule non-umane, microbiomul intestinal poate fi considerat un organ uman esenţial. Asemenea inimii sau ficatului, microbiomul intestinal are un rol vital în menţinerea sănătăţii organismului. Atunci când există o perturbare la nivelul microbiomului aceasta este resimţită la nivelul întregului organism, susţin broşurile Jarrow.

Stoc
In stoc limitat
Cantitate
20 cps
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare