- La reducere!
- -18%
Colagen si Acid Hialuronic Forte 30 cpr Casa Herba
Colagen & Acid Hialuronic Forte 30 cpr Casa herba
Colagen & Acid Hialuronic Forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie și la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arăta mai tânără și mai sănătoasă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,70 lei.
Colagen si Acid Hialuronic Forte 30 cpr Casa Herba
Colagen & Acid Hialuronic Forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie și la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arăta mai tânără și mai sănătoasă.
Compozitie:
-extract de collagen Biocell (cu 21,09% sulfat de condroitina si 10,82% acid hialuronic) – 500mg,
-acid ascorbic (Vitamina C) – 200mg,
-acid hialuronic 90% – 50mg.
Avantaje:
Colagen & Acid Hialuronic Forte conține collagen Biocell, obținut printr-o tehnologie brevetată.
Rolul colagenului în organism este să susțina tendoanele, pielea și cartilajul, iar o cantitate optimă le menține elasticitatea, fermitatea și suplețea.
Colagenul menține umiditatea în țesuturi și ajută pielea să rămână elastică.
Odată cu înaintarea în vârstă, producția scade, pentru ca după 40 de ani să se oprească total. În consecința, pielea începe să arate semne de îmbătrânire. Pentru a compensa deficitul colagenului din piele și să amânăm astfel apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, putem furniza organismului necesarul prin aport extern. Extractul conținut de Colagen & Acid Hialuronic Forte este ușor asimilat de țesuturile pielii. Astfel, colagenul furnizat acoperă deficitul de colagen produs în mod natural, care odată cu înaintarea în vârsta nu mai este produs de organism. Colagenul hidratează pielea, menținând umiditatea în straturile interioare ale pielii și evitând astfel uscarea ei. Pielea devine netedă, catifelată și luminoasă.
Utilizarea pe termen lung a Colagenului & Acid Hialuronic Forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie și la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arăta mai tânără și mai sănătoasă.
Acidul hialuronic ajută la refacerea și regenerarea celulară prevenind astfel degradarea țesuturilor pielii. La fel ca și colagenul, odată cu înaintarea în vârsta el nu mai este produs în mod natural de organism fiind necesară compensarea deficitului prin aport extern.
Acidul hialuronic lubrefiază pielea, ajută pielea să rețina umiditatea, elimină ridurile fine și grosiere. Reduce inflamația, stimulează creșterea țesuturilor conectante și a cartilajelor de la încheieturi, lubrefiază încheieturile. Efectele se fac simțite rapid după începerea suplimentării cu acid hialuronic. Acidul hialuronic este esențial pentru lubrefierea încheieturilor și contra fenomenului de îmbătrânire/ridare.
Beneficii ale suplimentării cu acid hialuronic :
-efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificând astfel ridurile;
-efect anti-artritic: lubrifică articulațiile în special la genunchi și șolduri;
efect rejuvenant, anti-îmbătrânire.
Acidul hialuronic (Acid Hialuronic) este un glicozaminoglican (GAG), ceea ce reprezintă o substanță care se anexează colagenului și elastinei pentru a forma cartilajul. Acidul hialuronic nu numai că ajută menținerea cartilajului care acoperă articulatiile, puternic și flexibil, ci ajută și la creșterea furnizării de fluid sinovial pentru lubrifierea îmbinărilor. Cercetările au arătat că acidul hialuronic este un tratament eficient atât pentru reumatism cât și pentru osteoartrită. Într-un studiu, peste 80% dintre participanți au simțit o îmbunătățire semnificativă a simptomelor durereoase de artrită imediat după tratamentul cu acid hialuronic cu sulfat de condroitin.
Recomandari:
Colagenul este o proteină complexă cu rol de reținere a apei în tegumente și țesuturi, funcție indispensabilă pentru structura și sănătatea pielii. Radiațiile solare, poluarea aerului sau procesele de îmbătrânire afectează, indiferent de sex, procesul de biosinteză a colagenului, producând semne vizibile la nivelul pielii și al structurilor cartilaginoase ale oaselor. Substanțele bioactive ale Colagenului & Acid Hialuronic Forte contribuie la menținerea prospețimii și a elasticității pielii, precum și la funcționarea normală a sistemului osteo-articular.
Colagen & acid hialuronic conține colagenul BioCell tip II brevetat (brevete SUA 6025327; 6323319; 6780841). Colagenul Biocell tip II este extras din stern de pui și oferă biodisponibilitate și absorbție foarte ușoara. Cercetările au demonstrat că acesta are o rată de absorbție de circa 70 pâna la 90 %, față de 8% rata de absorbție a cartilajului de pui ingerat. Eficiența colagenului de tipul II din stern de pui este realizată prin ”toleranță orală”. Toate componentele colagenului de tip II sunt agenți condroprotectori deoarece aceștia intensifică producerea de fluid hialuronan.
Administrare:
-o tabletă pe zi, în timpul mesei fără masticație.
Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 tablete (30 tablete).
Atentionari:
Contraindicat persoanelor alergice la hialuronați și persoanelor bolnave de cancer limfatic. A se administra cu prudența copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de artrită reumatoidă. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.
Mod de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.
Rolul componentelor:
Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Sus
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.
Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;
Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;
Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.
Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.
Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.
Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.
Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.