Biomicin urinar – antibiotic natural recomandat in infectiile tractului urinar

Cu toate acestea nici barbatii nu sunt imuni dar, incidenta asupra persoanelor de sex masculin este mult mai redusa, incidenta mai mare fiind asupra barbatilor de varsta a treia, cand infectiile urinare se suprapun cu afectiuni ale prostatei.

Infectiile urinare sunt declansate de actiunea unei bacterii asupra tractului urinar. In majoritatea cazurilor bacteria implicata este Escherichia coli (E. Coli), microb care se afla in mod normal la nivelul colonului si al anusului. Infectia poate fi declansata si de alte microorganisme.  Atat E. coli, cat si alte microorganisme,  ajung la nivelul aparatului urinar, se multiplica, iar in timp produc modificari in functionarea normala a rincihilor si a cailor urinare.

Statistica mondiala arata ca infectiile urinare sunt cele mai raspandite infectii, mai raspandite chiar decat cele respiratorii.

Simptomele unei infectii urinare:

-durere sau arsuri la urinare (disurie)

-nevoia de a urina frecvent și eliminarea unei cantități mici de urină

-sensibilitate sau greutate în partea de jos a abdomenului

-urina tulbure sau urât mirositoare

-durere într-o parte, în spate sub cutia toracica (durere în flanc)

-frisoane și febră

-greață și vărsături.

Imediat ce apar simptomele unei infectii urinare e bine sa va prezentati la medic pentru a stabili cat de grava este problema.

Pentru a preveni infectiile urinare dar si pentru a fi folosit de la primele semne de afectare ale cailor urinare noi recomandam Biomicin urinar .

Biomicin urinar contine un amestec de uleiuri esentiale cu efecte puternice asupra microorganismelor potential patogene la nivelul tractului genito-urinar.

1 H.jpg

Ulei esential de sovarv(Origani aetheroleum ) 60mg

Cunoscut şi folosit încă din Antichitate de către Dioscorides, Hipocrates şi Paracelsus pentru multiplele sale calităţi, şovârvul conţine un ulei esenţial bogat în terpene, în special carvacrol şi timol.

Uleiul prezintă potenţial de apărare împotriva bacteriilor în tractul urinar cuprinzând un spectru larg de acţiune care include bacterii, fungi şi chiar şi virusuri.

Uleiul esenţial de şovârv distruge învelişul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la altă celulă gazdă.  

Alături de uleiul esenţial de cimbru, au fost cele mai studiate uleiuri pentru aceste efecte.

 

Ulei esenţial de ienupăr (Juniperi aetheroleum) 20 mg

Fructele de ienupăr erau deja cunoscute ca un agent diuretic şi de apărare împotriva bacteriilor în Antichitate, şi nu numai de către greci şi romani, dar şi de către barbari. Paracelsus le-a folosit pentru rinichi.

Fructele de ienupăr conţin un ulei esenţial bogat în a-pinen, b-mircen şi sabinen. Datorită compoziţiei sale, uleiul esenţial de ienupăr stimulează irigarea organelor urinare, având un bun efect diuretic şi acvaretic (diureză fără pierdere de electroliţi); totodată optimizează contracţiile musculaturii netede la nivel urinar.

             

Ulei esenţial de scorţişoară (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg

Scorţişoara a fost utilizată ca şi condiment de mii de ani; referiri la ea s-au găsit şi în Biblie. Portughezii au fost cei care au găsit arborele de scorţişoară în Sri Lanka la începutul secolului XVI, aceasta fiind, apoi, importată în Europa în secolele XVI şi XVII.

Scorţişoara conţine un ulei esenţial bogat în aldehidă trans-cinamică şi eugenol.

În studii ştiinţifice in vitro uleiul a dovedit efecte de apărare a organismului împotriva microorganismelor de tip fungic şi bacterian.

 

Ulei esenţial de cimbru de cultură (Thymi aetheroleum) 10 mg

Pomenit de către Galenus şi Dioscorides, cimbrul a fost plantat în scop medicinal în Anglia încă din secolul XI; utilizarea medicinală a cimbrului este documentată încă din 1589.

Uleiul esenţial este tratat în farmacopee şi cărţi standard de fitoterapie de multe decenii, iar în Germania produse conţinând ulei esenţial de cimbru există pe piaţă cel puţin din 1976. Prezenţa timolului (găsit de către Caspar Neumann în 1719) în pondere însemnată, conferă uleiului o eficientă acţiune de apărare a organismului împotriva  microorganismelor, având un spectru foarte larg

 

Beneficiile utilizarii Biomicin urinar

-contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune

-ajută la calmarea iritaţiilor la nivelul tractului urinar

-ajută la calmarea senzaţiilor neplăcute apărute la urinare

 

Sfaturi practice de dieta si stil de viata

Cât timp vă confruntaţi cu disconfort uro-genital evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli.

Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub formă crudă, de suc, sau coapte, fierte şi, de asemenea, supe calde.

Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea, favorizaţi diureza şi reduceţi numărul bacteriilor patogene din urină.

 

Biomicin urinar este disponibil in oferta plantilia.ro la categoria capsule si comprimate

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare