• La reducere!
  • -5%
CHLORELLA PULBERE ECOLOGICA (BIO) 125GR - Niavis, REMEDII NATURISTE
CHLORELLA PULBERE ECOLOGICA (BIO) 125GR - Niavis, REMEDII NATURISTE

CHLORELLA PULBERE ECOLOGICA (BIO) 125GR - Niavis

CHLORELLA PULBERE ECOLOGICA (BIO) 125GR - Niavis

Chlorella face parte din trio-ul de succes al algelor verzi, fiind o alge unicelulara ce creste in apele dulci. Chlorella are un continut bogat de proteine 60% si vitamine incluzand portii de vitamina B12, B2 si vitamina E. Contine toti aminoacizii esentiali, fiind de asemenea o sursa excelenta de minerale cu cantitati mari de fier si zinc.

ANCA658
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
48,79 lei 51,36 lei -5%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 48 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 48 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,96 lei.


 

CHLORELLA PULBERE ECOLOGICA (BIO) 125GR - Niavis

Chlorella face parte din trio-ul de succes al algelor verzi, fiind o alge unicelulara ce creste in apele dulci. Chlorella are un continut bogat de proteine 60% si vitamine incluzand portii de vitamina B12, B2 si vitamina E. Contine toti aminoacizii esentiali, fiind de asemenea o sursa excelenta de minerale cu cantitati mari de fier si zinc.

Compozitie:

Energie............373kcal / 1568kj
Grasimi............9.4g
din care grasimi saturate...1.6g
Carbohidrati.....11.5g
din care zahar..................2.8g
Proteine...........68g
Fibre ...............15g
Sare.................0.17g

Administrare:

Se recomanda utilizarea de 10-15g pe zi. Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, smoothiuri sau sucuri de fructe.

Rolul componentelor:
Chlorella (sau clorela) este o alga monocelulara de apa dulce care – la fel ca spirulina – este una dintre cele mai vechi specii de pe planeta si aduce numeroase beneficii organismului uman. Clorela se poate reproduce de pana la 8 ori pe zi, fiind o sursa de nutrienti sustenabila (poate contine pana la 60% proteine), care intareste, reintinereste si protejeaza impotriva stresului vietii de zi cu zi, toxicitatii mediului inconjurator modern, alimentatiei sarace in vitamine si minerale.
Descoperita in anul 1890, gratie microscopului, de catre microbiologul si botanistul olandez Martinus Willem Beijerinck, chlorella este un superaliment care a fost studiat de catre americani (la sfarsitul anilor ’40, ca potentiala solutie la criza alimentara mondiala) si inclusa de catre cei de la NASA in alimentatia cosmonautilor.
Chlorella este o alga monocelulara de apa dulce, de culoare verde. Odata procesata (proces prin care peretele celular este spart, pentru ca organismul uman sa poata accesa nutrientii din alga, prin digestie), chlorella este transformata in suplimente nutritionale si medicamente (pulbere, tablete sau extract lichid), care contin „Factor Chlorella de Crestere” (CGF) – un extract bogat in aminoacizi, peptide, proteine, vitamine, zaharuri, carbohidrati si acizi nucleici, care ajuta sistemul imunitar. In plus, aceasta alga verde are cea mai mare concentratie de clorofila din lume (de 5 de ori mai mare decat clorofila lichida!) – fitonutrient care joaca un rol important in sanatatea umana (reduce inflamatia, accelereaza vindecarea, reduce stresul oxidativ si ajuta la formarea hemoglobinei).
Exista peste 30 de specii diferite de clorela, cele mai comune fiind Chlorella vulgaris si Chlorella pyrenoidosa. Clorela este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din Japonia, principala tara de productie de pe glob, din 1960 incoace.
Clorela are un gust specific, asemanator uleiului de peste sau unui suc de verdeturi/ierburi. Calitatea superioara a suplimentelor de chlorela este evidenta din gustul acestora – cu cat a fost cultivata in conditii mai bune si in apa mai pura, cu atat are un gust si un miros mai bune (deoarece aceasta alga unicelulara absoarbe toate toxinele din mediul ei inconjurator). Daca, totusi, nu iti place gustul pe care il are chlorella pulbere (care poate fi mascat cu usurinta in smoothie-uri, pasta de avocado, budinci, inghetata de fistic sau bilute energizante), alege chlorella tablete!

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
125 g
Forma de prezentare
Punga Resigilabila
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare