• La reducere!
  • -6%
Ashwagandha KSM-66 60cps - Zenyth, Stres
Ashwagandha KSM-66 60cps - Zenyth, Stres

Ashwagandha KSM-66 60cps - Zenyth

Ashwagandha KSM-66 60cps - Zenyth

Aliatul omului modern în lupta contra stresului și sindromului burnout. Ashwagandha (Withania somnifera) are proprietăți adaptogene, este un bun tonic nervos, contribuie la susținerea capacităților fizice și mentale în caz de slăbiciune, extenuare, oboseală, probleme de concentrare.

ANCA63
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
78,79 lei 83,82 lei -6%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 78 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 78 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,56 lei.


 

Ashwagandha KSM-66 60cps - Zenyth

Aliatul omului modern în lupta contra stresului și sindromului burnout. Ashwagandha (Withania somnifera) are proprietăți adaptogene, este un bun tonic nervos, contribuie la susținerea capacităților fizice și mentale în caz de slăbiciune, extenuare, oboseală, probleme de concentrare.

Beneficii:

-Creșterea rezistenței la stres;
-Menținerea sănătății pielii;
-Susținerea funcției de reproducere la femei și a funcției sexuale masculine;
-Menținerea sănătății sistemului respirator;
-Are efect general de rejuvenare;
-Ajută la menținerea nivelului de energie și la creșterea masei musculare;
-Contribuie la menținerea echilibrului mental;
-Susține procesele de învățare și memorare;
-Îmbunătățește somnul;
-Susține funcția mentală în cazul persoanelor în vârstă.

Compozitie:

Extract organic standardizat cu 5% withanolide din rădăcini de Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian)* – 300 mg/capsulă.
Făină de orez (agent de încărcare natural).
Capsulă vegetală: hipromeloză.

Administrare:

Adulți: câte 1 capsulă de 2 ori/zi, în timpul mesei sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Atentionari:

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente, celor cu ulcer gastric, copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Persoanele care folosesc medicație sedativă, hipoglicemiantă, hipotensoare sau hormoni tiroidieni vor consulta specialistul înainte de utilizare. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea poate determina disconfort gastric, diaree sau vomă.

Rolul componentelor:
Ginsengul indian sau ashwagandha este un arbust cultivat în India de Vest, Gujarat, Punjab şi în Himalaya, şi folosit de mii de ani în tratamentele Ayurveda - medicina tradiţională indiană. A primit numele de ashwagandha deoarece rădăcinile sale au miros de cal (ashwa = cal, gandha = miros). Localnicii îi mai spun şi „varaha karni”, pentru că frunzele sale seamănă cu urechea unui porc. Planta este folosită ca remediu în cazuri de artrite, probleme ginecologice, slăbiciune, oboseală şi inflamaţii. Cea mai utilizată parte a acestei plante este rădăcina, caracterizată de un gust dulce-amărui.
Majoritatea proprietăţilor medicinale ale ashwagandha sunt atribuite compuşilor chimici cunoscuţi sub numele de vitanolide pe care îi conţine. Planta este folosită ca adaptogen, deoarece sporeşte rezistenţa, este un excelent tonic, dar în acelaşi timp şi sedativ atunci când organismul are nevoie.
În plus, ginsengul indian îmbunătăţeşte memoria, contracarează efectele stresului şi relaxează mintea. De asemenea, acţionează ca un sedativ atunci când corpul dă semne că are nevoie de odihnă.
Ashwagandha poate fi folosită ca adjuvant în cazul bolii Alzheimer, precum şi în cazurile de pierderi de memorie.
Pacienţii aflaţi în convalescenţă vor avea mai multă energie şi pot reveni la rutina normală mai repede atunci când iau această plantă, deoarece întăreşte organismul, stimulând activitatea sistemului imunitar şi crescând nivelul de energie al corpului. Acesta este motivul pentru care este recomandată şi pacienţilor afectaţi de HIV.
Ginsengul indian are şi proprietăţi antiinflamatorii şi a fost folosit cu succes în tratamentul artritei şi reumatismului. Compuşii din această plantă reduc inflamaţia din articulaţii şi ajută încheieturile să se mişte cu mai multă uşurinţă.
Aceste calităţi fac ca planta să fie considerată un adevărat agent de întinerire, care combate îmbătrânirea precoce.
Ashwagandha reduce tensiunea arterială, acţionează ca diuretic, ajutând la eliminarea toxinelor din corp şi este recomandată şi femeilor însărcinate, deoarece previne avorturile spontane, stabilizând sarcina. Uleiurile care au la bază această plantă sunt folosite la masaj pentru ameliorarea simptomelor în cazuri de paralizii, epilepsie sau insomnie.
Planta este indicată şi copiilor care sunt anemici şi lipsiţi de vlagă, deoarece le redă apetitul, duce la creşterea în greutate a micuţilor şi îi face mai energici.
Folosirea regulată de ashwagandha scade nivelul colesterolului rău din sânge.
Ginsengul indian are numeroase proprietăţi, însă cele care l-au făcut să fie deosebit de popular ţin de efectul pe care-l are asupra sistemului reproducător. Studiile au arătat o creştere a numărului de spermatozoizi şi a mobilităţii spermei la bărbaţii care au luat regulat, timp de trei săptămâni, ginseng indian. Este eficient în tratamentul disfuncţiei erectile, scăderii libidoului şi ejaculării precoce.
De asemenea, această plantă este considerată una „fierbinte”, deoarece în India este văzută ca fiind cel mai puternic afrodiziac pentru femei. Pe lângă creşterea libidoului, acţionează şi ca tonic uterin.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
60 cps
Forma de prezentare
Flacon

Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare