• La reducere!
  • -5%
Ceai Vezica Biliara D75 50 g Fares, REMEDII NATURISTE
Ceai Vezica Biliara D75 50 g Fares, REMEDII NATURISTE

Ceai Vezica Biliara D75 50 g Fares

Ceai Vezica Biliara D75 50 g Fares

Susţine buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare, facilitează secreţia şi eliminarea bilei în duoden.

2142
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
7,91 lei 8,33 lei -5%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,14 lei.


 

Ceai Vezica Biliara D75 50 g Fares

Susţine buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare, facilitează secreţia şi eliminarea bilei în duoden.

Beneficii:
-in această combinaţie, florile de gălbenele susţin producerea bilei
-susţine realizarea optimă a digestiei
-susţine buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare, facilitează secreţia şi eliminarea bilei în duoden
-contribuie la eliminarea gazelor intestinale
-ajută la calmarea disconfortului abdominal după consumul de alimente care cresc contractilitatea vezicii biliare: ouă, alimente grase, ciocolată, usturoi, prăjeli.

Compozitie:
-sunătoare (Hyperici herba),
-flori de gălbenele (Calendulae flos) 15%,
-coada şoricelului (Millefolii herba),
-păpădie (Taraxaci herba) 15%,
-mentă (Menthae herba),
-volbură (Convolvuli herba),
-frunze de anghinare (Cynarae folium) 5%,
-rostopască (Chelidonii herba),
-flori de muşeţel (Matricariae flos).

Administrare:
Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Se beau 3 căni cu ceai pe zi, după masă. 
Durata unei cure este de 2-3 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună, sau la nevoie.

Atentionari:
Nu este indicat copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni
La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

Dacă fierea este leneşă dieta urmăreşte un regim de cruţare biliară prin evitarea grăsimilor care necesită pentru digestie prezenţa acizilor biliari. Feriţi-vă de prăjeli, viscere, carne şi peşte gras, mezeluri, conserve, unt, smântână, brânzeturi grase, oleaginoase (nuci, alune, arahide), ouă, maioneză, produse de patiserie.
Asociaţi în zilnic în dietă alimente cu efect drenor biliar (ulei de măsline presat la rece, salată verde, andive, anghinare, frunze de păpădie, măsline). Puteţi consuma lactate slabe, legume cu celuloză fină (roşii, ardei, vinete, morcovi, fasole verde, dovlecei, salată verde - crude sau gătite), fructe bine coapte, pâine de secară şi de grâu integral, deserturi cu fructe şi brânză de vaci.

Dacă fierea este hiperactivă sau există depuneri minerale la nivelul vezicii biliare, dieta urmăreşte evitarea alimentelor colecistochinetice (care stimulează contracţia vezicii biliare şi eliminarea de bilă): carnea grasă, viscerele, lactatele grase, rântaşurile, legumele cu celuloza dură, leguminoasele uscate, fructe oleaginoase, ouăle (sunt permise 1 - 2 pe săptămână), ciocolata, cacao, condimentele iuţi, iritante, alcoolul.
Consumaţi legume cu celuloză fină (roşii, ardei, vinete, morcovi, fasole verde, dovlecei, salată verde) - crude sau preparate, fructe bine coapte (de preferat sub formă de suc), carne slabă, peşte slab, uleiuri vegetale presate la rece, condimente uşoare aromate (pătrunjel, mărar, leuştean, tarhon), supe de legume, paste făinoase, pâine veche de o zi. 

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 g
Forma de prezentare
Punga
De fapt, tradiţiile dacice au prins contur chiar mai devreme, prin înfiinţarea primei farmacii din Orăştie, „La Leul de Aur”, consemnată în anul 1697.
Două secole mai târziu, la conducerea farmaciei îl găsim pe Andrei Farago, un farmacist vizionar, personalitate marcantă în lumea ştiinţifică din perioada interbelică.
Pasiunea sa pentru plantele medicinale, dar şi pentru lucrurile bine şi corect făcute, au dus la trecerea înţelepciunii populare sub semnul ştiinţei, prin fondarea, în anul 1929, a firmei „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”, care astăzi poartă numele Fares.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare