• La reducere!
  • -8%
Aloe Ferox + Senna 60 cps AdNatura, Slabire
Aloe Ferox + Senna 60 cps AdNatura, Slabire

Aloe Ferox + Senna 60 cps AdNatura

Aloe Ferox + Senna 60 cps AdNatura

Susține sănătatea gastro-intestinală și digestia.

4125
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
35,13 lei 38,18 lei -8%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,70 lei.


 

Aloe Ferox + Senna 60 cps AdNatura

Susține sănătatea gastro-intestinală și digestia.

Beneficii:
Aloe ferox:
-susține sănătatea gastro-intestinală și digestia;
-ajută la funcționarea intestinelor;
-contribuie la funcționarea peristaltismului intestinal;
-contribuie la confortul din timpul menopauzei.
Senna menține:
-confortul digestiv normal;
-funcția intestinală regulată;
-funcțiile fiziologice de purificare.

Compozitie:
-Aloe ferox pulbere din suc cristalizat, cu 25% Senna (Cassia angustifolia) pulbere -430 mg;
capsulă vegetală (proveniență U.E.).

100% natural.

Nu contine:
-agenti antiaglomeranti,
-indulcitori artificiali.

Administrare:
3 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

Atentionari:
Utilizarea prelungită poate crea dependență, pierderi de minerale (potasiu), cu tulburări de ritm cardiac.
Aloe ferox și Senna pot duce la deshidratare, deci asigurați-vă că vă
hidratați suficient.
Dozele pentru persoanele în vârstă vor fi mărite progresiv.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
A se păstra bine închis, ferit de lumină, de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului - Notificare nr. 13693 / 27.11.2019.

Rolul componentelor:
Sunt cunoscute mai mult de 200 soiuri de aloe în lume, dintre care cea mai folosită plantă medicinală este Aloe ferox. Această plantă are substanţe amare (care cresc imunitatea organismului), de aceea este numită şi Aloe amara. Acţiunea sa detoxifiantă este atât de puternică încât a fost considerată cea mai bună plantă de leac dintre toate soiurile de aloe. În plus, Aloe ferox are şi proprietăţi de prevenire şi vindecare a multor boli, efecte benefice sănătăţii, despre care vom scrie în acest articol.
La fel ca alte soiuri de aloe, are frunzele, verzi-albăstrui, cu spini pe margini, lanceolate, distribuite sub forma unei rozete, iar în mijloc, chiar din inima plantei, cresc florile roşii, galbene sau portocalii, sub forma unei inflorescenţe dense.
Această plantă are aplicaţii teraputice şi medicale, este folosită în tratamentul gutei, tromboflebitei, constipaţiei, diabetului, reumatismului, candidozei. Poate fi un bun remediu în ameliorarea durerilor reumatismale deoarece conţine substanţe antiinflamatoare, care reduc stările rele şi dureroase ce apar în astfel de crize, pot restabili mobilitatea articulaţiilor. Fitosterolii din Aloe ferox sunt eficienţi în tratamentul diabetului, ajută la scăderea glicemiei, pot fi folosiţi în cazuri de diabet zaharat de tip 2. Planta are proprietăţi benefice pentru organism, ajută în detoxifierea acestuia, în tratamentul tromboflebitei.
Substanţele amare din Aloe ferox şi alte elemente active normalizează tensiunea arterială, previn tumorile şi consolidează sistemul imunitar al organismului. Planta are acţiune de combatere a candidozei, de creştere a rezistenţei organismului în lupta contra infecţiilor. Substanţele amare au rolul şi de a stimula pofta de mâncare, însă acest efect este stopat de substanţele răşinoase din compoziţia plantei. În plus cercetărorii au ajuns la concluzia că planta are efect diuretic, laxativ şi de ardere a caloriilor din organism, fapt pentru care este considerată eficientă pentru scăderea în greutate, pentru tratamentul supraponderabilităţii şi obezităţii. Prin administrarea preparatelor farmaceutice cu Aloe ferox se inhibă pofta de mâncare, se ard caloriile, se stimulează metabolismul, procesele digestive, se elimină toxinele din organism şi se curăţă organismul de materii reziduale.
Planta are efect de prevenire şi ameliorare a simptomelor diferitelor forme de cancer, precum sunt: cancerul de piele, cancerul pulmonar, leucemia, cancerul de colon. Manoza din Aloe ferox poate ajuta în tratamentul leucemiei. Despre zaharurile din plantă se spune că ar fi importante pentru proliferarea bifidobacteriilor din intestinul gros şi astfel Aloe ferox ar preveni cancerul de colon. De asemenea, prin vindecarea constipaţiei şi prevenirea acestei afecţiuni, Aloe ferox menţine sănătatea colonului. Prin efectul antioxidant, detoxifiant, de creştere a producţiei de colagen, planta îmbunătăţeşte aspectul tegumentului şi previne cancerul de piele.
Aloe ferox nu trebuie folosită de către femeile însărcinate sau care alăptează, de persoanele care suferă de colită ulcerativă, ulcer gastric, obstrucţie intestinală, apendicită, gastrită acută şi alte boli gastrointestinale.

Senna sau siminichia este o planta erbacee, apartinand familiei Fabaceae, ce cuprinde aproximativ 250 de specii. Originara din regiunile tropicale, unele specii sunt prezente in toate regiunile temperate.

In scop terapeutic se recolteaza fructele si frunzele.
In ceea ce priveste compozitia chimica, senna contine compusi antrachinonici (senozide A si B), flavonoide, zaharide, derivati naftalenici, fitosteroli, uleiuri esentiale, ceruri, taninuri, saruri minerale, rezine, mucilagii, care ii confera proprietatile detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative si purgative.
Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal). De obicei, intra in compozitia ceaiurilor laxative (singura sau in combinatie cu alte plante). Alte indicatii sunt in curele de slabire, pentru detoxifierea organismului, stimularea vezicii biliare, in caz de parazitoze intestinale.

De asemenea, este utilizata pentru pregatirea intestinului gros in cazul interventiilor chirurgicale si investigatiilor (colonoscopie, irigoscopie). Se poate administra sub forma de ceai (macerat la rece sau infuzie, 1-2 cani/zi), tinctura (30 picaturi/seara la culcare, dizolvate in apa), capsule si comprimate (1-2 comprimate/zi, impreuna cu lichide, indicate seara la culcare).

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare