Herbolax 20 tablete Himalaya, REMEDII NATURISTE
Herbolax 20 tablete Himalaya, REMEDII NATURISTE

Herbolax 20 tablete Himalaya

Herbolax 20 tablete Himalaya

Herbolax este un supliment alimentar natural cu rol benefic in prevenirea si combaterea constipatiei ocazionale sau cronice, ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor si in pregatirea colonului pentru radiografii si ecografii.

1877
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
21,46 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,42 lei.


 

Herbolax 20 tablete Himalaya

Herbolax este un supliment alimentar natural cu rol benefic in prevenirea si combaterea constipatiei ocazionale sau cronice, ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor si in pregatirea colonului pentru radiografii si ecografii.

Beneficii:
-previne si combate constipatia ocazionala sau cronica, ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor si in pregatirea colonului pentru radiografii si ecografii.
-Pentru ca are un mecanism complex de actiune, prin intermediul ingredientelor active din plante, Herbolax este un laxativ eficient, care nu cauzeaza crampe si nu provoaca dependenta.
-Are actiune osmotica – fluidifica continutul colonului fara a crea tulburari hidroelectrolitice, actiune colagoga – stimuleaza eliminarea secretiei biliare, cu rol laxativ, stimuleaza receptorii din mucoasa fara, insa, sa determine crampe sau iritatia colonului si are actiune prebiotica.
-Herbolax diminueaza efortul de defecatie in caz de hemoroizi, hernie abdominala si dupa interventii chirurgicale.

Compozitie:
-Ipomea turpethum (Trivruth)
-Terminalia Chebula (Haritaki)
-Cicoare (Cichorium intybus)
-Ghimbir (Zingiber officinale) 

Administrare:
Adulti: 2-3 tbl. seara, cu o ora inainte de culcare.  
Copii peste 6 ani: 1 tbl. seara, cu o ora inainte de culcare.

Rolul componentelor:

Ipomea turpethum (Trivruth) - normalizeaza peristaltismul, inmoaie scaunul si este benefica in tratamentul constipatiei de diferite cauze. 

Terminalia Chebula (Haritaki) – este recunoscuta in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale laxative, care nu afecteaza fiziologia intestinelor; stimuleaza motilitatea intestinala si ajuta la inmuierea bolului fecal.

Cicoare (Cichorium intybus) - stimuleaza secretia biliara, are rol prebiotic (contine inulina) si este benefica in tratamentul constipatiei cronice.                       

Ghimbir (Zingiber officinale) - regleaza digestia si motilitatea intestinala, are efect antispastic si antiflatulent.

Atentionari:
Efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente nu exista, daca se administreaza conform recomandarilor.
Nu creeaza dependenta si nu irita colonul.
Nu contine arome sau coloranti artificiali.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
20 tablete
Forma de prezentare
Blister
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare