Prezervative Durex Extended Pleasure 3 buc, Cuplu si Sex
Prezervative Durex Extended Pleasure 3 buc, Cuplu si Sex

Prezervative Durex Extended Pleasure 3 buc

Prezervative Durex Extended Pleasure 3 buc
Condimenteaza-ti viata sexuala si savureaza o intimitate de durata cu prezervativele Durex Extended Pleasure, concepute cu un lubrifiant special care intarzie ejacularea. Prelungeste pasiunea, savureaza o partida de sex mai indelungata.
3664
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
12,97 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,24 lei.


 
Prezervative Durex Extended Pleasure 3 buc
Condimenteaza-ti viata sexuala si savureaza o intimitate de durata cu prezervativele Durex Extended Pleasure, concepute cu un lubrifiant special care intarzie ejacularea. Prelungeste pasiunea, savureaza o partida de sex mai indelungata.
ra.
Beneficii:
-Produse cu un lubrifiant special PerformaTM care ajuta la intarzierea ejacularii.
-Placere extinsa
-Prezervative proiectate special pentru partide de sex mai lungi.  -Forma Easy-On cu rezervor pentru confort si potrivire sporite;
-Produse din material transparent si lubrifiate, pentru o experienta sexuala mai fina;
-Latime nominala: 56 mm;
-Testate electronic 100% pentru defecte si imperfectiuni;
-Durata mare;
-Lubrifiate cu lubrifiant Performa™;
-Miros mai bine.
-Durex nu corespunde doar cerintelor de nivel global privind prezervativele, ci le si depaseste, astfel oferindu-ti incredere pentru a te bucura de sex asa cum doresti.
-Durex este marca de prezervative numarul unu in lume. Oamenii din intreaga lume au incredere in produsele Durex in fiecare zi, datorita experientei noastre de peste 80 de ani in ceea ce priveste fabricarea de prezervative de calitate, sigure si confortabile.
Utilizare:
-Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri).
-Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior.
-Continuand sa strangi capatul inchis, aseaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea.
-Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta.
Rolul componentelor:
Latex se referă, în general, la o dispersie stabilă (emulsie) dintr-un polimer microparticular într-un mediu apos. Acesta poate fi natural sau sintetic. Latexul natural este seva lăptoasă a mai multor plante care se coagulează când se expune la aer. Este o emulsie complexă în care se găsesc proteine, alcaloizi, amidon, zaharuri, uleiuri, rășini și gume. La majoritatea plantelor, latex-ul este alb, dar câteva au culoare galbenă, portocalie sau roșu-aprins. Cuvântul se folosește și când ne referim la latexul natural, cauciucul; particular pentru cauciucul non vulcanizabil din care se obțin produse ca mănuși din latex, prezervative din latex și haine din latex.
Latexul natural se obține din copaci ca Para rubber tree și Castilla elastica, Aloe Vera, dar se mai extrage din Cichorieae, o secțiune a familiei Asteraceae. Păpădia, salata verde și barba-caprei fac parte din familia Asteraceae.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
3 buc
Forma de prezentare
Cutie

Toate prezervativele  se folosesc materii prime de cea mai bună calitate.
Ulterior, fiecare prezervativ este testat electronic, iar eşantioanele din fiecare lot sunt umflate cu aer pentru a le testa rezistenţa.
Standardele internaţionale cer ca un prezervativ să poată conţine 18 litri de aer în acest „test de rezistenţă la aer”. Un prezervativ Durex se poate umfla şi ţine, în mod normal, 40 de litri de aer, fără să se spargă. (Este doar un exemplu în care nu doar îndeplinesc standardele mondiale de siguranţă şi calitate - ci le şi depăşesc.)

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.