Cod Liver Oil 80 cps Lysi
Ulei din ficat de cod 80cps Lysi
Descoperiti secretul vitalitatii si longevitatii cu uleiul de peste islandez Lysi pentru creier, inima si oase sanatoase
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 62 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 62 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,24 lei.
Ulei din ficat de cod 80cps Lysi
Ulei de peste pur natural traditional
Ulei din ficat de cod natural Lysi este un produs obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, din apele Atlanticului de Nord, pelucrat cu tehnologii de ultima ora,si are o actiune benefica pentru copii, adulti si varstnici.
Este o sursa ideala de vitamine D si A, care sunt foarte necesare pentru a asigura dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, precum si pentru sanatatea ochilor, cumuland efectele benefice ale acestor vitamine cu ale acizilor grasi Omega-3. Vitamina D, supranumita si vitamina 'antirahitica' aduce un plus de imunitate.
Administrarea de ulei de peste la copii, din primul an de viata ajuta la dezvoltarea creierului, a retinei si, cel mai important, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive (se spune ca Uleiul de peste face copilul destept), usureaza eruptia dintilor si formarea sanatoasa a oaselor, imbunatateste vederea, favorizand o dezvoltare armonioasa, viguroasa a intregului organism.
S-a demonstrat pe un lot de adulti ca o cantitate suficienta de vitamina D asigura un metabolism normal al calciului, chiar si atunci cand aportul de calciu este mai mic de 800mg/zi; insa, consumand mai mult de 1200mg/zi, fara aport de vitamina D nu se obtine nivelul normal de calciu necesar pentru sanatatea oaselor. De aceea, Uleiul din ficat de cod, datorita continutului de vitamina D are efecte benefice in evitarea osteoporozei.
Ulei din ficat de cod natural Lysi - sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega-3,DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), care s-a dovedit ca joaca un rol important in:
-evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare;
-normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului;
-mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor,
-starea de bine a creierului, combaterea depresiei, ADHD etc.
-buna functionare a organismului si cresterea imunitatii si a vitalitatii.
Acizii grasi Omega-3 sunt foarte importanti pentru oamenii de toate varstele, dar in mod special pentru copii si seniori.
Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in membranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile. Omega-3 DHA si EPA nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.
Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficienta sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi.
Ulei din ficat de cod Lysi - are un gust excelent si este binefacator pentru starea de sanatate, in general fiind considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii.
Islandezii au la indemana produse Lysi in mod traditional si, in cazul in care apar semne de boala, primul sfat este: 'Take some Lysi!' - Ia ulei de peste Lysi.
O terapie traditionala, naturala, indelung verificata.
Compozitie:
Ulei din ficat de cod, Vitamina A, Vitamina D
Informatii nutritionale pentru 1 capsula
Energie 18,5 kj/ 4,4 kcal
Proteine (in invelisul capsulei) 0,12 g
Glucide (in invelisul capsulei) 0,05g
Grasimi: 0,5 g Ulei de peste
Acizi grasi saturati 0,8 g
Acizi grasi mononesaturati 0,25 g
Acizi grasi polinesaturati 0,17 g din care:
Acizi grasi Omega:
EPA 38 mg
DHA 50 mg
Vitamina A 197 µg
Vitamina D3 2,7 µg
De retinut: Omega-3 are efect de fluidizare a sângelui, ceea ce e important pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui.
Mod de administrare
Doza recomandata: 2 capsule/zi pentru adulti si copii de peste 6 ani;
Doza se poate imparti in portii, se poate administra inainte sau dupa masa.
Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, fara lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere, pastrati sticla curata, in cutie, in frigider. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Persoanele alergice la peste vor evita consumul de ulei de peste. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului
Produs si ambalat de: LYSI HF. ISLANDA, Reykjavik
Notificat IBA nr. AA1186/2007
Rolul componentelor:
Istoria uleiului de ficat de cod incepe cu mii de ani in urma, fiind considerat un adevarat dar al naturii de catre locuitorii zonelor arctice si sub-arctice.
Omega-3 natural din peste este o sursa bogata de DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapetaenoic) – cei mai importanti acizi grasi din familia Omega-3. Acestia creeaza legaturi intre celulele din intregul corp si pentru componente cheie ale creierului si inimii. In plus, pe langa DHA si EPA, uleiul de ficat de cod contine si vitaminele D si A, esentiale in mentinerea sanatatii organismului uman.
Eficacitatea acizilor grasi Omega-3 este reflectata de peste 15.000 de articole stiintifice, demonstrandu-se rolul DHA si EPA in functii vitale cum ar fi: functia cerebrala, circulatie, sistem nervos central, vedere etc.
Administrarea de ulei de ficat de cod in timpul sarcinii si alaptarii favorizeaza dezvoltarea mentala ulterioara a copilului.
Acizii grasi polinesaturati (PUFA) sunt nutrienti fundamentali pentru cresterea si dezvoltarea sistemului nervos central, definitorie pentru perioada prenatala si primii ani de viata. Acidul docosahexaenoic (DHA) se concentreaza in ariile cerebrale cele mai active din punct de vedere metabolic, precum cortexul prefrontal si parietal (unde reprezinta ≈ 40% din totalul acizilor grasi), implicate in realizarea proceselor asociative, a memoriei pe termen scurt, vitezei de procesare a informatiei, dar si in coordonarea si abilitatile motorii fine.
Acizii grasi Omega-3 au beneficii majore pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului.
In urma studiilor clinice, s-au facut numeroase corelari pozitive intre administrarea de ulei de ficat de cod la sugar si copii si:
• mai putine raceli in timpul lunilor de iarna;
• efecte benefice asupra maturarii functionale optime a retinei si a cortextului vizual - DHA reprezinta 60-80% din totalul acizilor polinesaturati din structura fotoreceptorilor retinieni, cu rol demonstrat in activarea rodopsinei si cresterea acuitatii vizuale;
• risc semnificativ mai mic pentru aparitia diabetului de tip 1 – boala cronica autoimuna cu debut in copilarie, asociat cu anomalii ale metabolismului prostaglandinelor;
• ameliorarea comportamentului copiilor cu tulburari neurologice de dezvoltare, precum deficitul de atentie si hiperactivitate (ADHD) si dispraxia, cu efecte benefice asupra atentiei, hiperactivitatii si impulsivitatii.
Pe langa DHA si EPA, uleiul de ficat de cod contine si vitaminele D si A, esentiale in mentinerea sanatatii organismului uman.
Uleiul de ficat de cod este o sursa exceptionala de vitamina A si vitamina D, doi nutrienti necesari pentru dezvoltarea optima a copiilor. Vitamina A este esentiala pentru diviziunea celulara, dar si pentru sanatatea ochilor, a inimii, a plamanilor si rinichilor. Vitamina D contribuie la prevenirea si tratarea rahitismului la copil, fiind esentiala in mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, regland absorbtia si utilizarea calciului si fosforului in organism.
Uleiul de ficat de cod este recomandat sugarilor de la 4-6 saptamani pentru a asigura necesarul de acizi grasi esentiali Omega-3 si de vitaminele D, A, E, Consiliul National pentru Nutritie din Norvegia recomandand aportul zilnic, continuu, oricarei persoane de la 4 saptamani si pana la varste avansate (fiind, printre altele, modalitatea prin care se administreaza vitamina D populatiei):
• acizii grasi esentiali Omega-3 sunt importanti in principal pentru dezvoltarea optima a creierului si a sistemului nervos;
• vitamina D este vitala pentru dezvoltarea sistemului osos, a dintilor, regland utilizarea calciului la nivelul celulelor.