DVR Stem Hepatic 60 +60 capsule DVR Pharm
DVR Stem Hepatic 60 +30 capsule DVR Pharm
Este un produs unic printre cele care au ca scop protecția, regenerarea și refacerea funcțională a ficatului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 84 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 84 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,68 lei.
DVR Stem Hepatic 60 +30 capsule DVR Pharm
Este un produs unic printre cele care au ca scop protecția, regenerarea și refacerea funcțională a ficatului. Secretul său? Combină cele mai puternice substanțe active cu efect regenerativ și drenor hepatic cu o clasă de principii cu totul aparte, care protejează și regenerează sistemul nervos. Legătura dintre sănătatea ficatului și echilibrul nervos și emoțional este mult mai puternică decât ar părea la o primă vedere, stresul și tensiunea psihică fiind la fel de periculoase pentru ficat ca și substanțele toxice sau virușii. DVR-Stem Hepatic are o acțiune uimitor de complexă, protejând ficatul de practic toți factorii nocivi, interni și externi, stimulând în același timp refacerea celulelor sale, a structurii normale a acestuia.
Beneficii:
- contine nu mai putin de 4 extracte cu substanțe amare, care regenerează, detoxifică și refac structura normală a ficatului: două extracte de armurariu (unul standardizat în 80% silimarină și unul care cuprinde o paletă mult mai largă de principii active ale acestei plante), extract de frunze de măslin standardizat în oleuropeină, extract de anghinare
- are în componență un stimulator de celule stem adulte, în condițiile în care aceste celule sunt recunoscute drept echipa de reconstrucție a organismului. Aceste celule stem adulte, numite și nediferențiate, au două calități unice: 1. migrează acolo unde sunt țesuturi distruse sau afectate 2. se diferentiază în orice tip de celula, o celula stem putând deveni celula hepatică, nervoasă etc.
- produsul are un efect de stimulare imunitară neobișnuit de puternic, pentru această categorie de remedii. Cu ce scop? De a crește protecția la hepatitele virale și la cancerul hepatic cu ajutorul celulelor sistemului imunitar, ce sunt gardienii organismului, care atacă virușii hepatice și celulele canceroase, stopând evoluția infecției, respectiv procesul de malignizare. În cazul în care pacientul deja se confruntă cu cancerul hepatic, tot celulele imunitare, bine activate și în număr suficient, sunt cele care împiedică proliferarea și metastazarea.
- combinația dintre un regenerativ nervos și antidepresiv foarte puternic (lăptișorul de matcă) și un adaptogen (Astragalus) este ideală pentru menținerea echilibrului emoțional al persoanelor la care afectarea ficatului apare sau se agravează pe fondul stresului, suprasolicitării, tensiunilor emoționale etc.
Compoziție:
-Lăptișor de matcă liofilizat: 80mg;
-Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic uscat 40-50:1 (maltodextrină) cu 80% silimarină: 50mg;
-Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulvis 50 mg.
-Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract uscat 4:1: 50mg;
-Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 50 mg. ;
-Măslin (Olea europaea), frunze, extract cu min. 18% oleuropeina: 50 mg.;
-Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 25mg;
-Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulvis: 25 mg.
Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Acțiuni:
-susține funcționarea normală a ficatului
-susține secreția și evacuarea normală a vezicii biliare
-contribuie la menținerea valorilor normale ale transaminazelor, colesterolului și trigliceridelor
-contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
-contribuie la menținerea structurii normale a ficatului
-susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihic.
Adjuvant în:
-toate formele de hepatită virală, dar și în hepatita toxică sau alcoolică
-funcționarea normală, refacerea și menținerea structurii normale a ficatului
-steatoză hepatică, diskinezia biliară
-menținerea valorilor normale ale transaminazelor, colesterolului și trigliceridelor
Precauții și contraindicații:
Nu se administrează persoanelor cu gastrită hiperacidă aflate în stare acută și persoanelor alergice la produsele apicole.
Rolul componentelor:
Plantă medicinală consacrată, armurariu a fost folosit ca remediu natural, tradiţional, de foarte multă vreme, cu referinţe bibliografice datând din secolul I. Naturalistul roman Pliniu cel Bătrân a notat că sucul plantei „transportă bila”. Medicul militar roman Dioscorides a folosit seminţele ca remediu pentru copii şi pentru cei muşcaţi de şerpi.
Alţi naturalişti, de-a lungul secolelor următoare, au recomandat utilizarea sa în tratamentul afecţiunilor ficatului şi splinei, pentru stimularea diurezei, eliminarea calculilor şi pentru tratamentul hidropiziei.
Din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului. Rademacher, medic german de la începutul secolului XIX, a dat pacienţilor săi tinctură din seminţe de armurariu, care s-a dovedit a fi un succes, aceasta găsindu-se şi astăzi în unele farmacopee sub denumirea de „Tinctura Cardui Mariae Rademacher”.
Mai recent, studiile asupra fructului de armurariu au relevat efectul său de protecţie asupra ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că acesta pare să protejeze ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat, precum tetraclorura de carbon.
S-au realizat cercetări şi asupra compoziţiei chimice, şi s-a descoperit că fructele de armurariu conţin silymarina (un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor), complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxicebine atât de cunoscute (protecţie faţă de cei mai puternici toxici hepatici precum amanitina şi faloidina). Niciun alt component chimic al plantei nu a fost atât de studiat în perioada recentă la fel ca silymarina, iar mai multe studii au arătat eficacitatea sa în tratarea a numeroase afecţiuni hepatice. Ciroza, intoxicaţia cu ciuperci, toate tipurile de hepatite, calculii biliari, expunerea profesională la substanţe toxice şi boli ale pielii, toate au arătat rezultate pozitive în studiile cu fructe de armurariu.
Se poate astfel înţelege de ce, în prezent, fructele de armurariu sunt frecvent regăsite în produsele naturiste recomandate pentru afecţiunile hepatice.